Kymmenen hyvää syytä tutustua Svartholman merilinnoitukseen

1. Helppous. Svartholman merilinnoitus ja Bistro Svartholm sijaitsevat Loviisan edustalla. Reittialus vie matkustajat Loviisan laivasillalta puolessa tunnissa saareen. Matkan aikana voi rentoutua ja katsella kauniita merimaisemia. Myös koirat ovat tervetulleita laivaan. Saaressa on vierasvenesatama, joten sinne pääsee toki myös omalla veneellä.

2. Kotimaista matkailua. Kotimaan matkailun suosio on kasvussa ja Svartholman linnoitus on mitä eksoottisin kohde. Kun tekee päiväretken saareen, tuntuu aivan siltä, että olisi ulkomailla. Jos matka alkaa pääkaupunkiseudulta, on mukava ajaa vanhaa tietä moottorintien sijaan ja ihailla kumpuilevaa maalaismaisemaa.

3. Pullakahvit. Lomapäivä alkaa parhaiten pullakahveilla. Kun ottaa aamulautan saareen, voi suunnata suorinta reittiä tunnelmalliseen Bistro Svartholmiin aamukahville.

4. Historiallinen kohde. Svartholma on rakennettu Suomenlinnan `sisarlinnoitukseksi` 1700-luvun puolivälissä. Merilinnoituksen kiehtovaan historiaan voi tutustua oppaan johdolla. Linnoituksen uumenista löytyy kattava näyttely saaren värikkäistä vaiheista. Tunnelma on varsin autenttinen muurien ja sokkeloisten käytävien hämärässä.

5. Luonto. Matalat männyt, käppyräiset katajat ja sileiden kallioiden kupeessa kasvava merellinen kasvillisuus on jo sinällään syy meriretkeen.

Bistro Svartholm sijaitsee Loviisassa Svartholman merilinnoituksessa-

6. Ruokailu. Bistro Svartholm sijaitsee saaren sydämessä ja on kesäsaaren sydän. Ruokalistalta löytyy erilaisia kesäisiä ja merellisiä herkkuja, kuten lohikeitto, katkarapusalaatti tai toast skagen. Pirteä vaihtoehto kesäpäivän ateriaksi on falafelkori ja isompaan nälkään valitaan talon pihvi.
Linnoituksen suojassa terassilla aika pysähtyy. Valkovihreiden raikkaiden aurinkovarjojen alla on mukava nauttia hellepäivän päivällinen ja juoda virkistäviä juomia.

7. Iloinen asiakaspalvelu. Svartholman saaren henkilökunta on ystävällistä, ja Bistrossa on mitä iloisin ja palvelualttein henkilökunta. Ruokatilaukset tuodaan sutjakkaasti pöytään.

8. Ohjelmaa aikuisille ja lapsille. Lapset voivat osallistua jännittävälle seikkailuretkelle ja perheen pienimmät pääsevät hiekkalaatikolle ja keinumaan. Bistro Svartholmassa on toisinaan tarjolla elävää musiikkia ja kannattaa muistaa, että ravintolassa on mahdollista järjestää myös yksityistilaisuuksia.

9. Liikunta. Saarella on mukava kävellä ja maasto on monipuolista. Saaren voi kiertää ympäri.

10. Meri. Merellä on raikasta ja aina kaunista. Merivesi on kirkasta ja laivalaiturin vierestä voi pulahtaa uimaan.

 

Info:

Bistro Svartholm on osa Theron Groupia

Bistro Svartholm Facebookissa https://www.facebook.com/bistrosvartholm/ ja Instagramissa https://www.instagram.com/bistrosvartholm/

Reittiliikenteen aikataulut täältä.

 

By |2019-07-09T11:49:38+00:00July 9th, 2019|Bistro Svartholm, Matka, Theron, Vinkit, Yleinen|0 Comments

About the Author:

Larissa on opiskellut kirjallisuutta, viestintää ja taidehistoriaa Helsingin yliopistossa. Hänestä ruoka on yhtä yllätyksellistä kuin kulttuuri. Erityisen kiehtovia ovat raaka-aineiden muodot ja värit. - Larissa has a Master of Arts degree in literature. As it is, food is as important a part of human culture as any other art. Particularly fascinating are the forms and colours of the raw material, as they allow endless variations of display.

Uusimmat postaukset

Kymmenen hyvää syytä tutustua Svartholman merilinnoitukseen

1. Helppous. Svartholman merilinnoitus ja Bistro Svartholm sijaitsevat Loviisan edustalla. Reittialus vie matkustajat Loviisan laivasillalta puolessa tunnissa saareen. Matkan aikana voi rentoutua ja katsella kauniita merimaisemia. Myös koirat ovat tervetulleita laivaan. Saaressa on vierasvenesatama, joten sinne pääsee toki myös omalla veneellä. 2. Kotimaista matkailua. Kotimaan matkailun suosio on kasvussa ja Svartholman linnoitus on mitä eksoottisin kohde.... Lue lisää →