MISSÄ TÄNÄÄN JUHLITAAN?

Villa Andania

Kaunis merenrantahuvila Villa Andania sijaitsee luonnonsuojelualueella niemen kärjessä Helsingin Vuosaaressa, joten se tarjoaa upeat puitteet erilaisille juhlille ja muille tapahtumille. Huvilassa on iso juhlasali, sekä tunnelmallinen lasiveranta. Parhaimmillaan Villa Andaniaan mahtuu 100 vierasta. Huvila tarjoaa aitoa merellistä tunnelmaa ja ainutlaatuisen ympäristön esimerkiksi hääjuhlille tai vaikka yritysten virkistäytymistilaisuuksille.

Katso täältä tilan 360 esittely!

Osoite: Riveliniemenpolku 1 / Kallvikintie 9, 00980 Helsinki

Asiakaspaikat: 100

Anniskeluoikeudet: Ei anniskeluoikeutta

Katso lisää: www.villaandania.fi

Bistro Badenbaden

Bistro Badenbaden on urbaani rantaravintola Hietarannalla. Ravintola soveltuu erinomaisesti yritystilaisuuksiin, kokouksiin, vuosijuhliin sekä yrityksien pikkujouluihin. Tilat soveltuvat soveltuvat hyvin yli 100 hengen tilaisuuksiin. Badenbadenista löytyy myös kabinetti mikä on vuokrattavissa vuoden ympäri. Tilaan sopii istuen 20-25 henkilöä, missä varusteena on 64″ tv-näyttö sekä perinteinen fläppitaulu.

Katso täältä tilan 360 esittely!

Osoite: Hiekkarannantie 11, 00100 Helsinki

Asiakaspaikat:Sali 135, terassi 220

Anniskeluoikeudet: Ravintolassa anniskeluoikeudet

Katso lisää: www.theronbistro.fi/badenbaden

Ravintola Lepuuttaja

Ravintola Lepuuttaja sijaitsee Rantatie Business Parkissa Helsingissä, Kalasataman metroaseman läheisyydessä. Ravintolasali on tilava ja moderni ja se sopii juhlaan kuin juhlaan. Ravintolasali on varattavissa arki-iltoina ja viikonloppuina. Ravintola Lepuuttajaan mahtuu noin 250 henkeä, eli se sopii loistavasti etenkin suuriin juhliin. Jos yhdistetään kabinetit, saamme jopa 300 istumapaikkaa.

Lepuuttaja voidaan kätevästi ”jakaa myös osiin” :

Lepuuttajan ”korkeakattoinen” puoli: 72 paikkaa

Lepuuttajan Deli-puoli: 92 paikkaa

Nya Fendare / Grilli: 76 paikkaa

Lepuuttajassa ei ole anniskeluoikeuksia, joten omat alkoholit voi tuoda. Perustekniikka löytyy erilliskorvauksesta.

Osoite: Hermannin Rantatie 8, 00580 Helsinki

Asiakaspaikat: 160

Anniskeluoikeudet: Ei anniskeluoikeutta

Rikaman Sali

Rikaman sali on ainutlaatuinen juhlatila Helsingin ulkosaaristossa. Täällä vietät yksityistilaisuuksia syntymäpäivistä häihin sekä yritystilaisuuksia aina workshopeista seminaareihin asti. Rikaman sali sopii erityisen hyvin noin 50-200 hengen tilaisuuksiin.
Rikaman sali (ent. ruokalarakennus) valmistui jo vuonna 1933. Rikaman sali on pohjamuodoltaan suorakaide, jota kattaa loiva satulakatto. Melko symmetriseksi sommiteltu ulkoinen ilme edustaa lähinnä riisuttua klassismia, vaikka ikkunoiden ryhmittäminen nauhamaiseksi kokonaisuudeksi viittaa jo hieman funktionalismiin.

