Aamiainen on ihmisen parasta aikaa. Varsinkin kun sen jakaa muiden kanssa. Viikonlopun brunssit ovat tietenkin ihan omaa luokkaansa, mutta arkiaherruksesta tulee vielä astetta miellyttävämpää kun tankkaa juuri oikein ja juuri sopivasti.

Aamiaispalaverit ovat nykyajan ihana ilmiö – joskin vielä vähän käytetty voimavara. Ajatuksena ei ole kannustaa entistä tehokkaampaan ajankäyttöön ja tehdä jokaisesta suupalasta tuottavuuden mitta. Kummasti se vain luo rennomman ja luovemman atmosfäärin palaverille, kun sen tekee hyvän ruuan parissa. Ja sitä paitsi kun maha ei kurni, on sitä kummasti vastaanottavampi kaikelle.

 

Aamiainen puurobaareineen on keittiömestareiden ja ravintoterapeutin yhdessä suunnittelema kokonaisuus, joka takaa päivälle potkua. Puurobaari oheisherkkuineen avautuu arkena aina kello 8:00.

Theron tarjoaa aamiaista ja tilaa kokoontua aamupalan ja/tai -palaverin merkeissä seuraavissa paikoissa.

  •      Theron Eat&Work Ravintola Lepuuttaja Hermannin Rantatie 8
  •      Theron Eat&Work Tähti Porkkalankatu 22
  •      Theron Eat&Work Porkkalankatu 3
  •      Theron Eat&Work Neilikka Neilikkatie 17
  •      Theron Eat&Work Estradi Aku Korhosen tie 8-10
  •      Theron Eat&Work Pitäjänmäki Valimotie 27

Kuten vanha kansa sanoi, ennen kuin ojaan kaatui: ”Puuro miehen tiellä pitää, vellillä ei jaksa kun veräjälle asti.”

Theron Eat&Work Tähdessä on tarjolla mitä mainioin vegaaninen aamiainen, joka saa – itseäni lainatakseni –  urheimmankin lihansyöjän itkun partaalle silkasta ilosta ja hämmästyksestä: kuinka hyvää voi ollakaan. Suuri kiitos ja valtava aamu-uninen rutistus tästä kuuluu vegaanikokki Eini Virkkille, jonka tuorepuuroa tullaan nauttimaan jopa kaupungin toiselta laidalta.

 

Mahtavia aamiaishetkiä!