Miksi minun pitäisi keskeyttää työ ja jumpata?

Vinkit kehon ja mielen vetristämiseen. Taukojumppa. Jumppa. Rentoutushetki. Kuulostaa turhanpäiväiseltä keskeytykseltä, johon juuri minulla ei nyt vaan ole aikaa… Oletko sinäkin joskus ajatellut näin, kun työmäärä ja kiire painavat niskassa tai vaihtoehtoisesti työn imu on valtava tai olet diasulkeisten täyttämässä kokouspäivässä? Otetaanpa pieni tauko ja pohditaan asiaa. On kiistattomasti osoitettu, että keho ei kestä paikallaanoloa, [...]

By |2018-10-31T14:36:52+00:00October 31st, 2018|Health, Terveys, Tips, Vinkit|0 Comments

Hui, hirvittävä Halloween!

Jotkut ovat aloittaneet lähtölaskentaa jouluaattoon vuoden ensimmäisten lumipyryjen myötä. Toiset meistä ovat laskeneet pimeneviä öitä toiseen pyhäinjuhlaan: Halloween. Halloweenin lähestyessä, ravintolan lukitusta varastosta on jo muutaman päivän kuulunut tasaisesti tihenevää koputusta, pahanenteistä hykertelyä ja raapimisen ääniä. Hullu keittiömestari on ehtinyt vuoden kestäneessä vankeudessaan laatia kieroutuneessa mielessään juhlamenua. Taannoin hukkunut kalamies toimittaa kalat, tärähtänyt teurastaja lihat [...]

By |2018-10-30T13:01:51+00:00October 30th, 2018|Food, Halloween, Halloween, Lounas, Recipes, Reseptit, Ruoka, Tips, Vinkit|0 Comments

Bouillabaisse – Keitossa 10 uutta ideaa

Löytyykö 10 uutta ideaa? ”Taidatte olla aivan pöyröitä – pohjalaasittain”, virkkoi yksi jos toinenkin kuultuaan ideastamme. Olimme ideoimassa tapahtumaa, jossa luvattiin osallistujille – ei enempää eikä vähempää, kuin kymmenen uutta ideaa. Pöyröys vietiin läpi ja toteutettiin sadan henkilön tilaisuus, jossa suunnitteluvaiheen joka mutkassa mietittiin ”Kuinka tämä tehdään toisin?” Ainahan asiat voidaan tehdä toisin, ihmismieli vaan [...]

By |2018-09-27T12:10:21+00:00September 27th, 2018|Yleinen|0 Comments

Esittelyssä ravintolatoimenjohtaja Katriina Lehtonen

Katriina Lehtonen otti urallaan uuden haasteen vastaan elokuun alussa aloittaessaan työt Theronin ravitolatoimenjohtajana. Tapaan Lehtosen Hietaniemen Bistro Badenbadenin terassilla lämpimänä alkusyksyn päivänä. Katriina puhuu paljon, ja iloisesti, ja puheessa soi Porin murre. Puhuessaan hän elehtii välittömästi. Ärtynyt ampiainen saa haastateltavan liikkeelle äkisti, ja juttutuokio keskeytyy, kun hän tekee komean ja äänekkään kunniakierroksen terassipöytien ympäri. Lehtosella [...]

By |2018-09-19T15:29:12+00:00September 14th, 2018|Haastattelut, Ihmiset, Interviews, People, Theron|0 Comments

Grillikausi senkun jatkuu

Grillattua Flank Stakea, grillattuja kasviksia ja chimichurri-kastiketta Superkokkimme Jesse fiksasi meille törkeen hyvän reseptin pimenevien – ja lämpimien – syysiltojen nautinnoksi. Koska koskaan ei ole liian myöhäistä grillata. Tai aikaista. Tämä toimii eteenkin silloin, kun grillissä on koko kesän tirissyt perus makkara. “Flank Stake on nyt se kuumin juttu grillata, tosin kun siitä on tullut [...]

By |2018-09-06T21:52:35+00:00September 6th, 2018|Food, Juhlat, Kesä, Yleinen|0 Comments

TOP 4 -VINKIT TYÖPAIKAN PIKKUJOULUJEN JÄRJESTÄMISEEN

Vaikka kuuma kesä ei ole vielä edes kunnolla vaihtunut syksyn sateisiin, yrityksen pikkujoulujen suunnittelu alkaa jälleen olla ajankohtaisten asioiden agendalla. Poimi tästä siis talteen Theron Cateringin ammattilaisten kullanarvoiset neuvot ja ideat työpaikkasi onnistuneisiin pikkujouluihin!   PIKKUJOULUJEN SUUNNITELMALLISUUS   Theron Groupin ravintolatoimenjohtaja Katriina Lehtosen mukaan pikkujoulujen suunnittelu riittävästi etukäteen on avain onnistuneeseen juhlaan. Mitä jos juhlien [...]

Load More Posts

Uusimmat postaukset

Miksi minun pitäisi keskeyttää työ ja jumpata?

Vinkit kehon ja mielen vetristämiseen. Taukojumppa. Jumppa. Rentoutushetki. Kuulostaa turhanpäiväiseltä keskeytykseltä, johon juuri minulla ei nyt vaan ole aikaa… Oletko sinäkin joskus ajatellut näin, kun työmäärä ja kiire painavat niskassa tai vaihtoehtoisesti työn imu on valtava tai olet diasulkeisten täyttämässä kokouspäivässä? Otetaanpa pieni tauko ja pohditaan asiaa. On kiistattomasti osoitettu, että keho ei kestä paikallaanoloa,... Lue lisää →