Rakennus käsittää pää- ja kellarikerroksen. Rakennuksen keskus on koko rakennusrungon syvyinen ruokasali. Vuonna 1932 laaditut piirustukset (kts. kuva) on signeerannut M. M. eli arkkitehti Martta Martikainen. Rikaman saliin tehtiin
vuonna 1959 arkkitehti Pertti Aution piirustuksin matalampi, pulpettikattoinen, nauhamaisella ikkunarivillä varustettu laajennus. Vuoteen 2017 mennessä laajennusosaa on muokattu useaan otteeseen. Viimeisin suuri remontti tehtiin vuonna 1995. Rikaman salin sijainta on keskeisellä paikalla noin 500 metriä saaren pääsatamasta.

Tila on iso yhteinäinen tila, jossa on hyvät AV-välineet. Tilavuokran lisäksi asiakkaalla on mahdollisuus lisätä tilaisuuteensa esimerkiksi saunat, opastus saarella tai esimerkiksi muuta aktiviteettia vaikkapa värikuula-ammuntaa – yksinoikeudella koko saaren luonto vuokralaisen käytössä! Rikaman sali on avoinna ryhmille vapusta jouluun.

Isosaaressa pääset kokemaan historian havinaa sekä koskemattoman luonnon kauneutta. Pyydä tarjous tilaisuudellesi – tervetuloa!

Osoite: Isosaari, 00860 Helsinki

Asiakaspaikat: 200

Anniskeluoikeudet: Ravintolassa anniskeluoikeudet

Upseerikerho

Tervetuloa tunnelmalliseen Upseerikerhoon! Tila on vuokrattavissa ympärivuotisesti uniikkina kohteena Helsingin ulkosaaristossa kaukana kaupungin hälinstä!
Talo on pystytetty 1800-luvulla ja on ollut saaren sosiaalisen elämän keskus. Vuodesta 1964 rakennus on toiminut aliupseerikerhona. Kaikilla saaren asukkailla oli kerholle vapaa pääsy ja kerholla järjestettiin esimerkiksi naisten iltoja, biljardinpeluuta ja tansseja. Upseerikerhon ympäristöä pidettiin jo varhain maisemallisesti poikkeuksellisen kauniina.

Kerholla ja sen valmistuvalla 100-paikkaisella merenrantaterassilla voit nauttia kauniina kesäpäivänä juomista, ruuista ja maisemista Helsingin eteläisimmän ja upeimman hiekkarannan ääressä. Tuulen tuivertaessa voit puolestasi käpertyä kaakaota siemaillen kerhon aidon oikean puutakan ääreen.

Sisällä on ruokapöytäpaikat noin 50 henkilölle, terassilla noin 100 henkilölle. Talviaikaan maksimi ryhmäkoko on 50 henkilöä ja kesäaikaan enintän 150 henkilöä.

Osoite: Isosaari, 00860 Helsinki

Asiakaspaikat: 50–150

Anniskeluoikeudet: Ravintolassa anniskeluoikeudet

Pihlajasaari

Pihlajasaari on paratiisi aivan Helsingin edustalla vain 10-15 minuutin laivamatkan päässä. Saaren ravintolaan mahtuu 100 henkeä istumaan ja salin voi jakaa kahteen erilliseen osaan. Ravintolassa on kaksi terassia, joita voi hyödyntää myös tapahtumissa. Terasseilla on 125 asiakaspaikkaa.

Yhteistyökumppanimme järjestävät toiveiden mukaan erilaisia ohjelma -ja aktiviteettikokonaisuuksia. Ravintolassa on 10-30 hengen ryhmille kokoustilaksi väliseinillä erotettava osa, jossa on käytettävissä fläppitaulu ja tv.

Ravintola on vuokrattavissa yksityisjuhliin ja erilaisiin tapahtumiin huhti-toukokuun vaihteesta aina lokakuulle asti. Sesonkiaikana koko ravintolan varauksessa on rajoitteita, mutta keskustelemme kaikista toiveista.

