MISSÄ TÄNÄÄN SAUNOTAAN?

Unioninkadun juhlahuoneistot

Unionin juhlahuoneistojen saunatilat ovat erinomainen valinta erilaisin illanviettoihin ja tapahtumiin. Saunatilat sijaitsevat tunnelmallisen Holvikellarin yhteydessä ja niitä voi käyttää virkistäytymiseen esimerkiksi kokouksen tai juhlien ohessa. Löylyihin mahtuu kerralla jopa 20 henkilöä ja lisäksi asiakkaiden käytössä ovat pukuhuoneet ja takkahuone. Holvikellariin on mahdollista kattaa tilaisuuden tarjoilut. Myös pyyhkeet ja pesuaineet sisältyvät hintaan.

Osoite: Unioninkatu 33, 00170 Helsinki

Asiakaspaikat: 20

Anniskeluoikeudet: Ei ole

Sörnäisten kattosauna

Sörnäisten saunatila sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja se sopii erinomaisesti erilaisiin tapahtumiin ja juhliin. Tila soveltuu 5-20 hengelle. Saunatilat ovat tilavat ja viihtyisät ja kesällä asiakkaat voivat hyödyntää myös tilojen yhteydessä olevaa terassia. Terassi mahdollistaa suurempienkin tilaisuuksien järjestämisen.

Osoite: Sörnäistenkatu 2, 00580 Helsinki

Asiakaspaikat: 20

Anniskeluoikeudet: Ei ole

Isosaari

Isosaaressa on kolme saunaa, joita vuokrataan ryhmille.
Haapala – 30 henkeä lauteille samanaikaisesti (sopii siis jopa 50 hengen porukoille), kaksi pukuhuonetta, 8 suihkua (yhteinen suihkutila), 1 kpl WC
Koivula – 10 henkeä lauteille (sopii max 15 hengen porukoille), yksi pukuhuone, 2 suihkua, WC
Rantala (puusauna!) – 4 henkeä lauteille, 10 hengen saunatupa jossa jääkaappi (sopii 2-10 hengen porukoille), takka, 1 suihku

  Osoite: Isosaari, 00860 Helsinki

  Asiakaspaikat: 10-50

  Anniskeluoikeudet: Ei ole

  red S

  red S saunatilat sijaitsevat Pasilassa Messukeskuksen läheisyydessä. 200 neliön saunatilat sopivat niin pienten kuin suurtenkin juhlien ja tapahtumien järjestämiseen, oli kyse sitten yrityksestä tai yksityisestä asiakkaasta. Moderneihin ja tunnelmallisiin tiloihin kuuluvat perinteisen saunan lisäksi infrapunasauna, uima-allas, ja huippuelektroniikalla varustetut oleskelutilat. Varaukseen sisältyvät myös pyyhkeet ja kylpytakit, sekä hiustenpesu- ja muotoilutuotteet.

  Osoite: Kellosilta 2C, 00520 Helsinki

  Asiakaspaikat: 30

  Anniskeluoikeudet: Ei ole

  Villa Haka

  Villa Haka on vuonna 1987–98 rakennettu edustushuvila joka tarjoaa vuoden ympäri häikäisevän kauniit merimaisemat Munkkiniemen rannassa. Huvila tarjoaa kylpylämäisen uima-allasosaston, jossa on kaksi saunaa sekä takkahuone. Uima-allasosastossa on tavoitettu muinaisten kylpylöiden kiireetön tunnelma, jossa varmasti viihtyy. Uima-allastiloihin mahtuu n. 40 henkeä ja ovat vuokrattavissa vain muiden Villa Hakan tilojen yhteydessä.

  Osoite: Munkkiniemenranta 31, 00330 Helsinki

  Asiakaspaikat: 40

  Anniskeluoikeudet: Ei ole