JUHLA- JA KOKOUSTILAT

Villa Andania

”Raikas tuuli väreilyttää meren pintaa, tunnelmasta et maksa lisähintaa.”

Huvila meren äärellä, Villa Andania, tarjoaa aitoa merellistä tunnelmaa ainutlaatuisessa ympäristössään luonnonsuojelualueella. Huvilan juhlasali ja tunnelmallinen lasiveranta merinäköaloineen luovat ikimuistoiset puitteet perheen juhlille, erityisesti hääjuhlille, yritystapahtumille ja virkistäytymistilaisuuksille. Villa Andania, tämä vanha kauppaneuvoksetar jazzin kulta-ajoilta, kutsuu tunnelmoimaan jopa 100 henkilön voimin.

Svenska Klubben

”Pohjoisrannan helmi, arvokas osa Helsingin historiaa.”

Svenska Klubben tunnetaan Kruununhaan tyylikkäänä ja juhlavana kohteena järjestää tilaisuuksia perhejuhlista edustukseen. Tinkimättömällä ammattitaidolla ja vuosikymmenien kokemuksella takaamme vieraillemme unohtumattomia hetkiä ja suurenmoisia makuelämyksiä skandinaavisesta keittiöstämme. Ainutlaatuiset, useat erikokoiset tilat mahdollistavat tilaisuudet niin pienille seurueille kuin suurille ryhmille, lisäksi myös viihtyisä terassimme, Krunan Terde Liisanpuistikossa, on vuokrattavissa tapahtumaasi. Erinomaista ruokaa ja vertaansa vailla olevaa tunnelmaa talossa, jossa on tilaa juhlia!

Pihlajasaari

”Vapaa-ajan vieton kohteeksi Pihlajasaari, siellä viihtyy vauva sekä vaari, koko jengi.”

Stadilaisten kesäparatiisi Pihlajasaari Helsingin edustalla, vain 10 minuutin laivamatkan päässä. Saaren ravintolasali 100 hengelle on jaettavissa eri kokoisille ryhmille, houkutusta lisäävät kaksi aurinkoista terassia. Tapahtumiin suunnittelemme yhteistyökumppaneidemme kanssa ohjelmakokonaisuuksia.

Ravintola on vuokrattavissa yksityisiin juhliin ja tapahtumiin huhti-toukokuun vaihteesta lokakuulle (sesonkiaikana koko ravintolan varauksessa mahdollisia rajoitteita).

  • Pihlajasaari, 00150 Helsinki

  • 100 + 125 henkeä

  • Ravintolassa anniskeluoikeudet