Kevään sesonkimenut2019-03-13T15:00:18+00:00

KEVÄT KEIKKUEN TULEE

”… Kohta keväinen paju meille jo loistonsa näyttää, on hetki odotteluajasta syytä ruokailuun käyttää…”

HUMMERIA JA SAMPPANJAA (L, G)

Hummericocktail, hummeria, omenaa, tomaattia, kurkkua, punasipulia, tilliä, samppanjavaahtoa ja kultaista ”kaviaaria” tuohessa

KUHAA JA KELTASIKURIA (M, G)

Kuhacevicheä, keltasikuria, papaijaa, wakamea ja paahdettuja auringonkukansiemeniä

ANKKAA JA PALSTERNAKKAA (L, G)

Rosépaahdettua ankanrintaa, savupalsternakkamoussea ja ruokosokeroitua karpalocoulista

JUUSTOA JA KVINTTENIHILLOA (L, G)

”Snowball” tuoreyrttileivitetty juustopallo ja timjamilla maustettua kvintteni-saksanpähkinähilloa

JÄÄVUORISALAATTIA JA KASVIKSIA (M, G)

Jäävuorisalaattia, paahdettua paprikaa, puolikuivattuja tomaatteja, kurkkua ja Ranch-kastiketta

LEIPÄÄ JA ROSMARIINIVOITA (L)

Ranskalaista moniviljaleipää, keittiömme valmistamaa siemennäkkäriä ja rosmariinivoita

(siemennäkkäri on gluteeniton)

* * *

LOHTA JA TOMAATTICONCASSEA (L, G)

Hiillostettu lohiselys, tryffelillä ja pinjansiemenillä maustettua kevätsipuli-tuoretomaatticoncassea ja rosamundamuffini

* * *

KOLMEA SUKLAATA KAKUSSA (VL)

Theron Bakeryn kolmen suklaan kakkua

KEVÄTTÄ RINNASSA

”Kevään tuulahdus etelästä”

SALAATTIA NIÇOISE KOTIMAISESTA TAIMENESTA (M, G)

Hiillostettua taimenta, vihreitä papuja, paprikaa, varsiselleriä, kananmunaa ja lehtisalaattia sekä perinteistä vinaigretteä

KREIKKALAISTA KYLÄSALAATTIA JA OREGANOKASTIKETTA (VL)

Fetajuustoa, tomaattia, kurkkua, punasipulia, oliivia, leipäkrutonkia ja kastiketta tuoreesta oreganosta

SITRUUNAMARINOITUA ARTISOKKAA JA KEVÄTPUNAJUURENVERSOJA (M, G)

Sitruunalla marinoitua artisokkaa, aurinkokuvattuja tomaatteja ja punajuurenversoja

PROVENCEN VIHERSALAATTIA JA OLIIVIÖLJYÄ (M, G)

Frisé, radicchio, mâche ja jäävuorisalaattia sekä neitsytoliiviöljyä

LOMBARDIANLEIPÄÄ JA VOITA (L)

Uunituoretta kiviarinauunissa paistettua Lombardianleipää ja voita

* * *

MAALAISKANANPOIKAA JA PEPPADOROKASTIKETTA (M, G)

Serranokinkkuun käärittyä maalaiskananpoikaa, savoijinkaali-pähkinäriisiä ja valkosipulilla maustettua peppadorokastiketta

* * *

RICOTTAJUUSTOA JA LIMONCELLOVAAHTOA (G)

Ricottajuustovanukasta, karamellisoitua persikkaa, paahdettuja mantelilastuja ja limoncellovaahtoa

PYYDÄ TARJOUS

Uusimmat postaukset

Vinkkejä tapahtumatuotantoon vuonna 2019

Mikä sopii sinulle – monitapahtumalliset materiaalit, transformaatio vai tassuterapia?   Helena Wallon ajankohtaiset vinkit tapahtumatuotantoon Ekologisuus, eettisyys, kestäväkehitys – nämä kaikki liittyvät myös tapahtumiin. Ekologisuudesta puhutaan yhä enemmän myös tapahtumien yhteydessä. Kestäväkehitys näkyy ja kuuluu jo kansainvälisillä areenoilla. Jos tahdot sekä tehdä hyvää, että olla trendikäs – kierrätä ja lainaa mahdollisimman paljon tapahtumissa. Ei tulosteta... Lue lisää →