Osoite: Pihlajasaari, 00150 Helsinki

Asiakaspaikat: 100 + 125

Anniskeluoikeudet: Ravintolassa anniskeluoikeudet

Katso lisää: www.pihlajasaari.net

Unioninkadun juhlahuoneistot

Unioninkadun tunnelmalliset juhlahuoneistot soveltuvat sekä pienempien että suurempien juhlien ja tapahtumien järjestämiseen. Juhlakerroksen kaikki salit voi vuokrata joko yhdessä tai erikseen omien toiveiden mukaan. Yhdistettynä tilat soveltuvat jopa 180 henkilöä kattaviin juhlatilaisuuksiin. Suuressa juhlasalissa voidaan järjestää istuva illallinen 120 hengelle ja cocktail-tilaisuus 180 hengelle. Monipuolinen Keltainen Sali toimii istuvalla illallisella 70 hengelle ja cocktail-tilaisuudessa 100 hengelle. Lisäksi kyseistä tilaa voidaan käyttää tanssitilana. Aino-kabinetti sopii hyvin intiimeille tilaisuuksille ja siellä voidaan tarjoilla istuva illallinen 12 hengelle. Lisäksi pohjakerroksesta löytyy upea Holvikellari, jossa järjestyvät helposti tunnelmalliset juhlat ja illalliset 18 hengelle.

Katso täältä tilan 360 esittely!

Osoite: Unioninkatu 33, 00170 Helsinki

Asiakaspaikat: 12–180

Anniskeluoikeudet: Ei anniskeluoikeutta

Katso lisää: www.unioninkadunjuhlahuoneistot.fi

Svenska Klubben

Tervetuloa taloon, jossa on tilaa juhlia!

Svenska Klubben on korkeatasoinen juhla- ja kokouspaikka Helsingin Kruununhaassa. Korkeatasoiset juhlatilat ja useat erikokoiset kabinettitilat mahdollistavat monenlaisten tilaisuuksien pitämisen niin pienille kuin isoillekin seurueille.

Elisabetssalen Svenska Klubbenin 2. kerroksessa tulvii valoa ja aurinkoa. Spegelsalen ihastuttaa koristeellisilla peileillään ja kattokruunuillaan. Toisen kerroksen tilat yhdistettäessä saadaan aikaan ainutlaatuinen juhlatila jopa 150 henkilölle, cocktailtilaisuus järjestyy 200 henkilölle. Myös 110-paikkainen terassi on vuokrattavissa yksityiskäyttöön.

Esittelemme mielellämme Svenska Klubbenin tiloja ja autamme tilaisuuden järjestämisessä. Tapaamisen kanssamme voi sopia laittamalla viestiä osoitteeseen svenskaklubben(a)therongroup.fi.

Osoite: Maurinkatu 6, 00170 Helsinki

Asiakaspaikat:

1. krs
Kassakabinettet: 30
Donnerska kabinettet: 14
Lilla matsalen: 30

2. krs
Gustavianska rummet: 12
Barocken: 28
Elisabetssalen: 52 (seisten 70)
Spegelsalen: 66 (seisten 80)
Elisabetssalen + Spegelsalen 150

Anniskeluoikeudet: Ravintolassa anniskeluoikeudet

Katso lisää: www.svenskaklubben-helsinki.fi

M/S Isosaari

Uniikki juhlatila aivan keskeisellä paikalla Helsinkiä – Kauppatorin kupeessa

Aluksella on 80-paikkainen ravintola. Hyttejä on 15 ja makuupaikkoja 42 henkilölle, joten myös yöpyminen onnistuu. Halutessasi voit siis vuokrata koko aluksen.

M/s Isosaari soveltuu mainiosti mihin vaan juhlaan, ravintolassa onnistuu rennompi ”bileilta” kuin juhlavampi illalliskattauskin.
Welcome on Board!

Osoite: Kanavaranta, Helsinki

Asiakaspaikat: Istuviin tilaisuuksiin max 80

Anniskeluoikeudet: Laivassa anniskeluoikeudet

Bistro Svartholm

Loviisanlahden suulla sijaitseva Svartholman merilinnoitus on Suomenlinnan sisarlinnoitus ja kuuluu samaan puolustusketjuun. Rakennustyöt saarella aloitettiin vuonna 1748 eversti Augustin Ehrensvärdin suunnitelmien pohjalta. Työt valmistuivat pääosin 1750-luvun aikana.

