Olli Karppinen on Theron Cateringin kantava voima

Theron on työpaikka, jossa viihdytään hyvin. Monella theronilaisella on takanaan vuosien työrupeama yrityksen palveluksessa. Yksi työsuhde yltää kuitenkin ylitse muiden. Keittiömestari Olli Karppinen on ollut toiminnassa mukana alusta alkaen. Ja koska kyseessä on värikäs ravintolamaailma, mahtuu kolmeenkymmeneen työvuoteen monenlaisia muistoja. Theronin keittiössä viihdytään. Ollin ravintolaura käynnistyi Rovaniemeltä. Kemiläinen nuori mies haaveili vaatturin urasta, [...]

By |2020-02-20T12:31:28+02:00February 20th, 2020|Haastattelut, Ihmiset, Interviews, Theron, Villa Andania, Yleinen|0 Comments

Enjoy an upscale lunch on Thursdays at Svenska Klubben!

Svenska Klubben ('Swedish Club' of Helsinki) is a high-class event venue built in 1900 located at the Kruununhaka district, an area at the center of Finland's capital next to the harbour where many embassies reside. At this historic building, the Svenska Klubben conversational club for gentlemen has been meeting weekly and its members have been [...]

Theron Catering ja JT-Line yhteistyöhön

Theron Group on solminut sopimuksen JT-Linen catering-palveluista 1.5.2020 alkaen. Theron Catering on catering-palveluiden moniottelija ja lämminhenkinen perheyritys. Yritys hoitaa yli 25 vuoden kokemuksella tapahtumat arjesta juhlaan, perhejuhlista gaala-illallisiin. Theronilla on lisäksi omia juhlatiloja ja yritys palvelee myös yksityisiä asiakkaita heidän omissa kodeissaan ja tiloissaan enenevissä määrin. Theron Catering on vuonna 2020 neljättä kertaa Evento Awards [...]

By |2020-02-07T11:33:50+02:00February 7th, 2020|Theron, Yleinen|0 Comments

Tapahtumavinkit alkuvuoteen 2020 ja vegaaninen herkkuresepti

Tilaisuuksien, kohtaamisten ja keittiön ammattilaiset kertoivat meille vuodenvaihteessa omia mietteitään ajankohdasta ja sen luomista mahdollisuuksista talvisiin aktiviteetteihin. Jutun lopussa keittiömestarimme paljastaa vegaanisen jälkiruokareseptinsä: Talkkunarahkaa kotimaisilla marjoilla. Kun nautimme talvisesta säästä, kaudet marjatkin tulevat tietysti pakkasesta!   Liisa Mutka, Theronin myyntipäällikkö ja aulapalveluiden esimies, on helmihäiden puolestapuhuja, kun kyse on keskitalven hienoimmista juhlista. ”Nykyisin kaunein talvi [...]

By |2020-01-07T09:54:04+02:00January 7th, 2020|Ihmiset, Ruoka, Theron, Vinkit, Yleinen|0 Comments

Svenska Klubbenin ravintolapäällikkö esittäytyy: Kristian Meurman

Juttutuokion aikana Kristian kertoo musiikista ja sattumuksista ravintolamaailmassa. Svenska Klubbenin Peilisalin kulmassa on 120 vuotta vanha Steinway-flyygeli. Salia valaisee kristallikruunut ja pöydät on aseteltu arvokkaasti pitkiksi ja ryhdikkäiksi riveiksi. Pöytien päällä lepää valkoiset pöytäliinat. Reunimmaisen pöydän päässä istuu Kristian Meurman, Svenska Klubbenin ravintolapäällikkö.   Kristian Meurman lienee useimmille tuttu vuosien takaisesta Idols-kilpailusta ja siitä seuranneesta [...]

By |2019-11-21T14:06:38+02:00November 21st, 2019|Haastattelut, Ihmiset, Interviews, People, Svenska Klubben|0 Comments

10 + 1 syytä valita Svenska Klubben kokoukseen ja juhlaan

1. Monipuoliset tilaratkaisut Useat erikokoiset salit ja kabinetit mahdollistavat erilaisten tilaisuuksien järjestämisen. Toivotut pöytäjärjestelyt onnistuvat helposti ja vaivattomasti.  10 erikokoista salia ja kabinettia antaa tilaa juhlia ja kokoustaa. 2. Tasokas ruokatarjonta Keittiöpäällikkö Sami Engströmin laatimat sesonkimenut ovat ajan hermoilla. Lue täältä lisää Samista. Svenska Klubbenin klassinen keittiö on kehuttu ja pidetty. [...]

By |2019-10-22T21:05:02+03:00October 22nd, 2019|Kokouspaikat Helsingissä, Svenska Klubben|0 Comments
Load More Posts

Uusimmat postaukset

Olli Karppinen on Theron Cateringin kantava voima

Theron on työpaikka, jossa viihdytään hyvin. Monella theronilaisella on takanaan vuosien työrupeama yrityksen palveluksessa. Yksi työsuhde yltää kuitenkin ylitse muiden. Keittiömestari Olli Karppinen on ollut toiminnassa mukana alusta alkaen. Ja koska kyseessä on värikäs ravintolamaailma, mahtuu kolmeenkymmeneen työvuoteen monenlaisia muistoja. Ollin ravintolaura käynnistyi Rovaniemeltä. Kemiläinen nuori mies haaveili vaatturin urasta, mutta ovet eivät auenneet vaatetusalan... Lue lisää →