Kokouspaketit2019-01-06T21:53:57+00:00

KOKOUSPAKETIT

VILLA ANDANIA

Villa Andania on parhaimmillaan 100 hengelle soveltuva huvila, joka tuo kaivattua vaihtelua perinteisiin toimistotiloihin ja kokoushuoneisiin. Takaamme oman yksityisyyden sekä ympyröivän luonnon  inspiroivan tunnelman. Huvilan yläkerrassa on myös ryhmätöille soveltuvia tiloja.

Koko päivän kokouspaketti alkaen 50€/hlö+alv
Minimi henkilömäärä on 20 henkilöä.

Kokouspaketti sisältää tilavuokraa kahdeksan (8) tunnin ajalta, henkilökunnan palvelut, 2x kahvitus, lounaan sekä kokousvälineet.

Kauttamme järjestyvät myös kuljetukset sekä monipuoliset aktiviteetit ja muut ohjelmat.

Varaa kokouspaketti tästä

UNIONINKADUN JUHLAHUONEISTOT

Unioninkadun juhlahuoneistot tarjoavat moderneja ja nykyaikaisella tekniikalla varustettuja kokoustiloja monenlaisiin tarpeisiin. Erilaisia tiloja löytyy 14-150 henkilölle. Kaikissa tiloissa on tietokone, videotykki, valkokangas, wlan ja äänentoistolaitteet. Lisäksi Unioninkadulla on Keltainen Sali, jota voi kokousten yhteydessä käyttää tarjoilutilana.

Kokouspaketti alkaen 61€/hlö +alv.
Minimi henkilömäärä 10 henkilöä.

Kokouspaketti sisältää tilavuokraa kahdeksan (8) tunnin ajalta, henkilökunnan palvelut, 2x kahvitus, lounaan sekä kokousvälineet.

Varaa kokouspaketti tästä

BISTRO BADENBADEN

Bistro Badenbaden on valoisa, moderni ja nuorekas rantaravintola joka tarjoaa mukavan vaihtoehdon kokoukselle tai koulutukselle. Erilaisia tiloja löytyy kaksi; kabinetti pienempiin kokouksiin ja pääsali suurempiin tilaisuuksiin. Ravintolassa on 64’ tuumainen tv-screen, wlan ja äänentoistolaitteet, langaton mikrofoni. Koska Badenbaden sijaitsee uimarannalla, on meillä runsas valikoima erilaisia aktiviteetti vaihtoehtoja sekä muuta ohjelmaa. Hietaniemen rannalla on runsaasti maksutonta parkkitilaa.

Kokouspaketti alkaen 61€/hlö +alv.
Minimi henkilömäärä 20 henkilöä.

Kokouspaketti sisältää tilavuokraa seitsemän (7) tunnin ajalta, henkilökunnan palvelut,  2x kahvitus, lounaan sekä kokousvälineet.

Varaa kokouspaketti tästä

Uusimmat postaukset

Vinkkejä tapahtumatuotantoon vuonna 2019

Mikä sopii sinulle – monitapahtumalliset materiaalit, transformaatio vai tassuterapia?   Helena Wallon ajankohtaiset vinkit tapahtumatuotantoon Ekologisuus, eettisyys, kestäväkehitys – nämä kaikki liittyvät myös tapahtumiin. Ekologisuudesta puhutaan yhä enemmän myös tapahtumien yhteydessä. Kestäväkehitys näkyy ja kuuluu jo kansainvälisillä areenoilla. Jos tahdot sekä tehdä hyvää, että olla trendikäs – kierrätä ja lainaa mahdollisimman paljon tapahtumissa. Ei tulosteta... Lue lisää →