Paratiisi meren äärellä

By |2018-07-02T10:29:23+03:00July 2nd, 2018|Events, Food, Yleinen|

Helsingistä löytyy kesätapahtumille paratiisi, joka tarjoaa kerrassaan ainutlaatuiset puitteet kesästä nauttimiseen. Hernesaaren Ranta on sellainen paikka aivan meren äärellä. Alue on hauskasti koottu yksittäisistä konteista, looseista ja saunoista. Anniskeluvapaalla alueella voi kuljeskella ja pysähtyä vaikka lököttelemään lepotuoliin. Hernesaari tarjoaa oivat puitteet myös yritystapahtuman järjestämiseen, kuten henkilökunnan kesäjuhla, tiimipäivä, asiakastapahtuma tai vaikka organisaation syntymäpäivä. Silloin tarjoilut [...]

An oasis on the beach: Bistro food at BadenBaden

By |2019-06-21T10:39:00+03:00June 28th, 2018|Badenbaden, Food, Haastattelut|

If you are in Helsinki this summer and the weather is warm, there is only place to be: Hietaniemi beach (in Finnish 'Hietaniemen ranta'; colloquially 'Hietsu')! Once you are there, you ought to check out Bistro Badenbaden. Theron Catering provides delicious bistro food at Bistro Badenbaden by Hietsu, the most popular sand beach in downtown Helsinki. This summer beach-goers can [...]

Eläköön lempeys kevään ja kesän tapahtumissa

By |2018-03-28T12:24:59+03:00March 28th, 2018|Events, Food, Tapahtumat, Theron, Trendit, Vinkit|

Osallistuin minimessuun, josta sain kotiinviemiseksi paljon ja ajankohtaista asiaa tulevaan tapahtumaan. Tutustumiskierrokseni jälkeen huulilleni nousi sana ’lempeys’, joka kiteyttää tapahtumakevään ja –kesän trendit. Lempeys tuli ilmi tapahtuma-aktiviteeteissä – enää ei zumbailla hikihatussa, vaan rentous, palautuminen ja itsesi kuunteleminen ovat liikunnan saralla trendikästä. Kukissa väritrendeinä ovat puuteri ja eukalyptyksen harmaa. Asettelussa puutarhamaisuus on ajan henki ja [...]

Ystävänpäivä Manchegolla

By |2018-02-14T08:49:52+02:00February 14th, 2018|Food, Ruoka, Teemat, Themes, Tips, Vinkit|

14. Helmikuuta: Rakkautta on ilmassa ja vietämme ystävänpäivää. Ystävänpäivää on Suomessa vietetty 1980-luvusta lähtien ja merkitty virallisesti kalenteriin vuodesta -96. Kansainvälisestä tavasta poiketen, mm. Suomessa juhlitaan ystävänpäivää oman rakkaan ja lemmityn lisäksi myös ystävien muistamisella. Voit lahjoa toista suklaalla. Tosin hänen kaapissaan saattaa vielä lojua rasia tai pari joulun jäljiltä. Ja nurkan takana häämöttää jo [...]

Raakapuuro – hyvää ja terveellistä!

By |2018-02-02T12:16:57+02:00February 2nd, 2018|Food, Recipes, Reseptit, Ruoka, Tips, Vinkit|

Välillä on hyvä fressata ja ravita omaa ruumista hiukan terveellisemmällä ravinnolla. Ainakin minun mielestä. On virkistävää rikkoa vaikkapa aamiaisrutiineja ja valmistaa perinteisten toastien ja munakkaiden sijaan, vaikka nyt tämä raakapuuro. Valmistus on helppoa ja maku on aivan taivaallinen. Nälkä pysyy poissa pitkään. Puuro on itseasiassa niin hyvää, että sitä voisi syödä myös lounaaksi, välipalaksi ja [...]

For the love of love and food!

By |2018-03-29T12:56:18+03:00January 29th, 2018|Events, Food, Haastattelut, Ihmiset, Interviews, People, Tapahtumat, Weddings, Yleinen|

In mid January the Mennään naimisiin ('Let's get married', in English) wedding fair takes place annually in Wahna Satama organised by the Mennään naimisiin magazine.  Mennään naimisiin is the leading wedding magazine in Finland that provides wedding inspiration to brides and grooms, widely appreciated for its high visual and editorial quality. The Mennään naimisiin wedding fair [...]

Load More Posts

Uusimmat postaukset

Olli Karppinen on Theron Cateringin kantava voima

Theron on työpaikka, jossa viihdytään hyvin. Monella theronilaisella on takanaan vuosien työrupeama yrityksen palveluksessa. Yksi työsuhde yltää kuitenkin ylitse muiden. Keittiömestari Olli Karppinen on ollut toiminnassa mukana alusta alkaen. Ja koska kyseessä on värikäs ravintolamaailma, mahtuu kolmeenkymmeneen työvuoteen monenlaisia muistoja. Ollin ravintolaura käynnistyi Rovaniemeltä. Kemiläinen nuori mies haaveili vaatturin urasta, mutta ovet eivät auenneet vaatetusalan... Lue lisää →