Paratiisi meren äärellä

Helsingistä löytyy kesätapahtumille paratiisi, joka tarjoaa kerrassaan ainutlaatuiset puitteet kesästä nauttimiseen. Hernesaaren Ranta on sellainen paikka aivan meren äärellä. Alue on hauskasti koottu yksittäisistä konteista, looseista ja saunoista. Anniskeluvapaalla alueella voi kuljeskella ja pysähtyä vaikka lököttelemään lepotuoliin.

Hernesaari tarjoaa oivat puitteet myös yritystapahtuman järjestämiseen, kuten henkilökunnan kesäjuhla, tiimipäivä, asiakastapahtuma tai vaikka organisaation syntymäpäivä. Silloin tarjoilut valmistelee ja hoitaa Theron Catering. Yritystapahtumat hoituvat on vieraita sitten kymmenen tai satoja, joten isommatkin pirskeet onnistuvat. Valmis esiintymislava ja valovoimainen muusikko yhdistelmä osaksi yritysjuhlaa onnistuu teknisesti hyvinkin helposti.

        

Minulla oli ilo seurata miten keittiömestari Jesse tiimeineen loihti tarjoilut näppärästi 40-hengen ryhmälle. Edes kylmä sää tai lokkilinnut eivät estäneet ammattimaista toimintaa. Tarjoilut siirtyivät taivaan alle VIP-loungeen tilauksen ja aikataulun mukaisesti. Vip-lounge on erityisen suuri loossi, josta on suora näkymä esiintymislavalle, joten senkin suhteen on näkö- ja kuuloelämys taattu. Ei turhaan puhuta kesäjuhlakeitaasta.

Menu oli varmaa ’theron laatua’. Miehinen kohderyhmä oli kiitettävästi huomioitu vai miltä kuulostavat colamarinoidut babyripsit, jalapeno-sipuliminimunakkaat tai chilimarinoidut jättirapuvartaat? Ja mitäköhän Bulled Duck po’boy kaikkea ankan lisäksi sisälsikään?

Makuja ja elämyksiä kuten hyvän tapahtuman kuuluukin – siitä oli tämä yritystapahtuma oivasti rakennettu. Yrityksen henkilökunta oli hetkeksi tiputettu kesäjuhlakeitaaseen vain nauttiakseen ja kokeakseen olevansa VIP.

#kesäjuhla #juhlapaikka #catering #Cateringhelsinki #yritysjuhlat

#tapahtumatohtori Helena Wallo

 

 

By |2018-07-02T10:29:23+00:00July 2nd, 2018|Events, Food, Yleinen|0 Comments

About the Author:

Helena on intohimoinen tapahtumaihminen. Hän on suunnitellut, toteuttanut ja hyödyntänyt tapahtumia toimiessaan markkinointitehtävissä. Hän on kirjoittanut Tapahtuma on tilaisuus sekä Isännyyden ihanuus -kirjat. Helena on myös toiminut Evento Awards -tuomaristossa. Hänen missionaan on edistää tapahtuma-alaa. Tapahtumatohtorina hän puhuu, kouluttaa, kirjoittaa ja bloggaa yhä tuloksekkaampien tapahtumien puolesta, sillä jokainen tapahtuma on tilaisuus.

Uusimmat postaukset

Vinkkejä tapahtumatuotantoon vuonna 2019

Mikä sopii sinulle – monitapahtumalliset materiaalit, transformaatio vai tassuterapia?   Helena Wallon ajankohtaiset vinkit tapahtumatuotantoon Ekologisuus, eettisyys, kestäväkehitys – nämä kaikki liittyvät myös tapahtumiin. Ekologisuudesta puhutaan yhä enemmän myös tapahtumien yhteydessä. Kestäväkehitys näkyy ja kuuluu jo kansainvälisillä areenoilla. Jos tahdot sekä tehdä hyvää, että olla trendikäs – kierrätä ja lainaa mahdollisimman paljon tapahtumissa. Ei tulosteta... Lue lisää →