Kesän sesonkimenut2019-03-26T14:50:10+00:00

KESÄYÖN TAIKA

SATEENKAARILOHTA JA YRTTEJÄ

Sokerisuolattua hiillostettua sateenkaarilohta,
pikkelöityä punasipuli-juureshilloketta ja chimichurrikastiketta

PAAHDETTUJA SAVUJUUREKSIA JA LEHTIKAALIA

Koivulastuilla savustettuja, paahdettuja rustiikkeja säräjuureksia,
metsähunajaa, friteerattua lehtikaalia ja kirpeää jogurttia

MAALAISKANAA JA KURKKUA

Seesamipaahdettuja kanasaslikkeja, inkiväärikurkkuja, retiisiä ja rukolaa

SAARISTOLAISLEIPÄÄ JA VÄSTERBOTTEN JUUSTOA

Metsäsieni – Västerbottenjuusto moussea ja saaristolaisleipä crumblea

VIHERSALAATTIA

Sekoitus kauden salaateista ja tyrnivinaigretteä

SEKALEIPÄÄ, HAPANLEIPÄÄ JA VOITA

***

PORSASTA JA OMENAVIINAA

Malesian maustein paahdettua porsaan kuvetta ja
rosmariinissa paahdettua varhaisperunaa ja tummaa calvadoskastiketta

***

RAPARPERIA JA MANSIKKAA

Mansikka-raparperikakku

VARJON KATVEESSA

LOHTA JA KUUSENKERKKÄÄ (M, G)

Tulen loimussa paahdettua lohta ja aniksella maustettua kuusenkerkkäkastiketta

KEVÄTKANANPOIKAA JA KUKKAKAALIA (L, G)

Friteerattuja kevätkananpojan fileepaloja, sahramilla maustettua
paahdettua kukkakaalia ja muskotinkukkamoussea

PYÖRYKÖITÄ JA TOMAATTIA

Keittiömme valmistamia cocktaillihapyöryköitä ja
sitruunankuorella maustettua tomaattisalsaa

POHJOLAN ”CAESARSALAATTIA” (L)

Arinauunissa paistettua leipäjuustoa, jääsalaattia,
hapanleipäkrutonkeja ja caesarkastiketta

KEVÄTPUNAJUURTA JA PUNAJUURENVERSOJA (M, G)

Sitruunalla marinoitua paahdettuja punajuuria,
punajuurenversoja ja kirpeää kermaviilikastiketta

MELONIA JA PELLAVANSIEMENIÄ (M, G)

Tuoretta melonia, rukolaa, minttua ja paahdettuja pellavansiemeniä

SALAATTIA JA MANSIKKAA (M, G)

Salaattia pinaatista, rukolasta, punamangoldista ja mansikoista, mansikkavinaigretteä

RANSKALAISTA MONIVILJALEIPÄÄ JA VOITA (L, G)

Uunituoretta ranskalaista moniviljaleipää ja vaahdotettua voita

ILTA RANNALLA

SHICHIMI KYLMÄSAVUAHVENTA JA VADELMAA

Paahdettua shichimillä maustettua kylmäsavuahventa,
belugalinssi-tattarisalaattia ja marinoitua vadelmaa tuohesta

PAAHTOPAISTIA JA KVITTENIA

Piparjuurella aateloitua paahtopaistia ja kurpitsa-kvittenihilloketta

CAPRESE SALAATTIA THERONIN TAPAAN JA JUURILEIPÄKRUTONKEJA

Revittyä puhvelinmaitojuustoa, luomutomaattia, tuoretta basilikaa, paprikaa,
paahdettua pähkinää, oliivia, punasipulia ja juurileipäkrutonkeja

SALAATTIA JA VERSOJA

Lehtisalaattia, tuoretta vesikrassia, versoja, retiisiä ja minttuvinaigretteä

LEIPÄÄ JA KIRNUVOITA

Moniviljaleipää sekä kirnuvoita

* * *

KARITSAA JA JUURESTATTARIA

Mureaksi haudutettua Reinin Lihan karitsan paahtopaistia, juurestattaria ja
täyteläistä punaviinikastiketta suomalaisesta tilaviinistä

tai

LOHTA JA HAUKEA

Haukimurekkeella kuorrutettua merilohta (MSC-sertifioidusta kalasta), luomuvoissa pyöräytettyjä
tilliperunoita ja valkoviinikastiketta kotimaisesta tilaviinistä

* * *

TYRNIÄ JA PORKKANAA

Perinteistä tuoreesta porkkanasta valmistetta kakkua ja tyrnikastiketta

PYYDÄ TARJOUS

Uusimmat postaukset

Sami Engström – Svenska Klubbenin keittiömaestro

Svenska Klubbenin rakennus on komistanut Kruunuhaan rantaa vuodesta 1901 alkaen. Insinööri Ossian Donner rakennutti jyhkeän rakennuksen kodiksi perheelleen, ja vuonna 1932 rakennus siirtyi Svenska Klubbenin haltuun. Nykyään ravintola Svenska Klubben toimii tilausravintolana. Komeasta rakennuksesta löytyy monipuoliset kokous- ja juhlatilat, joita on helmikuusta alkaen isännöinyt Theron Catering. Tapaan Svenska Klubbenin keittiömestari Sami Engströmin rakennuksen tummanpuhuvassa ja... Lue lisää →