Theron Group on solminut sopimuksen JT-Linen catering-palveluista 1.5.2020 alkaen.

Theron Catering on catering-palveluiden moniottelija ja lämminhenkinen perheyritys. Yritys hoitaa yli 25 vuoden kokemuksella tapahtumat arjesta juhlaan, perhejuhlista gaala-illallisiin. Theronilla on lisäksi omia juhlatiloja ja yritys palvelee myös yksityisiä asiakkaita heidän omissa kodeissaan ja tiloissaan enenevissä määrin. Theron Catering on vuonna 2020 neljättä kertaa Evento Awards catering-sarjan finalistina.

JT-Linen alukset liikennöivät sekä reittiliikennettä, että tilauksesta siirtokuljetuksia ja lounas- ja illallisristeilyjä, jälkimmäisiä sekä yritys- ja julkishallinnon ryhmille että yksityisasiakkaille. Theron Catering tuo oman osaamisensa aluksille, ja tulee tuottamaan suosittujen tilausristeilyjen catering-palvelut. Risteilyaluksia on kaiken kaikkiaan 11 erilaista, joista suurin on yrityksen lippulaiva, siipiratasalus Vispilä.

Vispilä on rekisteröity 250 matkustajalle, ja illallispaikkoja on 90 henkilölle.

 

”Theron Cateringin valinta palveluiden tuottajaksi oli helppoa, sillä Theronin palveluasenne, laatu ja kokemus merellisestä toiminnasta vakuutti meidät valintaa tehdessämme”, kertoo Juha Tiilikainen, JT-Linen toimitusjohtaja.

”Kesäsesongin 2020 myynti on jo alkanut vauhdilla ja odotammekin kesästä 2020 vilkasta kesäkohteissamme. Yhteistyö JT-Linen kanssa tuo palvelukokonaisuudellemme lisää vetovoimaa”, jatkaa Tero Blom Theron Groupin toimitusjohtaja.

Kesäkohteina Theron Groupilla ovat Pihlajasaaren ravintolat, Isosaaren ravintolat, MS/Isosaaren ravintola, Loviisan Svartholman merilinnoituksen ravintola, Svenska Klubbenin kesäterassi ja Bistro Badenbaden Hietsu uimarannalla. JT-Line ja Theron Group toimivat yhteistyössä myös Pihlajasaaren kesäkohteessa, sillä JT-Line hoitaa aikataulun mukaista vesibussiliikennettä Ruoholahdesta ja Merisatamasta Pihlajasaareen. Lisäksi JT-Line operoi vesibussiliikennettä lähes kahden vuosikymmenen kokemuksella Kauppatorilta Suomenlinnaan ja Lonnaan, ja kesäkaudella 2020 JT-Linen vastuulla on myös reittiliikenne Kauppatorilta Vallisaareen, jossa järjestetään korkeatasoinen kuvataidetapahtuma Helsinki Biennaali.

Theron Group on luonnonläheinen, raikas ja aina kotimaista suosiva hyvän ruoan suurlähettiläs. Palveluja ja nautintoa, jotta ihmisillä olisi helppo ja hyvä olla.

Theron Groupin neljä kulmakiveä ovat nälkäiset ja laatutietoiset lounastajat, catering, juhlat & tapahtumat sekä bistrokonsepti.

 

Lisätiedot: Katri Kärkkäinen, kaupallinen johtaja, puh. 020 787 9752, katri.karkkainen@therongroup.fi