Meri on lähellä, vieressä. Itämereen liittyy paljon symboliikkaa pääkaupunkiseudulla, kuten myös historiallisessa Loviisassa. Merestä on muodostunut niin ikään tärkeä osa Theronia. Eikä pidä unohtaa, että Theronin omistaja ja toimitusjohtaja Tero Blom on aloittanut uransa saaristosta.

Merellinen Helsinki on poikkeuksellisen kiinnostava lähestulkoon missä tahansa mielessä. Entisiä niin sanottuja suljettuja saaria on hiljattain avattu yleisölle, jolloin niiden monimuotoinen luonto ja mielenkiintoinen historia on samalla tullut kaiken kansan ulottuville. Voidaan pitää siis varsin idyllisenä ja trendikkäänä järjestää vaikkapa ne firman seuraavat kesäjuhlat merellisessä ympäristössä. Juhlatiloja löytyy monipuolisesti jokaiselle ryhmäkoolle ja juhlatarpeelle niin saarista kuin aivan meren rannoilta Helsingin mantereeltakin. Alla käyn läpi Theronin valinnat juhlatiloiksi kesän rientoihin:

 

  1. Pihlajasaari

 

Helsingin oma kesäparatiisi sijaitsee vain vajaan kymmenen minuutin matkan päässä rannasta. Tapahtumat Pihlajasaaressa onnistuvat sujuvasti ravintolan tarjoamissa hulppeissa juhlatiloissa. Ravintolasaliin mahtuu 100 henkilöä, ja kaksi terassia luovat lisämahdollisuuksia erilaisten juhlien ja tapahtumien järjestämiseen. Toki myös saaren muut palvelut, kuten saunat, luontopolku, makkaranpaistopaikat, rantakioski ja mutterikahvila tuovat tapahtumille erilaisia toiminnan mahdollisuuksia. Pihlajasaaren kalliot ovat klassinen chillauspaikka helsinkiläisille. Odotamme jo mielenkiinnolla kesän 2019 ruokatarjontaa. Saaren pikkulintujen kertoman mukaan pientä faceliftiäkin olisi odotettavissa sekä rantakioskiin että ravintolaan.

Kesäjuhlat Pihliksessä on hyvä valinta.

 

Asiakaspaikat: Ravintolassa 100 + 125 (jaettavissa)

Anniskeluoikeudet: Kyllä

Katso lisää www.pihlajasaari.net

 

 

 

  1. Isosaari

Isosaari on yli sata vuotta vanha linnakesaari reilun puolen tunnin laivamatkan päässä Helsingin Kauppatorilta. Isosaari on yksi Helsingin seudun uloimmista saarista ja kulttuurihistoriallisesti merkittävä kohde. Nähtävyydet ja luonto ovat ainutlaatuisia. Saari on lähellä kaupunkia, mutta vapaa urbaanista äänimaailmasta. Saarella on mainiot palvelut, kuten ravintola Upseerikerho isolla rantaterassilla, kaksi hiekkauimarantaa, kolme saunaa, piknikpaikkoja, laajat nurmialueet, hyvät tiet, selkeät opasteet ja opastuspalvelut, Suomen vaativin par 3 -golfkenttä sekä Rikaman Sali, jossa voi järjestää varsin juhlaviakin tapahtumia.

Isosaaressa on todella runsaasti tilaa ja kivoja aktiviteetteja suurillekin kesätapahtumille.

 

Juhlatilaan mahtuu hyvin 160 henkilöä istuvalle illalliselle. Upseeríkerholla puolestaan ruokailee sisätiloissa jopa 50 henkilöä.

Isosaaren ravintolat, Upseerikerho ja Rikaman sali, soveltuvat kaikenlaisiin juhliin ja tapahtumiin.

 

 

Kauttamme saat myös hauskoja ja vetäviä ryhmäaktiviteetteja esimerkiksi henkilöstön virkistyspäiville. Otteina ohjelmistotarjonnastamme voidaan mainita vaikkapa rantajooga, ilmapistooliammunta, lintubongaus ja onginta.

Helsinki näyttäytyy Isosaaresta erityisen kauniisti.

