Olli Karppinen on Theron Cateringin kantava voima

By |2020-02-20T12:31:28+02:00February 20th, 2020|Haastattelut, Ihmiset, Interviews, Theron, Villa Andania, Yleinen|

Theron on työpaikka, jossa viihdytään hyvin. Monella theronilaisella on takanaan vuosien työrupeama yrityksen palveluksessa. Yksi työsuhde yltää kuitenkin ylitse muiden. Keittiömestari Olli Karppinen on ollut toiminnassa mukana alusta alkaen. Ja koska kyseessä on värikäs ravintolamaailma, mahtuu kolmeenkymmeneen työvuoteen monenlaisia muistoja. Theronin keittiössä viihdytään. Ollin ravintolaura käynnistyi Rovaniemeltä. Kemiläinen nuori mies haaveili vaatturin urasta, [...]

Theron Catering ja JT-Line yhteistyöhön

By |2020-02-07T11:33:50+02:00February 7th, 2020|Theron, Yleinen|

Theron Group on solminut sopimuksen JT-Linen catering-palveluista 1.5.2020 alkaen. Theron Catering on catering-palveluiden moniottelija ja lämminhenkinen perheyritys. Yritys hoitaa yli 25 vuoden kokemuksella tapahtumat arjesta juhlaan, perhejuhlista gaala-illallisiin. Theronilla on lisäksi omia juhlatiloja ja yritys palvelee myös yksityisiä asiakkaita heidän omissa kodeissaan ja tiloissaan enenevissä määrin. Theron Catering on vuonna 2020 neljättä kertaa Evento Awards [...]

Tapahtumavinkit alkuvuoteen 2020 ja vegaaninen herkkuresepti

By |2020-01-07T09:54:04+02:00January 7th, 2020|Ihmiset, Ruoka, Theron, Vinkit, Yleinen|

Tilaisuuksien, kohtaamisten ja keittiön ammattilaiset kertoivat meille vuodenvaihteessa omia mietteitään ajankohdasta ja sen luomista mahdollisuuksista talvisiin aktiviteetteihin. Jutun lopussa keittiömestarimme paljastaa vegaanisen jälkiruokareseptinsä: Talkkunarahkaa kotimaisilla marjoilla. Kun nautimme talvisesta säästä, kaudet marjatkin tulevat tietysti pakkasesta!   Liisa Mutka, Theronin myyntipäällikkö ja aulapalveluiden esimies, on helmihäiden puolestapuhuja, kun kyse on keskitalven hienoimmista juhlista. ”Nykyisin kaunein talvi [...]

Theron ja MRKTNG DAY 2019

By |2019-08-20T19:56:38+03:00August 20th, 2019|Theron, Yleinen|

Theron Catering toteuttaa MRKTNG DAY 2019 tapahtumaan uudenlaisen vastuullisen tapahtumacatering ratkaisun Theron Groupin cateringyksikkö on valittu vuoden tärkeimmän markkinointialan tapahtuman MRKTNG Day:n cateringkumppaniksi. Tapahtuman teema tänä vuonna on ”Do good with marketing” ja tapahtuma haluaa näyttää esimerkkiä muille tapahtumille myös vastuullisen cateringin saralla. Marketing Finlandin toimitusjohtaja Riikka-Maria Lemminki kertoo, että vastuullisemman cateringin on kokonaisuus, joka [...]

Theron Catering RunFestin kumppaniksi

By |2019-08-12T13:14:09+03:00August 12th, 2019|Theron, Yleinen|

Theron Groupin cateringyksikkö valittiin hyväntuulisen RunFest hyvinvointitapahtuman cateringkumppaniksi. Theron Catering on aina avoin uusille yhteistyökumppaneille ja uudenlaisille toimintamalleille, palvellen laajaa asiakaskuntaa sekä erilaisia tapahtumia lähes kolmikymmenvuotisella kokemuksella. Theron Catering on palkittu ja hyvämaineinen, tunnettu iloisesta ja ystävällisestä asiakaspalvelusta sekä luotettavuudesta. ”RunFest on meille täydellinen kumppanuus. Siinä yhdistyvät hyväntuulinen, iloinen meno, liikunta ja hyvä ruoka, siis [...]

Kymmenen hyvää syytä tutustua Svartholman merilinnoitukseen

By |2019-07-09T11:49:38+03:00July 9th, 2019|Bistro Svartholm, Matka, Theron, Vinkit, Yleinen|

1. Helppous. Svartholman merilinnoitus ja Bistro Svartholm sijaitsevat Loviisan edustalla. Reittialus vie matkustajat Loviisan laivasillalta puolessa tunnissa saareen. Matkan aikana voi rentoutua ja katsella kauniita merimaisemia. Myös koirat ovat tervetulleita laivaan. Saaressa on vierasvenesatama, joten sinne pääsee toki myös omalla veneellä. 2. Kotimaista matkailua. Kotimaan matkailun suosio on kasvussa ja Svartholman linnoitus on mitä eksoottisin kohde. [...]

Load More Posts

Uusimmat postaukset

Olli Karppinen on Theron Cateringin kantava voima

Theron on työpaikka, jossa viihdytään hyvin. Monella theronilaisella on takanaan vuosien työrupeama yrityksen palveluksessa. Yksi työsuhde yltää kuitenkin ylitse muiden. Keittiömestari Olli Karppinen on ollut toiminnassa mukana alusta alkaen. Ja koska kyseessä on värikäs ravintolamaailma, mahtuu kolmeenkymmeneen työvuoteen monenlaisia muistoja. Ollin ravintolaura käynnistyi Rovaniemeltä. Kemiläinen nuori mies haaveili vaatturin urasta, mutta ovet eivät auenneet vaatetusalan... Lue lisää →