Tiskin takaa: syötävän ei ku juotavan hyvää

 

Välillä jääkaappi ammottaa tyhjyyttään. Yllätysvieraille pitäisi keksiä jotain tarjottavaa. Joskus jano lähtee syömällä hivenen mielikuvitusta kokeillen.

 

Ihan joka kerta sitä ei kehtaa tilata isoa olutta anniskeluravintolassa, koska pitää pysyä rantakunnossa(ish). Rantabaarissa tästä muodostuu epäatleetille yksilölle, minulle, suorastaan syömistä ja juomista häiriöivä tekijä. Ihan liian usein sitä ei ehdi vetää vatsaansa sisään ja lopettaa tuijottamista, kun pamelat ja muut rantaleijonat rantautuvat tiskille.

 

Tässä muutama ajatus kesädrinkeistä, jotka näyttävät suorastaan terveellisiltä. Kannattaa kokeilla kotona.

Kurkkubasilikamojito

 

Tämä nyt ei ole mojitoa nähnytkään. Paitsi siinä on alkoholia, jäitä ja vihannesta. Ja se on lasissa. Suosittelen silti testaamaan.

  • Kurkkua
  • Basilikaa
  • Vodkaa
  • Sprite/vishy
  • Limemehu
  • Jäitä

Höylää juustohöylällä kurkku. Pilko basilika. Laita aineet lasiin. Nauti.

 

Kiwishotti

 

  • Kiwi
  • 43
  • Vodka

 

Koverra kiwiin sopivan kokoinen kolo. Sekoita alkoholit. Anna marinoitua hetken. Nauti lusikoiden.

 

Verinen tomaatti

 

  • Reilun kokoinen ja makea tomaatti
  • Worcestershireä
  • Tabascoa
  • Sitruunamehua
  • Tomaatin oma mehu
  • Sitruunamehua
  • Vodkaa

 

Koverra tomaatista sisus pois. Teen siemen nesteestä liemi. Poista kantaosa. Kasaa ainekset. Koristele pienelle sellerillä. Syö.

Persikkashotti

 

  • Persikka
  • Vodka
  • Sour grapefruit

 

Koverra persikkaan sopivan kokoinen kolo. Sekoita alkoholit. Anna marinoitua hetken. Syö ja nauti.

By |2017-07-21T11:39:06+00:00July 21st, 2017|Badenbaden, Juoma, Reseptit, Yleinen|0 Comments

About the Author:

Petteri on Theron Groupin copywriter, joka kirjoittaa syödäkseen ja syö kirjoittaessaan.

Uusimmat postaukset

Theron ja MRKTNG DAY 2019

Theron Catering toteuttaa MRKTNG DAY 2019 tapahtumaan uudenlaisen vastuullisen tapahtumacatering ratkaisun Theron Groupin cateringyksikkö on valittu vuoden tärkeimmän markkinointialan tapahtuman MRKTNG Day:n cateringkumppaniksi. Tapahtuman teema tänä vuonna on ”Do good with marketing” ja tapahtuma haluaa näyttää esimerkkiä muille tapahtumille myös vastuullisen cateringin saralla. Marketing Finlandin toimitusjohtaja Riikka-Maria Lemminki kertoo, että vastuullisemman cateringin on kokonaisuus, joka... Lue lisää →