”… Kohta keväinen paju meille jo loistonsa näyttää, on hetki odotteluajasta syytä ruokailuun käyttää…”

KUNINGASRAPUA JA TOMAATTIA (L, G)
Kuningasraputerriiniä, aniksella maustettua tomaattikermaa, kultaista ”kaviaaria” ja juureslastuja

KUHAA JA KELTASIKURIA (M, G)
Kuhaceviche, keltasikuria, tilliporkkanaa, wakamea, kananmunaa ja paahdettuja seesaminsiemeniä

ANKKAA JA RAPARPERIA (L, G)
Rosépaahdettua ankanrintaa, savupalsternakkamoussea ja raparperikastiketta

PELTOLAN BLUEJUUSTOA JA MUSTIKKAA (L, G)
Täyteläistä Peltolan tilan blue juustoa, vesikeksejä ja timjamilla maustettua mustikkahilloa

PAAHDETTUA PAPRIKAA JA JÄÄVUORISALAATTIA (M, G)
Jäävuorisalaattia, paahdettua paprikaa, puolikuivattuja tomaatteja, kurkkua ja Ranch-kastiketta

LEIPÄÄ JA VOITA (L)
Tuoretta talonpoikaisleipää ja rosmariinivoita

* * *

LOHTA JA CONCASSE (L, G)
Hiillostettu lohiselys, tryffelillä ja pinjansiemenillä maustettua kevätsipuli-tuoretomaatticoncassea sekä rosamundamuffini

* * *

APRIKOOSIA JA VANILJAA (VL)
Aprikoosipiirasta ja sitruunamelissalla maustettua vaniljakastiketta

PYYDÄ TARJOUS