Laivat2018-05-04T10:30:26+00:00

MISSÄ TÄNÄÄN SEILATAAN?

Hymy

M/s Hymyssä näkyy suomalaista laivanrakennusperinnettä parhaimmillaan. Se on viehättävä puualus, josta hehkuu lämpöä. Helsinki tarjoaa lukemattoman määrän idyllisiä näkymiä ja suojaisia poukamia, jossa viettää yhteisiä hetkiä. Risteilyreitti on täysin vapaasti valittavissa. Aluksen salongissa on lämminhenkinen ja intiimi tunnelma. Aluksessa on alamatkustamossa istuin- ja pöytäryhmät sekä aurinkokansi 21 istuimella. Hymyyn mahtuu maksimissaan 90 henkilöä.

Osoite: Helsinki

Asiakaspaikat: Max 90

Anniskeluoikeudet: Ei ole

Panda

M/s Panda on perinteinen Summalainen puualus. Viehättävä Panda vie teidät esimerkiksi läpi ihastuttavan Itä-Helsingin saariston jossa näkyy hulppeat vanhat huvilat, tai sitten länsi-puolen kierrokselle, jossa näkyvät Westend sekä Espoon saaristo. Aluksessa on alamatkustamossa istuin- ja pöytäryhmät sekä suuri aurinkokansi 49 istuimella. Pandaan mahtuu maksimissaan 151 henkilöä.

Osoite: Helsinki

Asiakaspaikat: Max 151

Anniskeluoikeudet: A-oikeudet

Vispilä

Pw/s Vispilä on oikea siipirataslaiva ja nähtävyys jo sinänsä. Se tarjoaa persoonalliset puitteet erilaisille tapahtumille. Leveärunkoinen Vispilä käyttäytyy vakaasti ja rauhallisesti sekä mahdollistaa ravintolamaisen toiminnan vesillä. Alus on sisältä valoisa suurien ikkunoidensa ansioista. Näkymät ovat silmiä hivelevät kaikkiin pöytiin. Matkakuljetuksissa Vispilän kapasiteetti on jopa 250 henkilöä, mutta juhla-ateriointiin suosittelemme noin 90 vierasta.

Osoite: Helsinki

Asiakaspaikat: Max 250

Anniskeluoikeudet: A-oikeudet

Star of Saimaa

Ylellinen Star of Saimaa -jahti tarjoaa luksusta arkeen. Tällä luksusluokan jahdilla vietät ikimuistoisia risteilyhetkiä niin Suomen sisävesillä kuin merelläkin. Risteilylle on mahollista ottaa 12 vierasta ja jahdilla on tasokkaat majoitustilat kahdeksalle.

Osoite: Helsinki

Asiakaspaikat: Max 12

Anniskeluoikeudet: Ei ole

Uusimmat postaukset

Vinkkejä tapahtumatuotantoon vuonna 2019

Mikä sopii sinulle – monitapahtumalliset materiaalit, transformaatio vai tassuterapia?   Helena Wallon ajankohtaiset vinkit tapahtumatuotantoon Ekologisuus, eettisyys, kestäväkehitys – nämä kaikki liittyvät myös tapahtumiin. Ekologisuudesta puhutaan yhä enemmän myös tapahtumien yhteydessä. Kestäväkehitys näkyy ja kuuluu jo kansainvälisillä areenoilla. Jos tahdot sekä tehdä hyvää, että olla trendikäs – kierrätä ja lainaa mahdollisimman paljon tapahtumissa. Ei tulosteta... Lue lisää →