Ah, se on maanantai. Viikonlopun Flow´ta sulatellessani ja fiilistellessäni olen ihan täpinöissäni, koska kesää on vielä jäljellä. Huh mikä meno, täydellistä paistetta, majesteetillista salamointia, kielen vievää ruokaa eikä artistikattauksessakaan ole moitteen sijaa. Nekin osaavat kyllä hommansa.

Mikäs tässä on nauttia kun Eat&Work Tammasaarenlaituri tarjoaa puitteet ja näkymät on mahtavan merelliset. Ruuan herkullisuudesta puhumattakaan. Lounas mesta vailla vertaa.

Tässä koemaistellessani päivän lounasta en voi kuin nauttia.  Viikonlopun rehkimisen takia on syytä turvautua klassikkoon, joka ei petä koskaan: spagettibolognese, tuore basilika ja parmesaani on pyhäkolminaisuus, joka toimii myös arkena. Eteenkin silloin.

Jälkiruokabuffa kruunaa kaiken ja herkutellessani en voi olla muistelematta eilistä Ylen uutista: Miksi huuhaata uskotaan enemmän kuin tiedettä?:  Ihmiset tykkäävät asettua ikään kuin vastahankaan ja kiistää sellaisia perustavaalaatuisia asioita niinkuin maapallon muoto ja evoluutio tai tämän tyyppisiä asioita”, toteaa Tiina Raevaara, FT, Skepsis ry:n varapuheenjohtaja Ylen jutussa.

Minä pidän uutisista, jotka osoittavat suklaan olevan terveellistä , punaviinillä olevan suorastaan parantava vaikutus tai kananmunia ei voi syödä liikaa. Kaikki muun on mielestäni valeuutisointia. Kyseenalaistan myös sen, että ihmisen muka pitää kuluttaa enemmän kuin itseensä laittaa, mutta minähän olenkin pihi.

Ja sitten onkin viikon ensimmäisen ruokalevon paikka, mahtavia lounaita koko viikolle!

 

Tällä viikolla täällä muuten on tarjolla:

Maanantai:
Kesäporkkanakeittoa L/G
Sitruunalla kuorrutettua seitiä, ruohosipuli-jogurttikastiketta ja persiljaperunoita L/G
Spagettia bolognese, tuoretta basilikaa ja parmesaania L
Jälkiruokabuffet

 

Tiistai:
Punajuurikeittoa L/G
Yrttivoissa paistettua kampelafileetä ja kesäperunoita L
Kinkkukiusausta ja maustekurkkua L/G
Jälkiruokabuffet

 

Keskiviikko:
Lohikeittoa ja varhaisperunoita L/G
Tunisialaista vihannes-cous cousta paahdetuilla kirsikkatomaateilla L
Grillattua porsaanulkofileetä sinappikastikkeessa, paistettua sipulia ja perunaa L/G
Jälkiruokabuffet

 

Torstai:
Keittoa sokeriherneistä ja paistetuista herkkusienistä L/G
Hollandaisekastikkeella kuorrutettua meriahventa, varhaisperunoita ja pinaattia L/G
Cornflaces -kuorrutettua kananrintaa L, Chilimajoneesia ja bataattipaistosta L/G
Jälkiruokabuffet

 

Perjantai:
Lihakeittoa häränrinnasta ja varhaisperunoista L/G
Uunikalaa anjoviskermakastikkeella, tillikurkkuja ja kesäperunoita L/G
Berliiniläistä currywurstia ja yrttilohkoperunoita L/G
Jälkiruokabuffet

BUFFETLOUNAS 9,70 €

Hinta sisältää ruokajuomat, salaattipöydän, useita lämpimiä ruokia ja kahvin. Jälkiruoka sisältyy myös hintaan.
Kaikki maitopohjaiset tuotteet on valmistettu vähälaktoosiseen maitoon.

  • lounas 11.00–13.30
  • 020787975
  • itamerentalo(a)theroncatering.fi
  •  ilmainen Wi-Fi
  •  myös keittolounas

Muita Theron lounaita löydät tästä

Ja tästä