MISSÄ TÄNÄÄN KOKOUSTETAAN?

Villa Andania

Viihtyisä Helsingin Vuosaaressa sijaitseva Villa Andania on erinomainen paikka erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämiseen. Luonnonsuojelualueella sijaitsevasta huvilasta on merinäkymä kolmeen eri suuntaan ja tilat ovat tunnelmalliset. Paikalle mahtuu parhaimmillaan jopa 100 henkeä, mutta pienemmätkin tilaisuudet sopivat Villa Andaniaan erinomaisesti. Huvila tuo kaivattua vaihtelua perinteisiin toimistotiloihin ja kokoushuoneisiin ja sopii hyvin myös esimerkiksi yrityksen virkistäytymiseen.

Osoite: Riveliniemenpolku 1 / Kallvikintie 9, 00980 Helsinki

Asiakaspaikat: 100

Anniskeluoikeudet: Ei anniskeluoikeutta

Katso lisää: www.villaandania.fi

Bistro Badenbaden

Badenbaden sopii mainiosti kokouksiin ja seminaareihin. Koko ravintola on mahdollista vuokrata omaan käyttöön osittain rantakaudella (sisätila n. 100 pax )ja Badenbadenin kabinetti on vuokrattavissa ympäri vuoden, tilaan sopii istuen n. 20-25 henkilöä ja varusteena 64” tv-näyttö sekä perinteinen fläppitaulu. Katso täältä tilan 360 esittely!

Osoite: Hiekkarannantie 11, 00100 Helsinki

Asiakaspaikat:Sali 135, terassi 220

Anniskeluoikeudet: Ravintolassa anniskeluoikeudet

Katso lisää: www.theronbistro.fi/badenbaden

Unioninkadun juhlahuoneistot

Unioninkadun juhlahuoneistot tarjoavat moderneja ja nykyaikaisin tekniikoin varustettuja kokoustiloja monenlaisiin tarpeisiin. Suuret juhlasalit kattaa 40–180 henkilöä pöytämuodosta riippuen, joten tila sopii hyvin niin pienempiin kuin suurempiinkin tilaisuuksiin. Tunnelmallinen Holvikellari puolestaan tarjoaa yhtenäisen kokouspöydän tai pitkiä pöytiä käytettäessä tilassa voi kokoustaa jopa 18 henkilöä. Aino-kabinetti on erinomainen tila pienemmille tilaisuuksille ja sinne mahtuu 12 henkilöä erilaisin pöytämuodoin. Kaikissa tiloissa on tietokone, videotykki, valkokangas, wlan ja äänentoistolaitteet. Lisäksi Unioninkadulla on Keltainen Sali, jota voi kokousten yhteydessä käyttää tarjoilutilana. Katso täältä tilan 360 esittely!

Osoite: Unioninkatu 33, 00170 Helsinki

Asiakaspaikat: 12–180

Anniskeluoikeudet: Ei anniskeluoikeutta

Katso lisää: www.unioninkadunjuhlahuoneistot.fi

Svenska Klubben

Tervetuloa taloon, jossa on tilaa juhlia!

Svenska Klubben on korkeatasoinen juhla- ja kokouspaikka Helsingin Kruununhaassa. Korkeatasoiset juhlatilat ja useat erikokoiset kabinettitilat mahdollistavat monenlaisten tilaisuuksien pitämisen niin pienille kuin isoillekin seurueille.

Elisabetssalen Svenska Klubbenin 2. kerroksessa tulvii valoa ja aurinkoa. Spegelsalen ihastuttaa koristeellisilla peileillään ja kattokruunuillaan. Toisen kerroksen tilat yhdistettäessä saadaan aikaan ainutlaatuinen juhlatila jopa 150 henkilölle, cocktailtilaisuus järjestyy 200 henkilölle. Myös 110-paikkainen terassi on vuokrattavissa yksityiskäyttöön.

Esittelemme mielellämme Svenska Klubbenin tiloja ja autamme tilaisuuden järjestämisessä. Tapaamisen kanssamme voi sopia laittamalla viestiä osoitteeseen svenskaklubben(a)therongroup.fi.

Osoite: Maurinkatu 6, 00170 Helsinki

Asiakaspaikat:

1. krs
Kassakabinettet: 30
Donnerska kabinettet: 14
Lilla matsalen: 30

2. krs
Gustavianska rummet: 12
Barocken: 28
Elisabetssalen: 52 (seisten 70)
Spegelsalen: 66 (seisten 80)
Elisabetssalen + Spegelsalen 150

Anniskeluoikeudet: Ravintolassa anniskeluoikeudet

Katso lisää: www.svenskaklubben-helsinki.fi

Pihlajasaari

Pihlajasaari on paratiisi aivan Helsingin edustalla vain 10-15 minuutin laivamatkan päässä. Saaren ravintolaan mahtuu 100 henkeä istumaan ja salin voi jakaa kahteen erilliseen osaan. Ravintolassa on kaksi terassia, joita voi hyödyntää myös tapahtumissa. Terasseilla on 125 asiakaspaikkaa.

