Estradilla Markku Manninen – Theron Catering keittiöpäällikkö

By |2019-01-25T07:50:58+02:00January 17th, 2019|Haastattelut, Ihmiset, Interviews, People, Yleinen|

Theron Cateringin pääkeittiön keittiöpäällikkö Markku Manninen kertoo kevään edustusmenusta ja siinä sivussa paljosta muustakin. Haastatteluhetkestä muodostuu tutkimusmatka eri maanosien ruokakulttuureihin.   Pitäjänmäen pääkeittiöltä lähtee vuosittain noin 2000 catering-tilausta erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin. Markku Mannisella on suuri rooli keittiöpäällikkönä ja vuosikymmenten kokemus ravintola-alasta. Kuinka kiinnostus ravintola-alaa kohtaan syttyi? 1970-luvulla alle 10-vuotias Manninen oli mukana äidin konditoriamyymälässä [...]

For the love of love and food!

By |2018-03-29T12:56:18+03:00January 29th, 2018|Events, Food, Haastattelut, Ihmiset, Interviews, People, Tapahtumat, Weddings, Yleinen|

In mid January the Mennään naimisiin ('Let's get married', in English) wedding fair takes place annually in Wahna Satama organised by the Mennään naimisiin magazine.  Mennään naimisiin is the leading wedding magazine in Finland that provides wedding inspiration to brides and grooms, widely appreciated for its high visual and editorial quality. The Mennään naimisiin wedding fair [...]

Theron antaa joulun vanhuksille

By |2018-01-06T12:30:06+02:00January 2nd, 2018|Ihmiset, Joulu, Theron, Yleinen|

Theron Group on tehnyt perinteisesti joululahjoituksen yritykselle tai järjestölle, jonka työ on merkityksellistä. Tänä vuonna Theron tukee Seurana Oy:ta. Seurana tarjoaa vanhuksille luotettavaa ja säännöllistä seuranpitopalvelua, apua ja virkistystä kotona tai vanhainkodissa. Yksinäisyys on tänä päivänä monen vanhuksen ongelma. ”Lahjoituksen merkitys Theronille on suuri, koska haluamme tarjota parempaa oloa ihmisille, jotka sitä todella tarvitsevat”, sanoo [...]

Tiskin takaa: kyyppari on aina oikeassa?

By |2017-08-28T16:42:03+03:00August 28th, 2017|Badenbaden, Ihmiset, Juoma, Theron, Yleinen|

Hetki sitten kokosin muutamia kesän sattumia otsakkeen Asiakas on aina oikeassa alle. Kuvahan oli  kovin yksipuolinen siis pelkästään tiskin takaa katsottuna. Ajattelin, että on kohtuullista tirkistellä sinne tiskin taakse – ja mennä itseensä.   Kaffetta vai koffia?   Varmaan kahdenkaan käden sormet eivät riitä laskemaan, kuinka monta kertaa olen sekoittanut koffia kahviin.  Niinpä olen iloisena [...]

Tiskin takaa: asiakas on aina oikeassa

By |2017-08-09T16:35:21+03:00August 9th, 2017|Badenbaden, Food, Ihmiset, Juoma|

Ensinnäkin asiakas on ihminen ja täällä on sekä sanan- että toivomisen vapaus. Minua harmittaa, etten ole sanavalmis, sukkela ja notkea chandlerbing, joka osaisi pelastaa tilanteen kuin tilanteen näppärällä sutkautuksella, eikä kellään jäisi paha mieli. Tässä muutama esimerkki, kaikella rakkaudella, jolloin olen jäänyt tänä kesänä sanattomaksi. Kasvisribsit Saisko nuo ribsit kasvisversiona? Anteeksi, nyt taisin kuulla väärin? [...]

Pussy eau de Club Badenbadenissa

By |2017-06-29T15:54:21+03:00June 29th, 2017|Badenbaden, Events, Haastattelut, Ihmiset|

  Legendaarinen Pussy eau de Club on lämmintä ja räiskyvää naisenergiaa huokuva klubikonsepti, joka on saavuttanut kunnioitettavan 19 vuoden iän! Tähän aikaan mahtuu reilut 250 Pussy Klubin bilettä lähes kymmenessä eri lokaatiossa.   Pussy eau de Club aloitti Helsingin Lepakossa 31.5.1998 eksklusiivisena aamuklubina, jossa tunnelma oli katossa ensimmäisistä auringonsäteistä hikiseen iltapäivään saakka. Klubi oli vain [...]

Load More Posts

Uusimmat postaukset