Kyllä. Se on kuulkaas kesä ny. En haluaisi keulia, mutta en voi asialle mitään. Me Theronin bloggarit päästiin maistelemaan ja haistelmaan kesän fiiliksiä paraatipaikalle. Eihän voi olla parempaa paikkaa viettää helteitä kuin Hietsun ranta ja Badenbadenin terassi. Koska kevät on hellinyt meitä, Jammu – the mestari – on kehitellyt kesän intohimoisimman drinkin:

Hietikko – kesän narskuvin drinkki

Passoa, tonicia, hedelmää ja jäitä. Ai, että.

Rannalla maistuu oikealta

Ruokaa on taas tehty intohimolla. Listaa on viime kesästä pelkistetty, mutta – ahh – niin paranneltu. Jos et tänä kesänä syö Timmyn lohisoppaa, jäät paljosta paitsi. Samoin salaattiosasto vie mennessään – kuinka monta kanacaesaria voi vetää, ettei kyllästy? Aika monta – jos raja tulee vastaan kerromme sen. Tietenkin listalta löytyy kylän parhas hampurilainen, jos kolmaskin. Se chipotle kannattaa testata, se on kunkku.

Salaattia ei voita mikään. Paitsi lohikeitto.

Purilainen x 3: BBQ, chipotle, vai kasvis?

Kesän omintakeisin juttu: kasaa pastasi

Kasa pastaa? Casa pasta? Potkut?

Tämä on varmasti hauskin juttu koko kesän menussa: kasaa oma pastasi. Pasta on kulhossa, päällä on leipä ja ihan ikioma pikku raastin, jolla voit raastaa parmesaanin päälle. Laudalta löytyy maailman somin valurautapata, josta annostellaan soossia pastaansa. Joko lihapullia tai rapuja. Tsekkaa koko lista täältä.

Lupaus paljosta –  ja kesästä

Tässä tulevassa kesässä on havaittavissa hurjan paljon tapahtumia niin Badenbadenissa Hietsussa, Badenbaden kakkosessa Hernesaaressa kuin ihka uudessa Isosaaressa. Ihanat naiset lupasivat raportoida niistä kesän kuluessa. Mutta jos muutama kohokohta on vaatimattomasti pakko mainita tässä kohtaa, niin ne on: Beach volley -skabat, Weekend, Jenni Vartiaisen superkeikka ja taatusti suomen suven eksoottisin porauslautta M/s Isosaari. Tästä tulee kesä!