Miten Theronin työntekijät juhlistavat uutta vuotta?

Vuosi 2016 kolkuttelee jo ovella, ja itse kukin suunnittelee jo tulevaa vuotta. Ennen kuin ryhdytään miettimään elämäntapamuutoksia, on kuitenkin aika muistella kulunutta vuotta ja juhlistaa tulevaa. Siispä kyselin Theronin työntekijöiltä, miten he aikovat viettää vuodenvaihdetta ja millaisia perinteitä illanviettoon kuuluu.

 

Olli

Olli-Pekka Karppinen, keittiöpäällikkö, Estradi:

Mitä suunnitelmia sinulla on uudenvuodenaatoksi?
Keskiviikkona ennen uutta vuotta ajan Limingasta Tammelaan mökilleni. Siellä naapureiden kanssa varmaankin juon alkoholitonta kuohuviiniä puolen yön aikaan tai sitten ajan Tammelasta Karkkilaan yhden toisen kaverini luokse. Tai sitten en aja mihinkään, vaan olen ihan vain Tammelassa mökilläni. Tietenkin aina syödään naapureiden kanssa; menen nimittäin yksin sinne, niin syön yhdessä naapureiden kanssa. Mutta sitten katson lähdenkö ajelemaan sieltä jonnekin suuntaan vai pysynkö siellä. Joka tapauksessa rauhallista illanviettoa, ei ole juopottelua.

Noudatatko tyypillisiä uuden vuoden perinteitä tai onko sinulla jotain omia perinteitä?
No, ruoka on perinteinen, jotain ihan päinvastaista kuin jouluruoat. Varmaankin jotakin fileetä ja jotakin yksittäistä alkuruokaa – kenties joku kalapitoinen tai vaikka keitto. Ehkä laitan sienikeiton, minulla on siellä mökillä tatteja pakkasessa, ihan itse poimittuja. En ole vielä ehtinyt hirveästi miettiä ruokalistaa, mutta jotakin tämän suuntaista. Sitten vielä lihaa lisäksi – ilmeisesti raahataan grilli vielä parvekkeelle, jos on tämmöiset kelit. Vähän vastapainoa jouluruoille. Niin ja sitten olen Espanjasta oppinut sellaisen tavan, että uudenvuoden saunan jälkeen pitää laittaa aina punaiset sukat ja punaiset kalsarit. Ne tuottavat kuulemma onnea uudelle vuodelle.

 

Jaana

Jaana Lantinen, saliemäntä, Ankkuri:

Mitä suunnitelmia sinulla on uudenvuodenaatoksi?
Lähden Portugaliin joulun jälkeen ja siellä vietän ensimmäistä uutta vuotta ulkomailla. Menemme Cascaisiin, se on Lissabonista noin tunnin matkan päässä. En tiedä etukäteen millaista siellä uudenvuoden vietto on, emmekä ole suunnitelleet vielä mitään etukäteen.

Noudatatko tyypillisiä uuden vuoden perinteitä tai onko sinulla jotain omia perinteitä?
Raketteja yleensä ammutaan aina silloin, kun vuosi vaihtuu, mutta ei ole juuri muita ollut nyt lähivuosina.

 

Heidi

Heidi Blomqvist, myyntineuvottelija:

Mitä suunnitelmia sinulla on uudenvuodenaatoksi?
Minut on kutsuttu erinäisiin juhliin, mutta taidan mennä parhaan ystäväni ja hänen poikaystävänsä kanssa yksiin kotibileisiin Espooseen. Sinne tulee noin kolmisenkymmentä henkeä, kyseessä on yhdistetyt tupaantuliaiset ja uudenvuoden juhlat. Sinne menen.

Noudatatko tyypillisiä uuden vuoden perinteitä tai onko sinulla jotain omia perinteitä?
Kuohuva aina kuuluu mukaan, sitä pitää olla. Mutta muuten ystävien kanssa vietetty uusivuosi on aina ollut se perinne. Joulu vietetään perheen kanssa ja uusivuosi ystävien kanssa. Ei kyllä muita perinteitä silleen ole. Ilotulituksia nyt aina katsotaan jostain parvekkeelta tai ikkunasta tai mennään jonnekin ulos katsomaan, mutta ei ole mitään sen kummempia traditioita.

 

Nora

Nora ja toimistokoira Sisko

Nora Olenius, markkinointiassistentti:

Mitä suunnitelmia sinulla on uudenvuodenaatoksi?
No, en ole ihan varma vielä. Ehkä menen yhdelle kaverille Sipooseen. En osaa sanoa, mitä on ohjelmassa, sillä en ole kysellyt, mutta kutsu tuli. Todennäköisesti luvassa on rentoa illanviettoa, jotain ruokaa ja juomaa ja ehkä muutama raketti.

Noudatatko tyypillisiä uuden vuoden perinteitä tai onko sinulla jotain omia perinteitä?

Ei ole erityisempiä perinteitä. Jos muistetaan, valetaan tinaa. Viime vuonna itse asiassa valettiin tinaa. Yleensä tosin käy niin, että ostetaan tinaa, mutta sitten niiden valaminen unohtuu. Sitten muistan vasta seuraavaa aamuna, että sekin olisi pitänyt tehdä.

Sisko Sofia Kärkkäinen, toimistokoira:

Mitä suunnitelmia sinulla on uudenvuodenaatoksi?
Suunnitelmissani on syödä mahdollisimman paljon herkkuja ja saada paljon pusuja ja rapsutuksia kavereilta. Kuulemani mukaan Theronin keittiöllä on kerätty minua varten iso kassillinen herkkuluita. Vuodenvaihde sujuu rauhallisesti köllötellen, kun en pelkää rakettejakaan.

By |2017-02-02T11:41:01+00:00December 30th, 2015|Haastattelut, Ihmiset, Interviews, People|0 Comments

About the Author:

Lotta työskentelee Theronilla markkinoinnin ja myynnin parissa. Koulutukseltaan hän on markkinoinnin tradenomi ja suorittaa tällä hetkellä kauppatieteen maisterin tutkintoa. - Lotta works with marketing and sales at Theron Catering. She has a BBA and BA in Marketing, and is currently working on her MSc in Economics and Business Administration.

Uusimmat postaukset

Theron ja MRKTNG DAY 2019

Theron Catering toteuttaa MRKTNG DAY 2019 tapahtumaan uudenlaisen vastuullisen tapahtumacatering ratkaisun Theron Groupin cateringyksikkö on valittu vuoden tärkeimmän markkinointialan tapahtuman MRKTNG Day:n cateringkumppaniksi. Tapahtuman teema tänä vuonna on ”Do good with marketing” ja tapahtuma haluaa näyttää esimerkkiä muille tapahtumille myös vastuullisen cateringin saralla. Marketing Finlandin toimitusjohtaja Riikka-Maria Lemminki kertoo, että vastuullisemman cateringin on kokonaisuus, joka... Lue lisää →