Olli Karppinen on Theron Cateringin kantava voima

By |2020-02-20T12:31:28+02:00February 20th, 2020|Haastattelut, Ihmiset, Interviews, Theron, Villa Andania, Yleinen|

Theron on työpaikka, jossa viihdytään hyvin. Monella theronilaisella on takanaan vuosien työrupeama yrityksen palveluksessa. Yksi työsuhde yltää kuitenkin ylitse muiden. Keittiömestari Olli Karppinen on ollut toiminnassa mukana alusta alkaen. Ja koska kyseessä on värikäs ravintolamaailma, mahtuu kolmeenkymmeneen työvuoteen monenlaisia muistoja. Theronin keittiössä viihdytään. Ollin ravintolaura käynnistyi Rovaniemeltä. Kemiläinen nuori mies haaveili vaatturin urasta, [...]

Enjoy an upscale lunch on Thursdays at Svenska Klubben!

By |2020-02-11T13:30:12+02:00February 11th, 2020|Events, Food, Haastattelut, Interviews, Kokouspaikat Helsingissä, Lounas, Yleinen|

Svenska Klubben ('Swedish Club' of Helsinki) is a high-class event venue built in 1900 located at the Kruununhaka district, an area at the center of Finland's capital next to the harbour where many embassies reside. At this historic building, the Svenska Klubben conversational club for gentlemen has been meeting weekly and its members have been [...]

Svenska Klubbenin ravintolapäällikkö esittäytyy: Kristian Meurman

By |2019-11-21T14:06:38+02:00November 21st, 2019|Haastattelut, Ihmiset, Interviews, People, Svenska Klubben|

Juttutuokion aikana Kristian kertoo musiikista ja sattumuksista ravintolamaailmassa. Svenska Klubbenin Peilisalin kulmassa on 120 vuotta vanha Steinway-flyygeli. Salia valaisee kristallikruunut ja pöydät on aseteltu arvokkaasti pitkiksi ja ryhdikkäiksi riveiksi. Pöytien päällä lepää valkoiset pöytäliinat. Reunimmaisen pöydän päässä istuu Kristian Meurman, Svenska Klubbenin ravintolapäällikkö.   Kristian Meurman lienee useimmille tuttu vuosien takaisesta Idols-kilpailusta ja siitä seuranneesta [...]

Sami Engström – Svenska Klubbenin keittiömaestro

By |2019-05-22T12:59:54+03:00April 18th, 2019|Haastattelut, Ihmiset, Interviews, People, Svenska Klubben, Theron, Yleinen|

Svenska Klubbenin rakennus on komistanut Kruunuhaan rantaa vuodesta 1901 alkaen. Insinööri Ossian Donner rakennutti jyhkeän rakennuksen kodiksi perheelleen, ja vuonna 1932 rakennus siirtyi Svenska Klubbenin haltuun. Nykyään ravintola Svenska Klubben toimii tilausravintolana. Komeasta rakennuksesta löytyy monipuoliset kokous- ja juhlatilat, joita on helmikuusta alkaen isännöinyt Theron Group. Tapaan Svenska Klubbenin keittiömestari Sami Engströmin rakennuksen tummanpuhuvassa ja [...]

Heikki Tuunanen – myynnin mestari

By |2019-05-22T13:04:38+03:00April 5th, 2019|Haastattelut, Ihmiset, Interviews, People, Yleinen|

Maanantaiaamuna tunnelma on varsin rauhallinen Theron Groupin toimistossa Unioninkadulla. Seesteisestä tunnelmasta huolimatta konttori on Theronin polttopiste, josta käsin ammattilaisista koostuva myyntitiimi myy noin 400 tilaisuutta vuodessa. Myyntipäällikkö Heikki Tuunanen kertoo, että parhaimmillaan hän myy viisitoista tilaisuutta viikossa. ”Myyn mitä tahansa”, Tuunanen nauraa ja tarkentaa heti perään myyvänsä `korkealaatuisia hyviä tilaisuuksia omissa sekä asiakkaiden tiloissa`. Ravintola-ala [...]

Estradilla Markku Manninen – Theron Catering keittiöpäällikkö

By |2019-01-25T07:50:58+02:00January 17th, 2019|Haastattelut, Ihmiset, Interviews, People, Yleinen|

Theron Cateringin pääkeittiön keittiöpäällikkö Markku Manninen kertoo kevään edustusmenusta ja siinä sivussa paljosta muustakin. Haastatteluhetkestä muodostuu tutkimusmatka eri maanosien ruokakulttuureihin.   Pitäjänmäen pääkeittiöltä lähtee vuosittain noin 2000 catering-tilausta erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin. Markku Mannisella on suuri rooli keittiöpäällikkönä ja vuosikymmenten kokemus ravintola-alasta. Kuinka kiinnostus ravintola-alaa kohtaan syttyi? 1970-luvulla alle 10-vuotias Manninen oli mukana äidin konditoriamyymälässä [...]

Load More Posts

Uusimmat postaukset