Legendaarinen Pussy eau de Club on lämmintä ja räiskyvää naisenergiaa huokuva klubikonsepti, joka on saavuttanut kunnioitettavan 19 vuoden iän! Tähän aikaan mahtuu reilut 250 Pussy Klubin bilettä lähes kymmenessä eri lokaatiossa.

 

Pussy eau de Club aloitti Helsingin Lepakossa 31.5.1998 eksklusiivisena aamuklubina, jossa tunnelma oli katossa ensimmäisistä auringonsäteistä hikiseen iltapäivään saakka. Klubi oli vain jäsenille näin pystyttiin pitämään siitä huolen, että ketkään idiootit eivät päässet klubille.

 

Pussy Clubin perustaja itseoikeutettu kuningatar, klubiemäntä ja sielu Taru Kokkonen, on Suomen johtavia naispromoottoreita mm. pitkän linjan alakulttuuria edustavien bileiden järjestäjänä. Pussy Clubin bileet ovat tunnettuja riehakkaasta ja aidosta meiningistään, mistä suuri kiitos kuuluu myös ihanille bilettäjille vuosien varrella. Tämä kaikki rakkaudesta tanssiin ja musiikkiin!

Klubin idea on tuoda kesäfiilistä ja hyvää musiikkia hieman erityisempään ympäristöön. Meininki muuttuu täysin kun tuodaan konsepti ja musa pimeästä yökerhosta rannalle ja soitellaan auringonlaskuun asti, kertoo Taru.

 

 

Mitä musaan tulee niin tullaan pyörimään aikalailla kaikenlaisen housen maisemissa. Sellaista rannalle sopivaa fiilistelymusaa. Iloista ja sielukasta meininkiä, komppaa Hilla Julkunen.

Me tuodaan joka lauantai eri vieras paikalle. Eli mun lisäksi soittelemassa on Miia Magia, joka on ollut joitakin vuosia sitten klubin residenttinäkin. Sitten on Anna S, Joikun residentti Sonja Argillander, jonka kanssa soittelen muutenkin aika paljon. Clinicin Jekaterina ja Kaikun residentti Kristiina Männikkö.

Terassilla soitellaan ja onkin ihan kiva päästä kokeilemaan tällaista. Oon itse soittanut sen verran vähän aikaa että tällainen rantaympäristö on mulle ihan uus kokemus.

Eau de Clubin jengi ja vieraat toivottaa kaikki erittäin tervetulleiksi paikalle fiilistelemään kesäiltoja hyvän musan tahtiin. Tapahtumiinhan on vapaa pääsy joten kaikki messiin vaan!

 

Eau de Club Badenbadenissa heinäkuun jokaisena lauantaina kello 18-00.

Kato lisssää

#remembertoshareyourpussyclub #popurantaloma #bistrobadenbaden