Talven sesonkimenut2019-01-07T15:45:41+00:00

LUMIPALLONA LUOKSES POMPIN VAIN

”… Onneksi maamme antimista talvellakin nauttia saa, kun lumipukuun valkoiseen, peittynyt on maa…”

KYLMÄSAVUAHVENTA JA PERUNAA (L, G)

Keittiömme valmistamaa kylmäsavuahven perunasalaattia ja kevätsipulismetanaa

MAALAISKANAA JA VERIAPPELSIINIA (L)

Tiristettyjä rapeita maalaiskananpaloja, hopeasipuli-veriappelsiinisalaattia ja persimonkastiketta

VILLISIKAPATEETA JA SIITAKESIENIÄ (VL)

Villisikapateeta ja tummalla rypälesiirapilla maustettuja paahdettuja luomu siitakesieniä

POHJOLAN CAESARSALAAATTIA (L)

Västerbottenjuustoa, romainesalaattia, matjesmaustettua kastiketta ja hapanleipälastuja

GALIAMELONIA JA PAAHDETTUJA KURPITSANSIEMENIÄ (M, G)

Galiamelonia, rukolaa, minttua, paahdettuja kurpitsansiemeniä ja seesamivinaigretteä

PERINTEISTÄ VIHERSALAATTIA (M, G)

Frisé, radicchio, mâche ja jäävuorisalaattia

LEIPÄÄ JA TUOREJUUSTOA (L)

Oman leipomon uunituoretta leipää ja tuorejuustolevitettä

* * *

HÄRKÄÄ JA KONJAKKIKASTIKETTA (L, G)

Mureaksi juureksien kanssa haudutettua häränpaistia konjakkikastikkeessa, juuripersiljamuusia ja mustaherukkahilloa

* * *

PUNAJUURIBROWNIE JA KERMAVAAHTOA (L)

Oman leipomon punajuuribrownie ja tuoreella mintulla maustettua kermavaahtoa

PYYDÄ TARJOUS

Uusimmat postaukset

Sami Engström – Svenska Klubbenin keittiömaestro

Svenska Klubbenin rakennus on komistanut Kruunuhaan rantaa vuodesta 1901 alkaen. Insinööri Ossian Donner rakennutti jyhkeän rakennuksen kodiksi perheelleen, ja vuonna 1932 rakennus siirtyi Svenska Klubbenin haltuun. Nykyään ravintola Svenska Klubben toimii tilausravintolana. Komeasta rakennuksesta löytyy monipuoliset kokous- ja juhlatilat, joita on helmikuusta alkaen isännöinyt Theron Catering. Tapaan Svenska Klubbenin keittiömestari Sami Engströmin rakennuksen tummanpuhuvassa ja... Lue lisää →