Theron Groupin cateringyksikkö valittiin hyväntuulisen RunFest hyvinvointitapahtuman cateringkumppaniksi.

Theron Catering on aina avoin uusille yhteistyökumppaneille ja uudenlaisille toimintamalleille, palvellen laajaa asiakaskuntaa sekä erilaisia tapahtumia lähes kolmikymmenvuotisella kokemuksella. Theron Catering on palkittu ja hyvämaineinen, tunnettu iloisesta ja ystävällisestä asiakaspalvelusta sekä luotettavuudesta.

RunFest on meille täydellinen kumppanuus. Siinä yhdistyvät hyväntuulinen, iloinen meno, liikunta ja hyvä ruoka, siis hyvinvointia kokonaisuudessaan! Voiko parempaa ollakaan?”, hehkuttaa Katri Kärkkäinen Theron Groupin kaupallinen johtaja. ”RunFest on kasvava tapahtuma ja olemme erittäin mielellämme kehittämässä tapahtuman ruoka- ja juomatuotteita  sekä lahjoitamme tapahtuman myötä 500 € John Nurmisen Säätiölle Itämeren suojeluun”, Kärkkäinen jatkaa.

RunFest on liikunnallinen työhyvinvointi- ja hyväntekeväisyystapahtuma, johon osallistuu tuhansia henkilöitä sadoista työyhteisöistä. RunFest yhdistää erilaisia mielihyvää tuottavia asioita, kuten liikuntaa, musiikkia, kaunista miljöötä, huumoria, hyväntekeväisyyttä, hyvää seuraa, ruokaa ja juomaa.

”Theron Group on asiakastyytyväisyyden kannalta meille tärkeä ja mieluinen kumppani”, toteaa RunFestin asiakaspäällikkö Lotta Pihlakoski.

Helsingin RunFest järjestetään Kaivo- ja Meripuistossa torstai-iltana 29. elokuuta. Ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä. Lue lisää www.runfest.fi

Theron Group on luonnonläheinen, raikas ja aina kotimaista suosiva hyvän ruoan suurlähettiläs. Palveluja ja nautintoa, jotta ihmisillä olisi helppo ja hyvä olla. Theron Groupin neljä kulmakiveä ovat juhlat, catering, bistrokonsepti ravintoloineen sekä nälkäiset ja laatutietoiset lounastajat. Lue lisää www.therongroup.fi

Theron Catering on cateringpalveluiden moniottelija. Hoidamme 25 vuoden kokemuksella tapahtumat arjesta juhlaan, perhejuhlista gaalaillallisiin. Kuuntelemme ja toteutamme. Jokainen tilaisuus on ainutkertainen, me teemme siitä unohtumattoman.