JUHLA- JA KOKOUSTILAT

Villa Andania

”Raikas tuuli väreilyttää meren pintaa, tunnelmasta et maksa lisähintaa.”

Huvila meren äärellä, Villa Andania, tarjoaa aitoa merellistä tunnelmaa ainutlaatuisessa ympäristössään luonnonsuojelualueella. Huvilan juhlasali ja tunnelmallinen lasiveranta merinäköaloineen luovat ikimuistoiset puitteet perheen juhlille, erityisesti hääjuhlille, yritystapahtumille ja virkistäytymistilaisuuksille. Villa Andania, tämä vanha kauppaneuvoksetar jazzin kulta-ajoilta, kutsuu tunnelmoimaan jopa 100 henkilön voimin.

Svenska Klubben

”Pohjoisrannan helmi, arvokas osa Helsingin historiaa.”

Svenska Klubben tunnetaan Kruununhaan tyylikkäänä ja juhlavana kohteena järjestää tilaisuuksia perhejuhlista edustukseen. Tinkimättömällä ammattitaidolla ja vuosikymmenien kokemuksella takaamme vieraillemme unohtumattomia hetkiä ja suurenmoisia makuelämyksiä skandinaavisesta keittiöstämme. Ainutlaatuiset, useat erikokoiset tilat mahdollistavat tilaisuudet niin pienille seurueille kuin suurille ryhmille, lisäksi myös viihtyisä terassimme, Krunan Terde Liisanpuistikossa, on vuokrattavissa tapahtumaasi. Erinomaista ruokaa ja vertaansa vailla olevaa tunnelmaa talossa, jossa on tilaa juhlia!

Ravintola Lepuuttaja

”Nykyaikainen, moderni juhlatila, keskellä kaikkea.”

Ravintola Lepuuttaja on Rantatie Business Parkin helmi, Kalasataman palvelujen äärellä. Ravintolan tilat ovat modernit ja salin keskellä huikeat kierreportaat tuovat juhliin näyttäviä sisääntuloja suuren maailman tyyliin. Tilat 250 henkilölle ovat jaettavissa myös eri kokoisiin osiin. Tämä näyttävä kokonaisuus on varattavissa arki-iltaisin ja viikonloppuisin.

  • Hermannin Rantatie 8, 00580 Helsinki

  • 72 – 250 henkeä

  • Ei anniskeluoikeutta

Pihlajasaari

”Vapaa-ajan vieton kohteeksi Pihlajasaari, siellä viihtyy vauva sekä vaari, koko jengi.”

Stadilaisten kesäparatiisi Pihlajasaari Helsingin edustalla, vain 10 minuutin laivamatkan päässä. Saaren ravintolasali 100 hengelle on jaettavissa eri kokoisille ryhmille, houkutusta lisäävät kaksi aurinkoista terassia. Tapahtumiin suunnittelemme yhteistyökumppaneidemme kanssa ohjelmakokonaisuuksia.

Ravintola on vuokrattavissa yksityisiin juhliin ja tapahtumiin huhti-toukokuun vaihteesta lokakuulle (sesonkiaikana koko ravintolan varauksessa mahdollisia rajoitteita).

  • Pihlajasaari, 00150 Helsinki

  • 100 + 125 henkeä

  • Ravintolassa anniskeluoikeudet

Upseerikerho

”Saari, koskematon luonto, ravintola ja baari. Jo pelkkä merimatka on elämys.”

Isosaari ”Helsingin salaisin saari”, maamerkki merenkulkijoille, sotilassaari ja tutkimusasema, on nykyisin avoinna luonnonkauniina kohteena arkeen, juhlaan ja harrastuksiin.

Upseerikerho on aina ollut saaren sosiaalisen elämän keskus, jossa on järjestetty mm. iltamia ja pelejä nauttien keittiön antimista. Niin myös tänä päivänä 100 paikkaisen terassin houkutellessa kesäpäivän viettoon, ja tunnelmallisen salin viehätellessä nauttimaan merellisistä mauista aidon puutakan lämmössä myöhäiseen syksyyn asti. Upseerikerhon sali sopii 50 hengen tilaisuuksiin.

Rikaman Sali

Rikaman Sali, entinen puolustusvoimien ruokalarakennus, on päivitetty ryhdikkäästi nykypäivään unohtamatta rikasta menneisyyttä. Jos haluat, että tilaisuutesi muistetaan, on Rikama oikea kohde. Rikaman Sali sopii 50-160 hengen tilaisuuksiin.

Tilat ovat vuokrattavissa myös yksityiseen käyttöön kokous- ja juhlatiloiksi keväällä sekä syksyllä, Rikaman Sali myös kesäsesonkina. Tilaisuuksiin on mahdollista lisätä ohjelmaa mm. saaren opastus, sauna ja maailmanlaajuisestikin täysin uniikki golfkierros saaren omalla 9-reikäisellä kentällä.