 

Asiakaspaikat: Rikaman Sali 160 + 50, Upseerikerho 50+100

Anniskeluoikeudet: Kyllä

Katso lisää www.visitisosaari.fi

 

 

 

  1. Bistro Badenbaden

 

Stadin suurin hiekkaranta on Hietsu, yksinoikeutetusti. Helsingin parhaalla biitsillä sijaitsee aito rantaravintolamme Bistro Badenbaden, joka tarjoilee kesäsesongilla lounasta ja à la carte -listalta tyyliin sopivaa ruokaa iltaan asti. Juhlatilana Bistro Badenbaden soveltuu kesäjuhliin, liikuntapäiviin, kokouksiin ja tietysti häihin. Sisälle mahtuu 130 henkilöä istuvalle illalliselle, mutta kesällä laajennettaessa tapahtumaa terassille, väkeä saadaan sopimaan lähemmäs 300 henkilön verran.

Badenbaden on suosittu paikka kesäjuhlille.

Badenbadenin edustalla on hyvin parkkitilaa autoille, ravintola on esteetön ja näköala ikkunoista on tietysti mahtava. Auringonlasku on suorastaan eeppinen Badenbadenissa.

 

Bistro Badenbadenin terassit antavat monenlaisia mahdollisuuksia kesäjuhliin.

 

Asiakaspaikat: Ravintolassa 130 + 150 (jaettavissa)

Anniskeluoikeudet: Kyllä

Katso lisää www.theronbistro.fi/bistrobadenbaden

 

 

  1. Villa Andania

 

Villa Andania on juhlatilana Itä-Helsingin helmi.

Villa Andania sijaitsee omassa yksityisyydessään Rivelinniemellä Vuosaaressa.

Sata vuotta vanha huvila on ehtinyt nähdä monet häät, juhlat ja kokoukset. Sijainti on hurmaava, sillä paikka sijaitsee omalla niemellä. Kuljetukset Villalle onnistuvat sekä meriteitse että maakrapujen rengasteitä pitkin.

Kesäjuhlat Villa Andaniassa – voiko parempaa valintaa olla?

 

Villa Andaniaan on sallittua tuoda omat alkoholitarjoilut. Kesäisin voi terassilla nauttia kesäkeittiön ja grillien herkkuja. Talviaikaan suuri puutakka luo tunnelmaa sisätilassa, jonka pääsaliin mahtuu lähemmäs 100 henkilöä. Yläkerran tilat ovat hauska lisä ja useasti toimivat niin sanottuina takatiloina tai ryhmätyötiloina.

Asiakaspaikat: 100 + 100 (eritiloja)

Anniskeluoikeudet: EI

Katso lisää www.villaandania.fi

 

 

 

  1. Svartholman merilinnoitus

 

Tiesitkö, että Loviisan edustalla sijaitsee Suomenlinna pienoiskoossa?

 

 

 

Svartholman merilinnoitus sijaitsee Loviisan edustalla.

Bistro Svartholm on idyllinen kesäravintola, jonne mahtuu sisätiloihin noin sata henkilöä ja ulkoterassille saman verran. Bistro Svartholm soveltuu myös juhlatilaksi lähes kaikkiin mahdollisiin kesäjuhliin, vain mielikuvitus on rajana. Miljöö on ainutlaatuinen ja kuljetukset saarelle järjestyvät näppärästi kauttamme.

Kesäjuhlat Loviisassa? Svartholman merilinnoitus on huippuvalinta.

Asiakaspaikat: 50 + 150

Anniskeluoikeudet: Kyllä

Lue lisää: Bistro Svartholm ja Svartholman merilinnoitus.

 

Theron palvelee kaikissa näissä kohteissa, ja ajantasaiset varauskalenterit ovat saatavilla myyntipalvelustamme myynti@theroncatering.fi Jos olette järjestämässä vaativampaa kokonaisuutta, niin voitte kääntyä toki myös suoraan tapahtumayksikkömme Theron Eventsin puoleen.

 

 

Kuva credits:

Asta Karell

Jarmo Nieminen

Helsinki Marketing

Visit Loviisa

Christian Hamamdjian

Lasse Keltto