Evento Awards, tapahtuma-alan kilpailun palkinnot, jaetaan viidettä kertaa huhtikuussa. Mukana on niin tapahtumatoimistojen ammattisarjat kuin yleisösarjat. Yleisösarjassa kuka tahansa voi ehdottaa ja perustella omaa suosikkiaan mukaan. Theron Catering oli ollut finalistien eli kolmen parhaan joukossa jo kolme kertaa, kunnes voitto tuli parhaana catering yrityksenä ja juurikin tuossa yleisösarjassa.

Theronilaiset arvostavat voittoaan suuresti. Theron myynti- ja markkinointijohtajan Katri Kärkkäisen mukaan voitto on tuonut sekä kasvua, että uusia asiakkuuksia. Asiakkaille näkyy ja maistuu kehittäminen ja kehittyminen, ja sen myötä uudet palvelut, tapahtumatilat, maut ja tuotteet.

Tapahtumille lisää paikkoja

Theronin tarjonnassa uutena on esimerkiksi yleisölle avattu Isosaari. Siellä järjestyy tapahtuma ulkoaktiviteetteineen isommallekin joukolle. Isosaaressa on kaksi erilaista tapahtumatilaa, jotka muovautuvat moneen. Rikamansaliin mahtuu jopa parisataa henkilöä ja tunnelmallisen Upseerikerhon käytössä on mm. terassi aivan hiekkarannan läheisyydessä. Kuljetukset sujuvat hyvin yhteistyössä Suomen Saaristokuljetuksen kanssa. Tiesitkö että Isosaaressa on par 3 kenttä – käytettävissä innokkaimmille golffareille.

Isosaaressa onnistuu myös golf.

Yksi omista suosikkipaikoistani on Villa Andania. Kuvittelen järjestäväni siellä Merelliset häät, syksyiset Huvilakauden päättäjäiset, Oktorberjuhlat, Halloweenit … rapujuhlista puhumattakaan.

Villa Andania on tehnyt Helenaan vaikutuksen.

Theronin kautta saa myös tapahtumatuotannon ja ohjelmapalvelut. Erityisen suosittuja ja toimivia ovat olleet teemajuhlapaketit kuten Salakapakka, 1920-luku sekä Villi Länsi. Uskon, että jokaisella tapahtumalla tulisi olla jokin idea tai teema, joten nämä valmiit tuotteistetut palvelut helpottavat huomattavasti tapahtumasuunnittelua. Yhdestä ja samasta paikasta saa niin tapahtumatilan, -tekniikan, – tarjoilun kuin ohjelmankin.

Theron Eventsin kautta järjestyy niin somistus kuin ohjelma.

Helsingin Hietarannan uimarannassa on tapahtumatila, jonka veikkaan olevan yhä usealle ’korkkaamaton’. Kyse on Bistro Badenbadenista, jossa kabinetti on vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin ympäri vuoden ja ravintolatila syksystä kevääseen – miten olisi urbaanit rantahäät keskelle Helsinkiä?

Helena Wallo

#tapahtumatohtori

Ps. Onnea – tuokoon uusimmat Evento Awards voittajat myös uusia ideoita sekä palveluita alalle – voittajat löytyvät www.eventoawards.fi