Rekry2019-03-21T11:59:14+00:00

REKRY

Me haluamme sinut. Haluatko sinä meidät?

Olemme siinä mielessä onnellisessa tilanteessa, että kasvumme on sitä luokkaa,
että jengiä tarvitaan koko ajan lisää. Meille tärkeintä on asenne ja se, että olet hyvä tyyppi.
Me puolestamme toivomme, että meidän asenteemme on kohdillaan – ja
että me olemme hyviä tyyppejä, joiden kanssa on mahtava tehdä duunia.

Ravintolapäällikkö, Pihlajasaaren ravintolat

Vietä kesä kanssamme kauniissa saaressa! Etsimme tiimiimme ravintolapäällikköä kesäsesongin ajaksi toukokuusta syyskuun alkuun. Perehdytykset sekä kaikkien tilojen remontoinnin aloitamme jo huhtikuussa, joissa saa olla mukana. Mahdollisuus työsuhteen jatkoon kesäsesongin jälkeen muissa toimipaikoissamme on mahdollinen.

Pihlajasaari on erittäin suosittu vierailukohde Helsingin saaristossa. Pihlajasaaressa on kolme ravintolaa: Ravintola Pihlajasaari, Rantakiska sekä mutterikahvila. Ravintola Pihlajasaaren historiallisessa rakennuksessa toimii ruokaravintola sekä sisätilojen 100 asiakkaan tiloissa sekä 150-paikkaisella terassilla. Ravintolan voi varata myös yksityistilaisuuteen, mikä on herättänyt asiakkaissa mielenkiintoa ja muutamat häät sekä rapujuhlat on tulevalle kesälle jo varattuna. Rantakiskalla myymme helpon ruoan lisäksi myös juomia anniskeluluvilla varustetulle terassille. Mutterikahvila toimii kahvilana ja jäätelöbaarina.

Etsimämme henkilö on omatoiminen, joustava ja ammattitaitoinen sekä organisointikykyinen ja antaa ohjeet henkilökunnalle sekä toimii tiiminsä mukana asiakaspalvelussa ollen esimerkkinä ja innostajana.

Theron Group on ravintola-alan moniottelija: tarjoamme korkeatasoisia catering- palveluja omissa juhlatiloissamme tai asiakkaan toiveiden mukaisissa kohteissa. Samaa yritystä on myös Restaurang Svenska Klubben, Hietsun Bistro Badenbaden, seitsemän lounasravintolaa, oma konditoria, Isosaaren ja Loviisan Svartholman ravintolatoiminnat sekä Theron Events, joka tuottaa erilaisia tapahtumia asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Työt alkavat sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja sekä vapaamuotoiset työhakemukset 8.4.2019 mennessä ravintolatoimenjohtaja Katriina Lehtoselta, katriina.lehtonen@therongroup.fi / 020-7879749.

Ravintolapäällikkö, Svartholm Loviisa

Vietä kesä kanssamme kauniissa saaressa! Etsimme tiimiimme ravintolapäällikköä kesäsesongin ajaksi kesäkuusta syyskuun alkuun. Mahdollisuus työsuhteen jatkoon kesäsesongin jälkeen muissa toimipaikoissamme on mahdollinen.

Ravintola Svartholm on Theron Groupin viime kesänä haltuunottama kaunis, idyllinen saariravintola. Ravintolan sisätiloissa on asiakaspaikkoja noin 60 ja terassilla noin 100. Ravintolassa toimii keittiö, minkä tuotteet ovat olleet erittäin suosittuja. Asiakaskunta koostuu paikallisista mökkeilijöistä sekä turisteista, joista jälkimmäisiä kuljettaa yleisökuljetukset Suomen Saaristokuljetuksen laivoilla. Ravintola on avoinna tiistaista sunnuntaihin 11-21 välillä.

Etsimämme henkilö on omatoiminen, joustava ja ammattitaitoinen sekä organisointikykyinen ja antaa ohjeet henkilökunnalle sekä toimii tiiminsä mukana asiakaspalvelussa ollen esimerkkinä ja innostajana. Ravintolapäällikkömme veneilee muutaman minuutin venematkan mantereelta saareen omatoimisesti eikä pelkää roudata kuormia veneellä.

Theron Group on ravintola-alan moniottelija: tarjoamme korkeatasoisia catering- palveluja omissa juhlatiloissamme tai asiakkaan toiveiden mukaisissa kohteissa. Samaa yritystä on myös Restaurang Svenska Klubben, Hietsun Bistro Badenbaden, seitsemän lounasravintolaa, oma konditoria, Isosaaren ja Pihlajasaaren ravintolatoiminnat sekä Theron Events, joka tuottaa erilaisia tapahtumia asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Työt alkavat sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja sekä vapaamuotoiset työhakemukset 8.4.2019 mennessä ravintolatoimenjohtaja Katriina Lehtoselta, katriina.lehtonen@therongroup.fi / 020-7879749.

Meiltä löytyisi myös kesäksi avoimia paikkoja seuraaville guruille:

Etsimme kokenutta vetäjää sekä henkilökuntaa kesäksi 2019
Loviisan Svartholman sekä Pihlajasaaren ravintoloihin.
Vietä kesä kanssamme upeissa saariravintoloissa!

Kassatarjoiljat
Cateringtarjoilijat
Keikkaesimiehet (-naiset)
Ravintolapäällikkö
Keittiömestari
Kokki

Työtä on tarjolla niin cateringrintamalla, Bistroissa kuin toimistollakin.

Jos jokin yllämainituista saa sinut sykkimään innostuksesta,
ota ihmeessä yhteyttä mitä pikimmin:
REKRY @ THERONCATERING.FI

Toivoo

Theronin poppoo

OTA YHTEYTTÅ

Uusimmat postaukset

Miten olisi linnanjuhlat? – Svenska Klubben, juhlapaikka Helsingissä.

Suomessa ei ole useita linnoja, mutta yksi uniikki linnanen on aivan pääkaupunkimme sykkeessä. Svenska Klubbenin arkkitehtuuri nimittäin mukailee skottilaista linnaa. Kauniissa kolmekerroksisessa rakennuksessa on paljon yksityiskohtia ja tunnelmaan pääsee jo rakennusta lähestyessään. Kun astelin sisään suureen aulaan ja näin yläkerran saliin vievät portaat, syntyi tunnelmaan liittyen ensimmäinen ideani. Täällä juuri voisi järjestää piilo-, varjo- tai... Lue lisää →