Hurmaavat 7-kymppiset Badenbadenissa

Viime viikonloppuna Bistro Badenbadenissa juhlittiin maailman hurmaavimman Rita Engelhardtin 70-vuotissyntymäpäiviä. Juhlat olivat ihanan intimiit, vilpittömän iloiset ja tunnelma oli alusta asti katossa. Jos vain itse kukin onnistuu kohottamaan maljaa noin loistavalla asenteella, kuin itse viikonlopun kuningatar, tietää että on saavuttanut paljon.

 

 

Ennen.

Bistro Badenbadenilla on monet kasvot. Tila muokkaantuu juhlien mukaan. Meren rannan huikeat näkymät luovat raamit niin päivällä auringossa kuin illan pimetessä – kaikkina vuodenaikoina.

Jälkeen:

 

Kyllikki-menu on yksi kattaus Theron Cateringin ikäneidon kunniksi loihtimista kokonaisuuksista, jotta voimme juhlistaa tilaisuutta kuin tilaisuutta kalevalalaisten neitosten seurassa.

 

KYLLIKKI

Iloluontoinen Kyllikki tykkäsi käydä tansseissa. Lemminkäinen ihastui ja kaappasi hänet vaimokseen, mutta kun silmä vältti, oli seurapiireihin tottuneen Kyllikin pakko päästä joraan.

Katajagraavattua lohta

Lämminsavustettua lohta ja ruohosipulikastiketta

Metsäsienisalaatti

Salaatti viinitarhurinjuustosta, mansikoista ja luomurukolasta

Kirvelillä maustettua raikasta kurkku-melonisalaattia

Viherversosalaattia ja sitruunavinaigretteä

Uunituoretta moniviljaleipää, maalahdenlimppua ja voita

 

* * *

Paahdettua siikaa, naudan filettä, kanttarellikastike

Kauden vihannekset

* * *

Mustikkatiramisu

Kahvi/teeJuhlien tunnelmaa piti yllä pianisti Hessu ja illan pimetessä laiturille nousi maan mainioin gaykuoro Out ’n’ loud.

Bistro Badenbadenin yksi merkittävä plussa juhlissa on se, että se on täysin iskukunnossa oleva baari kaikkine herkkuineen, eli siitä ei juhlat jää ainakaan kiinni. Eikä kukaan janoiseksi.

Mitä sitten juhlitaan?

By |2018-03-27T14:26:06+00:00September 29th, 2017|Badenbaden, Birthday party, Events, Food, Juhlat, Ruoka, Tapahtumat, Theron|0 Comments

About the Author:

Petteri on Theron Groupin copywriter, joka kirjoittaa syödäkseen ja syö kirjoittaessaan.

Uusimmat postaukset

Miten olisi linnanjuhlat? – Svenska Klubben, juhlapaikka Helsingissä.

Suomessa ei ole useita linnoja, mutta yksi uniikki linnanen on aivan pääkaupunkimme sykkeessä. Svenska Klubbenin arkkitehtuuri nimittäin mukailee skottilaista linnaa. Kauniissa kolmekerroksisessa rakennuksessa on paljon yksityiskohtia ja tunnelmaan pääsee jo rakennusta lähestyessään. Kun astelin sisään suureen aulaan ja näin yläkerran saliin vievät portaat, syntyi tunnelmaan liittyen ensimmäinen ideani. Täällä juuri voisi järjestää piilo-, varjo- tai... Lue lisää →