Bouillabaisse – Keitossa 10 uutta ideaa

Löytyykö 10 uutta ideaa? ”Taidatte olla aivan pöyröitä – pohjalaasittain”, virkkoi yksi jos toinenkin kuultuaan ideastamme. Olimme ideoimassa tapahtumaa, jossa luvattiin osallistujille – ei enempää eikä vähempää, kuin kymmenen uutta ideaa. Pöyröys vietiin läpi ja toteutettiin sadan henkilön tilaisuus, jossa suunnitteluvaiheen joka mutkassa mietittiin ”Kuinka tämä tehdään toisin?” Ainahan asiat voidaan tehdä toisin, ihmismieli vaan [...]

By |2018-09-27T12:10:21+00:00September 27th, 2018|Yleinen|0 Comments

Esittelyssä ravintolatoimenjohtaja Katriina Lehtonen

Katriina Lehtonen otti urallaan uuden haasteen vastaan elokuun alussa aloittaessaan työt Theronin ravitolatoimenjohtajana. Tapaan Lehtosen Hietaniemen Bistro Badenbadenin terassilla lämpimänä alkusyksyn päivänä. Katriina puhuu paljon, ja iloisesti, ja puheessa soi Porin murre. Puhuessaan hän elehtii välittömästi. Ärtynyt ampiainen saa haastateltavan liikkeelle äkisti, ja juttutuokio keskeytyy, kun hän tekee komean ja äänekkään kunniakierroksen terassipöytien ympäri. Lehtosella [...]

By |2018-09-19T15:29:12+00:00September 14th, 2018|Haastattelut, Ihmiset, Interviews, People, Theron|0 Comments

Grillikausi senkun jatkuu

Grillattua Flank Stakea, grillattuja kasviksia ja chimichurri-kastiketta Superkokkimme Jesse fiksasi meille törkeen hyvän reseptin pimenevien – ja lämpimien – syysiltojen nautinnoksi. Koska koskaan ei ole liian myöhäistä grillata. Tai aikaista. Tämä toimii eteenkin silloin, kun grillissä on koko kesän tirissyt perus makkara. “Flank Stake on nyt se kuumin juttu grillata, tosin kun siitä on tullut [...]

By |2018-09-06T21:52:35+00:00September 6th, 2018|Food, Juhlat, Kesä, Yleinen|0 Comments

TOP 4 -VINKIT TYÖPAIKAN PIKKUJOULUJEN JÄRJESTÄMISEEN

Vaikka kuuma kesä ei ole vielä edes kunnolla vaihtunut syksyn sateisiin, yrityksen pikkujoulujen suunnittelu alkaa jälleen olla ajankohtaisten asioiden agendalla. Poimi tästä siis talteen Theron Cateringin ammattilaisten kullanarvoiset neuvot ja ideat työpaikkasi onnistuneisiin pikkujouluihin!   PIKKUJOULUJEN SUUNNITELMALLISUUS   Theron Groupin ravintolatoimenjohtaja Katriina Lehtosen mukaan pikkujoulujen suunnittelu riittävästi etukäteen on avain onnistuneeseen juhlaan. Mitä jos juhlien [...]

Jatta Salminen vetää Theron Eventsiä

Theron on laajentanut toimintaansa uuteen suuntaan tapahtumatuotannon puolelle. Theron Events on yhtiön oma yksikkö, joka tarjoaa tapahtumia yksityishenkilöille ja yrityksille. Eventsiä johtaa tuottaja Jatta Salminen. Salminen on oikea henkilö tehtävään, sillä hänellä on pitkä työkokemus tapahtuma-alasta ja vankka näkemys siitä, kuinka Theron Events käynnistetään. Salmisen vahvuutena on suurten kokonaisuuksien hallinta. Tehokkaalla tapahtuma-alan ammattilaisella pysyy langat [...]

Makumatkalla Kroatian Pulan torilla

Kroatian Pulassa taivas on tulvillaan pääskysiä, ja illalla lepakot syöksyvät esiin puiden kätköistä. Jo alkukesä on hyvin lämmin, eikä tarvitse pelätä, että lämpö karkaa, jos pilven reuna peittää auringon. Kun astuu ulos minä vuorokauden aikana tahansa, tuntee lämpimän ilman henkäyksen. Vilvoittelemaan pääsee kirkasvetiseen Adrianmereen, joka houkuttelee ja helmeilee vihreänä Pulan ympärillä. Kroatian pääelinkeinoja ovat teollisuus, [...]

By |2018-08-10T15:54:29+00:00August 10th, 2018|Food, Matka, Ruoka, Yleinen|0 Comments
Load More Posts

Uusimmat postaukset

Bouillabaisse – Keitossa 10 uutta ideaa

Löytyykö 10 uutta ideaa? ”Taidatte olla aivan pöyröitä – pohjalaasittain”, virkkoi yksi jos toinenkin kuultuaan ideastamme. Olimme ideoimassa tapahtumaa, jossa luvattiin osallistujille – ei enempää eikä vähempää, kuin kymmenen uutta ideaa. Pöyröys vietiin läpi ja toteutettiin sadan henkilön tilaisuus, jossa suunnitteluvaiheen joka mutkassa mietittiin ”Kuinka tämä tehdään toisin?” Ainahan asiat voidaan tehdä toisin, ihmismieli vaan... Lue lisää →