Kokouspaketit2018-10-05T08:20:50+00:00

VILLA ANDANIA

Villa Andania on parhaimmillaan 100 hengelle soveltuva huvila, joka tuo kaivattua vaihtelua perinteisiin toimistotiloihin ja kokoushuoneisiin. Takaamme oman yksityisyyden sekä luonnon ympäröivän inspiroivan tunnelman. Huvila soveltuu myös ryhmätöille yläkerran huoneiden puitteissa.

Koko päivän kokouspaketti alkaen 50€/hlö+alv
Minimi henkilömäärä on 20 henkilöä.

Kokouspakettiin sisältyy aamupala, lounas ja iltapäiväkahvitus.*

Kauttamme järjestyy myös kuljetukset sekä monipuoliset aktiviteetit ja muut ohjelmat.

* Hintaan sisältyy myös tilavuokra, tarjoiluhenkilöstö ja astiasto.

Varaa kokouspaketti tästä

UNIONINKADUN JUHLAHUONEISTOT

Unioninkadun juhlahuoneistot tarjoavat moderneja ja nykyaikaisin tekniikoin varustettuja kokoustiloja monenlaisiin tarpeisiin. Erilaisia tiloja löytyy 14-150 henkilölle. Kaikissa tiloissa on tietokone, videotykki, valkokangas, wlan ja äänentoistolaitteet. Lisäksi Unioninkadulla on Keltainen Sali, jota voi kokousten yhteydessä käyttää tarjoilutilana.

Kokouspaketti alkaen 61€/hlö +alv.
Minimi henkilömäärä 10 henkilöä.

Kokouspaketti sisältää tilavuokraa kahdeksan (8) tunnin ajalta, henkilökunnan palvelut, 2x kahvitus, lounaan sekä kokousvälineet.

Varaa kokouspaketti tästä

BISTRO BADENBADEN

Bistro Badenbaden on valoisa, moderni ja nuorekas rantaravintola joka tarjoaa mukavan vaihtoehdon kokoukselle tai koulutukselle. Erilaisia tiloja löytyy kaksi; kabinetti pienempiin kokouksiin ja pääsali suurempiin tilaisuuksiin. Ravintolassa on 64’ tuumainen tv-screen, wlan ja äänentoistolaitteet, langaton mikrofoni. Koska Badenbaden sijaitsee uimarannalla, on meillä runsas valikoima erilaisia aktiviteetti vaihtoehtoja sekä muuta ohjelmaa. Hietaniemen rannalla on runsaasti maksutonta parkkitilaa.

Kokouspaketti alkaen 61€/hlö +alv.
Minimi henkilömäärä 20 henkilöä.

Kokouspaketti sisältää tilavuokraa seitsemän (7) tunnin ajalta, henkilökunnan palvelut,  2x kahvitus, lounaan sekä kokousvälineet.

Varaa kokouspaketti tästä

Uusimmat postaukset

Miksi minun pitäisi keskeyttää työ ja jumpata?

Vinkit kehon ja mielen vetristämiseen. Taukojumppa. Jumppa. Rentoutushetki. Kuulostaa turhanpäiväiseltä keskeytykseltä, johon juuri minulla ei nyt vaan ole aikaa… Oletko sinäkin joskus ajatellut näin, kun työmäärä ja kiire painavat niskassa tai vaihtoehtoisesti työn imu on valtava tai olet diasulkeisten täyttämässä kokouspäivässä? Otetaanpa pieni tauko ja pohditaan asiaa. On kiistattomasti osoitettu, että keho ei kestä paikallaanoloa,... Lue lisää →