Yhteistyökumppanimme järjestävät toiveiden mukaan erilaisia ohjelma -ja aktiviteettikokonaisuuksia. Ravintolassa on 10-30 hengen ryhmille kokoustilaksi väliseinillä erotettava osa, jossa on käytettävissä fläppitaulu ja tv.

Ravintola on vuokrattavissa yksityisjuhliin ja erilaisiin tapahtumiin huhti-toukokuun vaihteesta aina lokakuulle asti. Sesonkiaikana koko ravintolan varauksessa on rajoitteita, mutta keskustelemme kaikista toiveista.

Osoite: Pihlajasaari, 00150 Helsinki

Asiakaspaikat: 100 + 125

Anniskeluoikeudet: Ravintolassa anniskeluoikeudet

Katso lisää: www.pihlajasaari.net

Rikaman Sali

Rikaman sali on ainutlaatuinen juhlatila Helsingin ulkosaaristossa. Täällä vietät yksityistilaisuuksia syntymäpäivistä häihin sekä yritystilaisuuksia aina workshopeista seminaareihin asti. Rikaman sali sopii erityisen hyvin noin 50-200 hengen tilaisuuksiin.

Rikaman sali (ent. ruokalarakennus) valmistui jo vuonna 1933. Rikaman sali on pohjamuodoltaan suorakaide, jota kattaa loiva satulakatto. Melko symmetriseksi sommiteltu ulkoinen ilme edustaa lähinnä riisuttua klassismia, vaikka ikkunoiden ryhmittäminen nauhamaiseksi kokonaisuudeksi viittaa jo hieman funktionalismiin.

Rakennus käsittää pää- ja kellarikerroksen. Rakennuksen keskus on koko rakennusrungon syvyinen ruokasali. Vuonna 1932 laaditut piirustukset (kts. kuva) on signeerannut M. M. eli arkkitehti Martta Martikainen. Rikaman saliin tehtiin
vuonna 1959 arkkitehti Pertti Aution piirustuksin matalampi, pulpettikattoinen, nauhamaisella ikkunarivillä varustettu laajennus. Vuoteen 2017 mennessä laajennusosaa on muokattu useaan otteeseen. Viimeisin suuri remontti tehtiin vuonna 1995. Rikaman salin sijainta on keskeisellä paikalla noin 500 metriä saaren pääsatamasta.

Tila on iso yhteinäinen tila, jossa on hyvät AV-välineet. Tilavuokran lisäksi asiakkaalla on mahdollisuus lisätä tilaisuuteensa esimerkiksi saunat, opastus saarella tai esimerkiksi muuta aktiviteettia vaikkapa värikuula-ammuntaa – yksinoikeudella koko saaren luonto vuokralaisen käytössä! Rikaman sali on avoinna ryhmille vapusta jouluun.

Isosaaressa pääset kokemaan historian havinaa sekä koskemattoman luonnon kauneutta. Pyydä tarjous tilaisuudellesi – tervetuloa!

Osoite: Isosaari, 00860 Helsinki

Asiakaspaikat: 200

Anniskeluoikeudet: Ravintolassa anniskeluoikeudet

Upseerikerho

Tervetuloa tunnelmalliseen Upseerikerhoon! Tila on vuokrattavissa ympärivuotisesti uniikkina kohteena Helsingin ulkosaaristossa kaukana kaupungin hälinstä!

Talo on pystytetty 1800-luvulla ja on ollut saaren sosiaalisen elämän keskus. Vuodesta 1964 rakennus on toiminut aliupseerikerhona. Kaikilla saaren asukkailla oli kerholle vapaa pääsy ja kerholla järjestettiin esimerkiksi naisten iltoja, biljardinpeluuta ja tansseja. Upseerikerhon ympäristöä pidettiin jo varhain maisemallisesti poikkeuksellisen kauniina.

Kerholla ja sen valmistuvalla 100-paikkaisella merenrantaterassilla voit nauttia kauniina kesäpäivänä juomista, ruuista ja maisemista Helsingin eteläisimmän ja upeimman hiekkarannan ääressä. Tuulen tuivertaessa voit puolestasi käpertyä kaakaota siemaillen kerhon aidon oikean puutakan ääreen.

Sisällä on ruokapöytäpaikat noin 50 henkilölle, terassilla noin 100 henkilölle. Talviaikaan maksimi ryhmäkoko on 50 henkilöä ja kesäaikaan enintän 150 henkilöä.

