Välimerellinen aarre – olemukseltaan helppo – siis tapahtuma koko perheelle!

Helsinki on kaupunki täynnä yllätyksellisesti avautuvia paikkoja koettavaksi. Nyt tupsahdin paikkaan, joka yhtä hyvin voisi olla näkymä tai kokemus välimeren lomastani. Meren äärellä ja hiekkarannan vieressä. Ravintola, johon voisi päivän hiekkarantalekottelun välissä tepastella ja nauttia lounaasta, pientä välipalaa taikka vaikkapa vain jätskitellä.

 

Näin avautui Bistro Badenbaden niminen ravintola, joka tosiaankin on Helsingin Hietsussa aivan meren äärellä. Kotoisasti sisustettu , tunnelmaltaan leppoisa ja olemukseltaan helppo. Valoa riittää ja maisema piirtää ihasteltavaksi alati muuttuvaa taulua, meren tyyneyttä tai valkopäisiä tyrskyjä. Juuri nyt hauskuutta tuo valkoposkihanhi perhe. Siinä taitavat läksyttää emäntä ja isäntä pesuetta, kun eivät oikein meinaa untuvikot pysyä koolla.

Tunnelma Badenbadenissa on rauhaisa ja se on omiaan luoviin ajatuksiin siitä, millaisiin tapahtumiin tai tilaisuuksin tätä avaraa ja kodikasta paikkaa vois käyttää? Ehdottomasti kesähäät, siihen paikka taipuu lähdes täydellisesti. Miksei siis myös syyshäät tai jopa winterwonderland – talvihäät. Syksyllä lisäksi järjestäisin ehdottomasti rapujuhlat tai halloween – aiheisen tapahtuman. Ravintolaa ympäröi iso terassi, jossa karnevaali-roikkulamput luovat juurikin oikean tunnelman.

Tähän tilaan sopii ehdottomasti myös välimerelliset viinimaistiaset tapasten kera. Ja siitäpä seuraavaksi mieleeni tulee letkeä musiikki, ja myös salsa-aiheinen tapahtuma. Tai pirskahtelevat prosecco- tai cava maistiaiset?

Huomioiden myös oivan tilan ja mahdollisuudet ravintolan ulkopuolella, seuralaiseni tokaisee: ’miksi ei tapahtuma koko perheelle?’

Helena Wallo #tapahtumatohtori

Info: Bistro Badenbaden on suosittu juhlatila myös rantasesongin ulkopuolella. Suuret terassialueet ja Hietsun uimaranta mahdollistavat monipuolisia yksityisjuhlia.

Theronin juhlatilahaku löytyy täältä.