Bistro Badenbadenin lattaritausta

By |2017-05-28T08:44:55+03:00May 28th, 2017|Badenbaden, Haastattelut, Ihmiset, Interviews, Yleinen|

Juuri avattu Bistro Badenbaden on saanut kovasti kehuja niin asiakkailta kuin henkilökunnaltakin. Suunnittelun kapellimestarina toimi omistaja Tero Blom ja suunnittelusta vastaasi Pablo Riquelme. Mikä sinun taustasi on? Olen syntynyt Chilessä, mutta vaikuttanut Suomessa yli 20 vuotta. Minulla on puusepän tutkinto, opiskelin suunnittelua TAIKissa ja tein ylimääräisiä opintoja IDBM Aalto –ohjelmassa. Olen siis taiteen maisteri. Mistä muusta [...]

Brazil and Finland: 100 years of friendship (and tasty food!)

By |2017-05-22T19:32:17+03:00May 18th, 2017|Food, Haastattelut, Ihmiset, Interviews, People, Ruoka, Yleinen|

Theron Catering has been catering for a variety of events and functions at the Embassy of Brazil over the years. We decided to find out about Brazilian culture and share our insights with you. In this blog post, we feature an interview with Maila-Kaarina Rantanen, Director of the Brazil-Finland Cultural Center at the Embassy of Brazil [...]

Äitenpäivä ja kauniit ruokamuistot

By |2018-03-27T14:42:10+03:00May 11th, 2017|Badenbaden, Haastattelut, Ihmiset, Interviews, Isosaari, People, Theron|

"Ken kodin valmisti herttaiseksi, ken lapsen parhaimmat riemut keksi ja herkät kyynelet pyyhki pois?" - Hilja Haahti Meidän perheessä äiti ja isoäiti olivat keittiön hengettäret, jotka loihtivat toinen toistaan nautinnollisia herkkuja perheelleen. Muistan heidän lämpöiset halaukset ja kannustavat sanat – kuin myös monen monta kutsua ruokapöytään ja tuokiota sen ääressä perheen kesken. Meidän äiti ei [...]

Heikki Salmela palveluksessanne

By |2017-04-03T08:30:23+03:00April 3rd, 2017|Haastattelut, Ihmiset, Interviews, People, Yleinen|

Heikki Salmelan ensimmäisestä työkeikasta Theron Cateringilla on vierähtänyt 14 vuotta. Salmela oli jäänyt eläkkeellä Finnairilta, jossa hän työskenteli stuerttina. Kotona hän huomasi kuitenkin pitkästyvänsä ja päätti hakea Theron Cateringille freelanceriksi hovimestarin ja tarjoilijan tehtäviin. Kun Theronilta soitettiin ja pyydettiin Salmelaa ensimmäiselle työkomennukselle Ritarihuoneelle, hän ajatteli: ”Apua, nimikin kuulostaa pelottavan hienolta”! Salmela tarinoi vangitsevasti kevättalven auringon [...]

Lähikuvassa Asta Karell

By |2017-02-03T23:12:02+02:00February 4th, 2017|Haastattelut, Häät, Ihmiset, Interviews, People, Yleinen|

Kun Theron Cateringin Kemiran ravintolasalissa viimeiset asiakkaat lopettelevat lounastaan, vapautuu salivastaava Asta Karell kassan takaa juttutuokioon. Karell kertoo eloisasti, kuinka ravintola-ala vei hänet aikoinaan mukanaan, vaikka hänestä piti tulla kuvaamataidon opettajan. Kuvallinen ilmaisu on kuitenkin edelleen tärkeässä roolissa Karellin elämässä, sillä päivätyönsä ohessa hän toimii hääkuvaajana. Toki hän kuvaa myös muita aiheita, kuten lapsia ja [...]

Mikä ihana idea #etkot100

By |2017-09-08T14:43:11+03:00November 1st, 2016|Events, Food, Ihmiset, Teemat|

Mikä ihana idea ja toteutus oli #etkot100 kutsuvierastilaisuus. Eri alojen osaajat olivat kokoontuneet yhteen ja päättivät antaa esimakua siitä millaisia tunnelmia, makuja tai elämyksiä Suomi sata vuotta tapahtumat voisivat sisältää. Saavuimme etkoille vesitse Strömma-aluksen kyydissä. Tunnin matka meriteitse oli raikas lisä syyskuun alkavassa illassa, ja useimmille ainutlaatuinen kokemus. Samalla huomasimme, että Villa Andaniaan pääsee suuremmallakin [...]

Load More Posts

Uusimmat postaukset