Osoite: Isosaari, 00860 Helsinki

Asiakaspaikat: 50–150

Anniskeluoikeudet: Ravintolassa anniskeluoikeudet

M/S Isosaari

Uniikki kokoustila aivan keskeisellä paikalla Helsinkiä – Kauppatorin kupeessa

Aluksella on 80-paikkainen ravintola, joka voidaan tarvittaessa pimentää verhoilla ja esimerkiksi kuvamateriaalin näkyminen screenillä ei ole ongelma. Laivalla on pieni kokoustekniikka: tykki ja valkokangas.
Welcome on Board!

Osoite: Kauppatori / Kanavaranta, Helsinki

Asiakaspaikat: Istuviin tilaisuuksiin max 80

Anniskeluoikeudet: Laivassa anniskeluoikeudet

Juhlatila M6

Juhlatila M6 sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa Stockmannia ja Svenska Teaternia vastapäätä. Koko juhlasalin pituudelta suurista ikkunoista avautuu huikaiseva maisema Esplanadin puiston ja Tuomiokirkon suuntaan. Hurmaava juhlatila yksityisyyttä arvostaville – aivan Helsingin ytimessä. Äänentoisto, valkokangas, data-projektori ja fläppitaulu löytyvät.

Osoite: Mannerheimintie 6 (6.krs), 00100 Helsinki

Asiakaspaikat: Istuviin tilaisuuksiin max 90

Anniskeluoikeudet: Ei anniskeluoikeutta

TEMPPELI

Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva kulttuurihistoriallisesti merkittävä Temppeli toimii uniikkina näyttämönä monenlaisissa tilaisuuksissasi. Salissa järjestät onnistuneen kokouksen, seminaarin, näyttelyn tai vaikkapa tiedotustilaisuuden. Äänentoisto ja valaistustekniikka on rakennettu entisöinnin yhteydessä poikkeuksellisen korkeatasoisiksi.

Osoite: Uudenmaankatu 40, Helsinki

Asiakaspaikat: 400

Anniskeluoikeudet: Ei anniskeluoikeutta

Katso lisää: venuu.fi/tilat/temppeli

VILLA HAKA

Munkkiniemessä sijaitseva Villa Haka on vuonna 1987–98 rakennettu edustushuvila. Tilat sopivat erinomaisesti kokouskäyttöön tai esimerkiksi näyttelyiden järjestämiseen. Villa Hakassa on kaksi neuvotteluhuonetta, joihin kumpaankin mahtuu 25 henkeä. Tilasta löytyy myös suuri olohuone joka avautuu lasiseinän kautta merelle. Neuvotteluhuoneiden lisäksi päätilaan mahtuu parhaimmillaan 160 henkeä seisten ja 120 henkeä istuen.

Osoite: Munkkiniemenranta 31, 00330 Helsinki

Asiakaspaikat: 25-160

Anniskeluoikeudet: Ei anniskeluoikeutta

ASTORIA-SALI JA ASTORIA-KABINETTI

Astoria-sali soveltuu hyvin monenlaisiin ja monenkokoisiin tilaisuuksiin aina seminaareista juhlaviin illallisiin. Yli kahdeksan metriä korkeasta salista löytyy suuri esiintymislava ja nouseva parvi, joka soveltuu esimerkiksi alkumaljojen nauttimiseen. Astoria-saliin mahtuu parhaimmillaan 600 hengen cocktailtilaisuus, 250 hengen illallinen tai 400 hengen seminaari. Tilasta löytyy videotykki ja valkokangas, äänentoisto ja kaksi langatonta mikrofonia sekä langaton internetyhteys.

Astoria-kabinetissa järjestät kokouksen kuin kokouksen. Astoria-kabinettia vuokrataan joko yhdessä Astoria-salin kanssa tai erikseen omana tilanaan. Kabinetilla on jaetut saniteettitilat yläkerran salin kanssa. Pöytien ääreen mahtuu ruokailemaan tai kokoustamaan jopa 60 henkilöä. Tilasta löytyy videotykki, äänentoisto sekä langaton internetyhteys.

Osoite: Iso Roobertinkatu 14, 00120 Helsinki

Asiakaspaikat: Sali max 600, kabinetti max 80

Anniskeluoikeudet: Tilassa anniskeluoikeudet

ESPOON TALLI

Espoon Talli on erityinen ja tunnelmallinen tila, joka soveltuu täydellisesti kokouspäiviin, seminaareihin tai koulutuspäiviin. Talliin mahtuu helposti istumaan150 henkilöä ja seisten maksimikapasiteetti on jopa 250 henkilöä. Tilaan kuuluu äänentoisto, valkokangas sekä videotykki.

Osoite: Finnoontie 3, 02270 Espoo

Asiakaspaikat: 250

Anniskeluoikeudet: Ei anniskeluoikeutta