Ystävänpäivä Manchegolla

By |2018-02-14T08:49:52+02:00February 14th, 2018|Food, Ruoka, Teemat, Themes, Tips, Vinkit|

14. Helmikuuta: Rakkautta on ilmassa ja vietämme ystävänpäivää. Ystävänpäivää on Suomessa vietetty 1980-luvusta lähtien ja merkitty virallisesti kalenteriin vuodesta -96. Kansainvälisestä tavasta poiketen, mm. Suomessa juhlitaan ystävänpäivää oman rakkaan ja lemmityn lisäksi myös ystävien muistamisella. Voit lahjoa toista suklaalla. Tosin hänen kaapissaan saattaa vielä lojua rasia tai pari joulun jäljiltä. Ja nurkan takana häämöttää jo [...]

Raakapuuro – hyvää ja terveellistä!

By |2018-02-02T12:16:57+02:00February 2nd, 2018|Food, Recipes, Reseptit, Ruoka, Tips, Vinkit|

Välillä on hyvä fressata ja ravita omaa ruumista hiukan terveellisemmällä ravinnolla. Ainakin minun mielestä. On virkistävää rikkoa vaikkapa aamiaisrutiineja ja valmistaa perinteisten toastien ja munakkaiden sijaan, vaikka nyt tämä raakapuuro. Valmistus on helppoa ja maku on aivan taivaallinen. Nälkä pysyy poissa pitkään. Puuro on itseasiassa niin hyvää, että sitä voisi syödä myös lounaaksi, välipalaksi ja [...]

For the love of love and food!

By |2018-03-29T12:56:18+03:00January 29th, 2018|Events, Food, Haastattelut, Ihmiset, Interviews, People, Tapahtumat, Weddings, Yleinen|

In mid January the Mennään naimisiin ('Let's get married', in English) wedding fair takes place annually in Wahna Satama organised by the Mennään naimisiin magazine.  Mennään naimisiin is the leading wedding magazine in Finland that provides wedding inspiration to brides and grooms, widely appreciated for its high visual and editorial quality. The Mennään naimisiin wedding fair [...]

Aamiainen, mitä mainioin syy herätä

By |2017-11-07T10:24:02+02:00November 7th, 2017|Food, Ruoka, Theron, Vinkit, Yleinen|

Aamiainen on ihmisen parasta aikaa. Varsinkin kun sen jakaa muiden kanssa. Viikonlopun brunssit ovat tietenkin ihan omaa luokkaansa, mutta arkiaherruksesta tulee vielä astetta miellyttävämpää kun tankkaa juuri oikein ja juuri sopivasti. Aamiaispalaverit ovat nykyajan ihana ilmiö – joskin vielä vähän käytetty voimavara. Ajatuksena ei ole kannustaa entistä tehokkaampaan ajankäyttöön ja tehdä jokaisesta suupalasta tuottavuuden mitta. [...]

Herkkuja kepposella

By |2017-10-30T13:08:40+02:00October 30th, 2017|Food, Halloween, Halloween, Juoma, Recipes, Reseptit, Ruoka, Tips, Vinkit|

Vapiskaa, ruokailijat! Theronin lounasravintolat muuttuvat taas Halloweenina kauhukeittiöiksi. Noidankattilat ovat kaivettu esiin varaston hämäristä nurkista ja hullu keittiömestari teroittaa lihakirvestään. Juhlapöytiä suunnitellaan meillä riemulla ja toteutetaan pilke silmäkulmassa. Mutta kaikkien keittiönkaapeista ei kuitenkaan löydy kuivuneita liskonhäntiä, hautuumaasta kaivettuja matoja tai vankityrmässä mädätettyjä perunoita. Ei hätää! Allekirjoittanut Halloween-intoilija jakaa kanssanne omat vinkkinsä, jotta tarjolla olisi juhlapäivään [...]

Syksyn 2017 trendimarja. Pihlaja.

By |2017-10-06T13:15:34+03:00October 4th, 2017|Food, Juoma, Ruoka, Theron, Tips, Trendit|

Pihlajanmarja, tuo tämän syksyn supermarja, on nostanut itsensä marjojen aateliin. Joten pakkohan sitä on testata. Aloita marjasadon jalostaminen pukeutumalla oikein, koska asu ratkaisee. Aina. Esimerkiksi Kettukarkkipaita toimii. Ota selfie. Kettukarkki eli oudommin Pihlaja on muuten Fazerin vanhin makeinen, jota edelleen valmistetaan. Jo yksi karkki on nostalgiatrippi mummolaan. Ja sitten duuniin. Poimi marjat. Mehusta ne. Pihlajanmarjojen [...]

Load More Posts

Uusimmat postaukset