Ruotsalainen linnoituskausi Svartholmassa päättyi vuonna 1808, kun Svartholma antautui venäläisille lähes ilman vastarintaa. Krimin sodan aikana vuonna 1855 englantilainen laivasto-osasto räjäytti saaren varustukset käyttökelvottomiksi ja linnoitus jäi rappeutumaan. 1960-luvulta alkaen linnoitusta on restauroitu museoviraston johdolla.

Bistro Svartholm tarjoaa upean juhlapaikan kaikkeen juhlimiseen historiallisella Svartholman linnoitussaarella. Koska kyseessä on kesäravintola, on juhlia mahdollista järjestää siellä kesä-syyskuussa.

Osoite: Svartholman merilinnoitus, 07900 Loviisa

Asiakaspaikat: 50 + 150 terassille

Anniskeluoikeudet: Ravintolassa anniskeluoikeudet

Circus Helsinki

Circus Helsingin tila on monikäyttöinen ja soveltuu hyvin erilaisten tapahtumien ja juhlien järjestämiseen. Suureen tilaan mahtuu tarvittaessa jopa 200 vierasta. Sirkuksen pääasiallisena harjoittelutilana toimivan generaattorisalin voi tarvittaessa myös jakaa pienempiin osiin ja tila onkin mahdollista vuokrata kokonaan tai vain osittain. Harjoitustilan lisäksi käyttöön voi etukäteen sovittuna saada aulan, neuvotteluhuoneet ja saunatilat.

Osoite: Sörnäisten rantatie 22, Voimala/rakennus 1, 00540 Helsinki

Asiakaspaikat: 200

Anniskeluoikeudet: Ei anniskeluoikeutta

Juhlatila M6

Juhlatila M6 sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa Stockmannia ja Svenska Teaternia vastapäätä. Koko juhlasalin pituudelta suurista ikkunoista avautuu huikaiseva maisema Esplanadin puiston ja Tuomiokirkon suuntaan. Hurmaava juhlatila yksityisyyttä arvostaville – aivan Helsingin ytimessä. Juhlatila M6 on unelmien juhlatila esimerkiksi seuraaville juhlille: häät, syntymäpäivät, pikkujoulut, kokoukset ja muut yritystapahtumat. Tilassa voi juhlia klo 01.00 saakka.

Osoite: Mannerheimintie 6 (6.krs), 00100 Helsinki

Asiakaspaikat: Istuviin tilaisuuksiin max 90

Anniskeluoikeudet: Ei anniskeluoikeutta

Skohan

Skohan on yökerho, joka sijaitsee Helsingin sydämessä rautatieasemaa vastapäätä. Skohan koostuu neljästä erilaisesta tilasta – clubista, karaokesta, aulabaarista sekä X VIPistä. Ravintolaa ympäröi vuoden ympäri palvelevat katetut ja lämmitetyt terassit yhdessä Stefan Lindforsin suunnittelemalla taideteoksella. Monipuolinen yökerho yhdistettynä ammattimaiseen henkilökuntaan takaavat kaupungin halutuimman yökerhokokonaisuuden.
Katso täältä lisätiedot!

Osoite: Keskuskatu 8 (3.krs), 00100 Helsinki

Asiakaspaikat: Max 2000

Anniskeluoikeudet: Ravintolassa anniskeluoikeudet

Astoria-sali

Astoria-sali soveltuu hyvin monenlaisiin ja monenkokoisiin tilaisuuksiin aina seminaareista juhlaviin illallisiin. Yli kahdeksan metriä korkeasta salista löytyy suuri esiintymislava ja nouseva parvi, joka soveltuu esimerkiksi alkumaljojen nauttimiseen. Astoria-saliin mahtuu parhaimmillaan 600 hengen cocktailtilaisuus, 250 hengen illallinen tai 400 hengen seminaari. Tilasta löytyy videotykki ja valkokangas, äänentoisto ja kaksi langatonta mikrofonia sekä langaton internetyhteys.

