Talven sesonkimenut2019-01-07T15:45:41+00:00

LUMIPALLONA LUOKSES POMPIN VAIN

”… Onneksi maamme antimista talvellakin nauttia saa, kun lumipukuun valkoiseen, peittynyt on maa…”

KYLMÄSAVUAHVENTA JA PERUNAA (L, G)

Keittiömme valmistamaa kylmäsavuahven perunasalaattia ja kevätsipulismetanaa

MAALAISKANAA JA VERIAPPELSIINIA (L)

Tiristettyjä rapeita maalaiskananpaloja, hopeasipuli-veriappelsiinisalaattia ja persimonkastiketta

VILLISIKAPATEETA JA SIITAKESIENIÄ (VL)

Villisikapateeta ja tummalla rypälesiirapilla maustettuja paahdettuja luomu siitakesieniä

POHJOLAN CAESARSALAAATTIA (L)

Västerbottenjuustoa, romainesalaattia, matjesmaustettua kastiketta ja hapanleipälastuja

GALIAMELONIA JA PAAHDETTUJA KURPITSANSIEMENIÄ (M, G)

Galiamelonia, rukolaa, minttua, paahdettuja kurpitsansiemeniä ja seesamivinaigretteä

PERINTEISTÄ VIHERSALAATTIA (M, G)

Frisé, radicchio, mâche ja jäävuorisalaattia

LEIPÄÄ JA TUOREJUUSTOA (L)

Oman leipomon uunituoretta leipää ja tuorejuustolevitettä

* * *

HÄRKÄÄ JA KONJAKKIKASTIKETTA (L, G)

Mureaksi juureksien kanssa haudutettua häränpaistia konjakkikastikkeessa, juuripersiljamuusia ja mustaherukkahilloa

* * *

PUNAJUURIBROWNIE JA KERMAVAAHTOA (L)

Oman leipomon punajuuribrownie ja tuoreella mintulla maustettua kermavaahtoa

PYYDÄ TARJOUS

Uusimmat postaukset

Vinkkejä tapahtumatuotantoon vuonna 2019

Mikä sopii sinulle – monitapahtumalliset materiaalit, transformaatio vai tassuterapia?   Helena Wallon ajankohtaiset vinkit tapahtumatuotantoon Ekologisuus, eettisyys, kestäväkehitys – nämä kaikki liittyvät myös tapahtumiin. Ekologisuudesta puhutaan yhä enemmän myös tapahtumien yhteydessä. Kestäväkehitys näkyy ja kuuluu jo kansainvälisillä areenoilla. Jos tahdot sekä tehdä hyvää, että olla trendikäs – kierrätä ja lainaa mahdollisimman paljon tapahtumissa. Ei tulosteta... Lue lisää →