Menut2019-01-07T19:45:32+00:00

MENUT

Ruokafilosofiaamme kuvaa parhaiten: ”Skandinaavinen keittiö nykyaikaisella twistillä”. Valmistamme monipuolisia buffetteja sekä toteutamme istuvia illalliskattauksia. Panostamme laadukkaisiin raaka-aineisiin, jotta koko ruokakokonaisuus on mieleenpainuvaa. Kokeilemme rohkeasti uusia trendejä catering tuotteissa, esillepanoissa ja palveluissa.

TALVEN

SESONKIMENUT

KEVÄÄN

SESONKIMENUT

Uusimmat postaukset

Vinkkejä tapahtumatuotantoon vuonna 2019

Mikä sopii sinulle – monitapahtumalliset materiaalit, transformaatio vai tassuterapia?   Helena Wallon ajankohtaiset vinkit tapahtumatuotantoon Ekologisuus, eettisyys, kestäväkehitys – nämä kaikki liittyvät myös tapahtumiin. Ekologisuudesta puhutaan yhä enemmän myös tapahtumien yhteydessä. Kestäväkehitys näkyy ja kuuluu jo kansainvälisillä areenoilla. Jos tahdot sekä tehdä hyvää, että olla trendikäs – kierrätä ja lainaa mahdollisimman paljon tapahtumissa. Ei tulosteta... Lue lisää →