Osoite: Iso Roobertinkatu 14, 00120 Helsinki

Asiakaspaikat: Max 600

Anniskeluoikeudet: Tilassa anniskeluoikeudet

Espoon Talli

Espoon Talli on upea ja tunnelmallinen juhlatila. Tila soveltuu loistavasti esimerkiksi hääjuhlien, kesäjuhlien tai pikkujoulujen pitämiseen. Juhlia tässä tunnelmallisessa tallissa voi jatkaa halutessaan pikkutunneille saakka ja sinne saadaan järjestettyä kaikki aina tunnelmavalaistuksesta teemasomistuksiin. Tallissa järjestät sekä pienet että isot juhlat – parhaimmillaan tilaan mahtuu 250 henkilöä.

Osoite: Finnoontie 3, 02270 Espoo

Asiakaspaikat: 250

Anniskeluoikeudet: Ei anniskeluoikeutta

Forum Box

Galleria Forum Boxin 361 m² kokoinen ja parhaimmillaan 6 m korkuinen tila sijaitsee Helsingin keskustassa, Ruoholahdenrannassa. Suurista ikkunoista avautuu näkymä Länsisatamaan ja Jätkäsaareen. Näyttelytilaa (noin 300 m2) vuokrataan myös erilaisia tapahtumia varten sekä yksityiskäyttöön. Galleriassa onnistuvat niin yritystilaisuudet, häät, karonkka- ja syntymäpäiväjuhlat kuin seminaarit ja tuotelanseerauksetkin, taatusti uniikissa ympäristössä. Tilan ilme muuttuu kuukausittain näyttelyn vaihtuessa, joten useat saman järjestäjän peräkkäiset tapahtumat saavat uuden näyttelyn myötä aina myös uudenlaisen ilmeen.

Osoite: Ruoholahdenranta 3 A, 00180 Helsinki

Asiakaspaikat: 70-100

Anniskeluoikeudet: Ei anniskeluoikeutta

Teatteri Toivo

Teatteri Toivo tarjoaa Helsingin Hermannissa upeat industriaaliset tilat juhliisi ja tapahtumiisi. Monipuolisten käyttömahdollisuuksien johdosta tunnelmallinen tila on suosittu musiikki- ja mainosvideoiden kuvausten, hääjuhlien sekä erilaisten yritystapahtumien pitopaikka pikkujouluista yrityslanseerauksiin. Varusteet illallispöydistä teatterivaloihin ovat käytössäsi ainutlaatuisen tapahtuman luomisessa. Tilassa ei ole pysyviä lavarakennelmia, vaan voit muokata teatterin tyylikkäät ja moniulotteiset 370 neliötä toiveidesi mukaan.

Osoite: Hämeentie 103, 00550 Helsinki

Asiakaspaikat: 100-200

Anniskeluoikeudet: Ei anniskeluoikeutta

Teatteri Forum

Teatteri Forumin sali tarjoaa ylelliset puitteet yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Monipuoliset viihdetuotanto-, ravintola- ja ohjelmapalvelut takaavat ikimuistoisen tapahtuman onnistumisen! Istuvaan illallisjuhlaan asiakkaita mahtuu 300 ja vapaamuotoisia tilaisuuksia voidaan toteuttaa myös isommille asiakasmäärille. Teatteri Forumin sopii myös kokouksien, kongressien tai seminaarien järjestämiseen. Myös pienimuotoiset messutapahtumat onnistuvat teatterin tiloissa. Teatterin kuva-, ääni- ja valotekniikka mahdollistavat vaativammankin kokousjärjestäjän tilaisuuden toteuttamisen.

Osoite: Yrjönkatu 31, 00100 Helsinki

Asiakaspaikat: 300-800

Anniskeluoikeudet: Tilassa on anniskeluoikeudet

The Circus

Aivan Helsingin ydinkeskustassa Kampin Narinkkatorin laidalle sijaitsee Helsingin yöelämän helmi, The Circus, on kahteen kerrokseen rakennettu kokonaisuudessaan 2000 m2 suuruinen keskus, joka koostuu viidestä erillisestä ja moneen eri käyttötarkoitukseen soveltuvasta tilakokonaisuudesta. Siksi The Circus sopii erinomaisesti niin 100 henkilön tilaisuuksiin kuin 2000 ihmisen suurtapahtumiin.

    Osoite: Salomonkatu 1-3, 00100 Helsinki

    Asiakaspaikat: 100-2000

    Anniskeluoikeudet: Tilassa on anniskeluoikeudet