Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs4/47/theronbi/theroncatering/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 646

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs4/47/theronbi/theroncatering/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 663
Recipes Archives - Page 2 of 3 - Theron Catering

Vapuksi Näppärät Pikkumunkit

By |2017-02-02T11:41:00+02:00April 29th, 2016|Food, Mayday, Recipes, Reseptit, Ruoka, Teemat, Themes, Tips, Vappu, Vinkit|

Jälleen kerran on se aika vuodesta, kun ihmetellään: Mihin se lakki on varastoitu? Laatikoiden pohjalta kaivetaan viime vuodesta ylijääneet serpentiinipötköjen puolikkaat ja niin lapset kuin aikuisetkin bongaavat ja ihailevat monen muotoisia ja värisiä ilmapalloja. Näitä heliumtäytteisiä elukoita näkee usein rykelmissä toreilla, puistoissa ja muilla kohtaamispaikoilla hymysuisen juhlatuulella olevan seuralaisen taluttamina. Toisin kuin juhannuksena ja jouluna, [...]

Pääsiäisenä otetaan rauhallisesti

By |2017-02-02T11:41:00+02:00March 21st, 2016|Easter, Food, Haastattelut, Interviews, Pääsiäinen, Recipes, Reseptit, Ruoka, Teemat, Themes|

Aki Järveläinen työskentelee kokkina Theron Cateringin Neilikkatien ravintolassa. Järveläinen kertoo, kuinka maustuu ja valmistuu maukas lammaspaisti. Tärkeintä on varata paistin paistamiseen riittävästi aikaa, mutta sama resepti pätee myös ihmisiin: pääsiäisenä annetaan aikaa itselleen. Onko lammas pääsiäispöydän ykkönen? Tavallaan on, mutta aina voi rikkoa ennakko-odotuksia ja hakea uusia ideoita. Suunnittelin juuri asiakkaan tarpeisiin kolme erilaista voileipäreseptiä [...]

Meksikon makuja – Chili-suklaamousse

By |2017-02-02T11:41:01+02:00February 29th, 2016|Food, Recipes, Reseptit, Ruoka, Tips, Vinkit|

¡Hola amigos! Sitoumus ruokailijoihin, alan ammattitaito ja erittäin hyvän, ellei täydellisen ruuan valmistaminen ovat Theron Cateringin arvoja. Meksikolaiset kuvaavat näitä taitoja yhdellä sanalla: ”sazón”, joka tarkoittaa ”mauste”. Meksikolainen ruokakulttuuri on niin vahvasti sidottu symbolismiin ja juhlapyhiin, että UNESCO lisäsi tämän ihmiskunnan aineettoman kulttuuriperinnön luetteloon vuonna 2010. Nykyään Meksikolaista ruokakulttuuria voi sanoa fuusioksi, jossa yhdistyy mesoamerikkaliset [...]

Parhaat glögireseptit

By |2017-02-02T11:41:02+02:00November 27th, 2015|Christmas, Joulu, Recipes, Reseptit, Teemat, Themes, Tips, Vinkit|

Pitkään kestäneen harmaan kelin jälkeen lumi laskeutuu hentoiseksi hunnuksi maan päälle. Sen myötä tuntuu vihdoin siltä, että talvi on saapunut ja joulunodotus voisi alkaa. Jouluun kuuluu monta asiaa kellojen kilinästä tonttujen bongaamiseen. Jotkut odottavat vesi kielellä joulun herkkuja, toiset postiluukulla joulukortteja. Suurimmalla osalla meistä on myös omat perinteet tähän aikaan vuodesta. Omassa tapauksessani joulu tarkoittaa [...]

Halloween ja ruis-kurpitsapiirakkaa

By |2017-02-02T11:41:03+02:00October 23rd, 2015|Halloween, Halloween, Recipes, Reseptit, Teemat, Themes|

Syö, juo ja ole pelottava. Halloween (All Hallows’ Eve) on pyhäinpäivää edeltävä aatto, jota on juhlittu vuosisatoja etenkin Englannissa, Skotlannissa ja Irlannissa. Yhdysvaltoihin tämä juhla rantautui siirtolaisten myötä. Suomessa Halloween on suhteellisen uusi tulokas ja seuraa paljolti amerikkalaista muotoa. Juhlapyhää yhdistää niin yhdessäolo perheen ja ystävien kanssa kuin myös hyvä ruoka teemaan sopivalla menulla. Theronin [...]

Burgundinpataa à la Theron Catering

By |2017-02-02T11:41:03+02:00October 8th, 2015|Recipes, Reseptit, Tips, Vinkit|

Sadonkorjuun aikaan siirretään grillit pikkuhiljaa varastoon. Syys-talvi onkin paras aika pataruokien valmistukseen! Pitkään haudutettu ruoka lämmittää niin vatsaa, kuin myös pohjoisen kansan sydäntä. Burgundinpata on vain yksi esimerkki, mutta se on monen herkkua. Tämä ranskalainen klassikko on oiva esimerkki talonpoikien ateriasta, josta myöhemmin kehittyi hienompi haute cuisine -ruoka. Alun perin liha haudutettiin viinissä, jotta sitkeämmästäkin [...]

Load More Posts

Uusimmat postaukset