Bistro Badenbaden – välimerellinen aarre. Vai juhlatila?

Välimerellinen aarre – olemukseltaan helppo – siis tapahtuma koko perheelle!

Helsinki on kaupunki täynnä yllätyksellisesti avautuvia paikkoja koettavaksi. Nyt tupsahdin paikkaan, joka yhtä hyvin voisi olla näkymä tai kokemus välimeren lomastani. Meren äärellä ja hiekkarannan vieressä. Ravintola, johon voisi päivän hiekkarantalekottelun välissä tepastella ja nauttia lounaasta, pientä välipalaa taikka vaikkapa vain jätskitellä.

 

Näin avautui Bistro Badenbaden niminen ravintola, joka tosiaankin on Helsingin Hietsussa aivan meren äärellä. Kotoisasti sisustettu , tunnelmaltaan leppoisa ja olemukseltaan helppo. Valoa riittää ja maisema piirtää ihasteltavaksi alati muuttuvaa taulua, meren tyyneyttä tai valkopäisiä tyrskyjä. Juuri nyt hauskuutta tuo valkoposkihanhi perhe. Siinä taitavat läksyttää emäntä ja isäntä pesuetta, kun eivät oikein meinaa untuvikot pysyä koolla.

Tunnelma Badenbadenissa on rauhaisa ja se on omiaan luoviin ajatuksiin siitä, millaisiin tapahtumiin tai tilaisuuksin tätä avaraa ja kodikasta paikkaa vois käyttää? Ehdottomasti kesähäät, siihen paikka taipuu lähdes täydellisesti. Miksei siis myös syyshäät tai jopa winterwonderland – talvihäät. Syksyllä lisäksi järjestäisin ehdottomasti rapujuhlat tai halloween – aiheisen tapahtuman. Ravintolaa ympäröi iso terassi, jossa karnevaali-roikkulamput luovat juurikin oikean tunnelman.

Tähän tilaan sopii ehdottomasti myös välimerelliset viinimaistiaset tapasten kera. Ja siitäpä seuraavaksi mieleeni tulee letkeä musiikki, ja myös salsa-aiheinen tapahtuma. Tai pirskahtelevat prosecco- tai cava maistiaiset?

Huomioiden myös oivan tilan ja mahdollisuudet ravintolan ulkopuolella, seuralaiseni tokaisee: ’miksi ei tapahtuma koko perheelle?’

Helena Wallo #tapahtumatohtori

Info: Bistro Badenbaden on suosittu juhlatila myös rantasesongin ulkopuolella. Suuret terassialueet ja Hietsun uimaranta mahdollistavat monipuolisia yksityisjuhlia.

Theronin juhlatilahaku löytyy täältä.

By |2019-08-02T14:19:34+00:00July 27th, 2019|Badenbaden, Yleinen|0 Comments

About the Author:

Helena on intohimoinen tapahtumaihminen. Hän on suunnitellut, toteuttanut ja hyödyntänyt tapahtumia toimiessaan markkinointitehtävissä. Hän on kirjoittanut Tapahtuma on tilaisuus sekä Isännyyden ihanuus -kirjat. Helena on myös toiminut Evento Awards -tuomaristossa. Hänen missionaan on edistää tapahtuma-alaa. Tapahtumatohtorina hän puhuu, kouluttaa, kirjoittaa ja bloggaa yhä tuloksekkaampien tapahtumien puolesta, sillä jokainen tapahtuma on tilaisuus.

Uusimmat postaukset

Theron ja MRKTNG DAY 2019

Theron Catering toteuttaa MRKTNG DAY 2019 tapahtumaan uudenlaisen vastuullisen tapahtumacatering ratkaisun Theron Groupin cateringyksikkö on valittu vuoden tärkeimmän markkinointialan tapahtuman MRKTNG Day:n cateringkumppaniksi. Tapahtuman teema tänä vuonna on ”Do good with marketing” ja tapahtuma haluaa näyttää esimerkkiä muille tapahtumille myös vastuullisen cateringin saralla. Marketing Finlandin toimitusjohtaja Riikka-Maria Lemminki kertoo, että vastuullisemman cateringin on kokonaisuus, joka... Lue lisää →