Hui, hirvittävä Halloween!

By |2018-10-30T13:01:51+00:00October 30th, 2018|Food, Halloween, Halloween, Lounas, Recipes, Reseptit, Ruoka, Tips, Vinkit|

Jotkut ovat aloittaneet lähtölaskentaa jouluaattoon vuoden ensimmäisten lumipyryjen myötä. Toiset meistä ovat laskeneet pimeneviä öitä toiseen pyhäinjuhlaan: Halloween. Halloweenin lähestyessä, ravintolan lukitusta varastosta on jo muutaman päivän kuulunut tasaisesti tihenevää koputusta, pahanenteistä hykertelyä ja raapimisen ääniä. Hullu keittiömestari on ehtinyt vuoden kestäneessä vankeudessaan laatia kieroutuneessa mielessään juhlamenua. Taannoin hukkunut kalamies toimittaa kalat, tärähtänyt teurastaja lihat [...]

Grillikausi senkun jatkuu

By |2018-09-06T21:52:35+00:00September 6th, 2018|Food, Juhlat, Kesä, Yleinen|

Grillattua Flank Stakea, grillattuja kasviksia ja chimichurri-kastiketta Superkokkimme Jesse fiksasi meille törkeen hyvän reseptin pimenevien – ja lämpimien – syysiltojen nautinnoksi. Koska koskaan ei ole liian myöhäistä grillata. Tai aikaista. Tämä toimii eteenkin silloin, kun grillissä on koko kesän tirissyt perus makkara. “Flank Stake on nyt se kuumin juttu grillata, tosin kun siitä on tullut [...]

TOP 4 -VINKIT TYÖPAIKAN PIKKUJOULUJEN JÄRJESTÄMISEEN

By |2018-08-29T16:03:17+00:00August 24th, 2018|Christmas, Food, Haastattelut, Ihmiset, Interviews, Joulu, People, Pikkujoulut, Tapahtumat, Theron, Theron Events, Tips, Vinkit, Yleinen|

Vaikka kuuma kesä ei ole vielä edes kunnolla vaihtunut syksyn sateisiin, yrityksen pikkujoulujen suunnittelu alkaa jälleen olla ajankohtaisten asioiden agendalla. Poimi tästä siis talteen Theron Cateringin ammattilaisten kullanarvoiset neuvot ja ideat työpaikkasi onnistuneisiin pikkujouluihin!   PIKKUJOULUJEN SUUNNITELMALLISUUS   Theron Groupin ravintolatoimenjohtaja Katriina Lehtosen mukaan pikkujoulujen suunnittelu riittävästi etukäteen on avain onnistuneeseen juhlaan. Mitä jos juhlien [...]

Makumatkalla Kroatian Pulan torilla

By |2018-08-10T15:54:29+00:00August 10th, 2018|Food, Matka, Ruoka, Yleinen|

Kroatian Pulassa taivas on tulvillaan pääskysiä, ja illalla lepakot syöksyvät esiin puiden kätköistä. Jo alkukesä on hyvin lämmin, eikä tarvitse pelätä, että lämpö karkaa, jos pilven reuna peittää auringon. Kun astuu ulos minä vuorokauden aikana tahansa, tuntee lämpimän ilman henkäyksen. Vilvoittelemaan pääsee kirkasvetiseen Adrianmereen, joka houkuttelee ja helmeilee vihreänä Pulan ympärillä. Kroatian pääelinkeinoja ovat teollisuus, [...]

Pizza vei kielen ja mielen

By |2018-07-02T10:22:18+00:00July 2nd, 2018|Badenbaden, Food|

No nyt. Nyt löytyi makujen maailmasta pizza, johon on palattava uudelleen. Siis sellainen, joka jätti muistijäljen, kuten äidin madekeitto, anopin karjanlanpiirakat, vaihto-oppilasvuoden tacosalaatti, lomamatkan katkaravut tai opiskeluajan pizza? Oikeastaan on hullua, että vuosien saatossa maun muistijälkiä on syntynyt melko vähän ja niiden väliin voi jäädä vuosia.   Näin nyt kuitenkin pääsi käymään ja jälkensä jätti [...]

Paratiisi meren äärellä

By |2018-07-02T10:29:23+00:00July 2nd, 2018|Events, Food, Yleinen|

Helsingistä löytyy kesätapahtumille paratiisi, joka tarjoaa kerrassaan ainutlaatuiset puitteet kesästä nauttimiseen. Hernesaaren Ranta on sellainen paikka aivan meren äärellä. Alue on hauskasti koottu yksittäisistä konteista, looseista ja saunoista. Anniskeluvapaalla alueella voi kuljeskella ja pysähtyä vaikka lököttelemään lepotuoliin. Hernesaari tarjoaa oivat puitteet myös yritystapahtuman järjestämiseen, kuten henkilökunnan kesäjuhla, tiimipäivä, asiakastapahtuma tai vaikka organisaation syntymäpäivä. Silloin tarjoilut [...]

Load More Posts

Uusimmat postaukset

Sami Engström – Svenska Klubbenin keittiömaestro

Svenska Klubbenin rakennus on komistanut Kruunuhaan rantaa vuodesta 1901 alkaen. Insinööri Ossian Donner rakennutti jyhkeän rakennuksen kodiksi perheelleen, ja vuonna 1932 rakennus siirtyi Svenska Klubbenin haltuun. Nykyään ravintola Svenska Klubben toimii tilausravintolana. Komeasta rakennuksesta löytyy monipuoliset kokous- ja juhlatilat, joita on helmikuusta alkaen isännöinyt Theron Catering. Tapaan Svenska Klubbenin keittiömestari Sami Engströmin rakennuksen tummanpuhuvassa ja... Lue lisää →