Blogi2019-01-06T20:08:21+00:00

KESÄJUHLIEN TOP 5 – JUHLATILA HAKUSESSA MERELLISESTÄ HELSINGISTÄ TAI LOVIISAN SAARISTOSTA?

    Meri on lähellä, vieressä. Itämereen liittyy paljon symboliikkaa pääkaupunkiseudulla, kuten myös historiallisessa Loviisassa. Merestä on muodostunut niin ikään tärkeä osa Theronia. Eikä pidä unohtaa, että Theronin omistaja ja toimitusjohtaja Tero Blom on aloittanut uransa saaristosta. Merellinen Helsinki on poikkeuksellisen kiinnostava lähestulkoon missä tahansa mielessä. Entisiä niin sanottuja suljettuja saaria on hiljattain avattu yleisölle, jolloin niiden monimuotoinen luonto [...]

Miksi minun pitäisi keskeyttää työ ja jumpata?

Vinkit kehon ja mielen vetristämiseen. Taukojumppa. Jumppa. Rentoutushetki. Kuulostaa turhanpäiväiseltä keskeytykseltä, johon juuri minulla ei nyt vaan ole aikaa… Oletko sinäkin joskus ajatellut näin, kun työmäärä ja kiire painavat niskassa tai vaihtoehtoisesti työn imu on valtava tai olet diasulkeisten täyttämässä kokouspäivässä? Otetaanpa pieni tauko ja pohditaan asiaa. On kiistattomasti osoitettu, että keho ei kestä paikallaanoloa, varsinkaan istuen, montaa tuntia [...]

Hui, hirvittävä Halloween!

Jotkut ovat aloittaneet lähtölaskentaa jouluaattoon vuoden ensimmäisten lumipyryjen myötä. Toiset meistä ovat laskeneet pimeneviä öitä toiseen pyhäinjuhlaan: Halloween. Halloweenin lähestyessä, ravintolan lukitusta varastosta on jo muutaman päivän kuulunut tasaisesti tihenevää koputusta, pahanenteistä hykertelyä ja raapimisen ääniä. Hullu keittiömestari on ehtinyt vuoden kestäneessä vankeudessaan laatia kieroutuneessa mielessään juhlamenua. Taannoin hukkunut kalamies toimittaa kalat, tärähtänyt teurastaja lihat ja kirottu variksenpelätin laatikollisia [...]

Bouillabaisse – Keitossa 10 uutta ideaa

Löytyykö 10 uutta ideaa? ”Taidatte olla aivan pöyröitä – pohjalaasittain”, virkkoi yksi jos toinenkin kuultuaan ideastamme. Olimme ideoimassa tapahtumaa, jossa luvattiin osallistujille – ei enempää eikä vähempää, kuin kymmenen uutta ideaa. Pöyröys vietiin läpi ja toteutettiin sadan henkilön tilaisuus, jossa suunnitteluvaiheen joka mutkassa mietittiin ”Kuinka tämä tehdään toisin?” Ainahan asiat voidaan tehdä toisin, ihmismieli vaan tuppaa ajattelemaan, että asiat [...]

By |September 27th, 2018|Categories: Yleinen|0 Comments

Esittelyssä ravintolatoimenjohtaja Katriina Lehtonen

Katriina Lehtonen otti urallaan uuden haasteen vastaan elokuun alussa aloittaessaan työt Theronin ravitolatoimenjohtajana. Tapaan Lehtosen Hietaniemen Bistro Badenbadenin terassilla lämpimänä alkusyksyn päivänä. Katriina puhuu paljon, ja iloisesti, ja puheessa soi Porin murre. Puhuessaan hän elehtii välittömästi. Ärtynyt ampiainen saa haastateltavan liikkeelle äkisti, ja juttutuokio keskeytyy, kun hän tekee komean ja äänekkään kunniakierroksen terassipöytien ympäri. Lehtosella on vankka osaaminen ruokaravintoloiden [...]

Grillikausi senkun jatkuu

Grillattua Flank Stakea, grillattuja kasviksia ja chimichurri-kastiketta Superkokkimme Jesse fiksasi meille törkeen hyvän reseptin pimenevien – ja lämpimien – syysiltojen nautinnoksi. Koska koskaan ei ole liian myöhäistä grillata. Tai aikaista. Tämä toimii eteenkin silloin, kun grillissä on koko kesän tirissyt perus makkara. “Flank Stake on nyt se kuumin juttu grillata, tosin kun siitä on tullut trendikästä on lihallekin ainakin [...]

Kysy lisää myyntipalvelustamme, tehdään yhdessä juhlista näköisenne!

Myyntipalvelu:

email: myynti@theroncatering.fi
puh: 020 7879720

Recent Posts

April 2019
M T W T F S S
« Feb    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Uusimmat postaukset

Sami Engström – Svenska Klubbenin keittiömaestro

Svenska Klubbenin rakennus on komistanut Kruunuhaan rantaa vuodesta 1901 alkaen. Insinööri Ossian Donner rakennutti jyhkeän rakennuksen kodiksi perheelleen, ja vuonna 1932 rakennus siirtyi Svenska Klubbenin haltuun. Nykyään ravintola Svenska Klubben toimii tilausravintolana. Komeasta rakennuksesta löytyy monipuoliset kokous- ja juhlatilat, joita on helmikuusta alkaen isännöinyt Theron Catering. Tapaan Svenska Klubbenin keittiömestari Sami Engströmin rakennuksen tummanpuhuvassa ja... Lue lisää →