Theron Group on monipuolinen ravintolayritys, jonka toiminnan laajuutta ei moni välttämättä ole tullut ajatelleeksi. Catering-palveluiden lisäksi palvelemme 8 Eat&Work lounasravintolassa pääkaupunkiseudulla ja meillä on omia kokous- sekä juhlatiloja. Palvelemme usealla risteilyaluksella ja toimitamme sekä yksityisiin että yritysjuhliin tarjottavia ja henkilökuntaa. Lisäksi huolehdimme myös usean suuren yhtiön aulapalveluista. Tapahtumayksikkömme Theron Events hoitaa tilaisuudet alusta loppuun. Näiden lisäksi Theron Bistro ravintoloita on pääkaupunkiseudulla jo kuusi sekä Loviisassa yksi kesäravintola.

Blogin kautta haluamme jakaa osaamistamme ja kertoa tarinoita kulissien takaa, sillä niitähän ravintola-alalla riittää! Meillä Theronilla yksityiskohdat ovat tärkeitä. Ruoka on toimintamme sydän ja ympärillä olevat ihmiset täydentävät kokonaisuutta, jokainen omalla osaamisellaan.

Jakaminen on sallittua kaikissa kanavissa, ja kommentit enemmän kuin tervetulleita. Jos et halua kommentoida julkisesti, ota yhteyttä suoraan bloggaajaan. Some-kanavissa aihetunnisteina voi käyttää #theroncatering. Myös sloganiamme #erittäinhyvääelleitäydellistä saa käyttää vapaasti.

Herkullisia lukuhetkiä!

P.S. Jos sinulla on postaustoiveita tai haluaisit itse päästä blogin vierailevaksi tähdeksi, laita viestiä osoitteeseen markkinointi(a)theroncatering.fi

Voit seurata ja tykätä meistä näissä kanavissa.

Tutustu bloggaajiin

CHRYSSA SKODRA
CHRYSSA SKODRA
Chryssa is an award-winning blogger, journalist, event organiser, public speaker and educator, who started blogging in 2003. Chryssa’s passions are travelling, cooking and dining out. She demands hygiene and quality in restaurants and always has a critical eye on the catering of events and weddings. Chryssa’s own spécialités are spinach risotto and gemista. For this blog, she is interviewing interesting people, attending events and reviewing food.
KATRI KÄRKKÄINEN
KATRI KÄRKKÄINEN
Katri vastaa työssään Theronin myynnistä ja markkinoinnista – katse kohti tulevaisuutta, mutta kiinni hetkessä. Hän visioi ja toteuttaa intohimosta toimintaan, aitouteen ja iloiseen elämään. Hyvä ruoka, juoma ja juhlat ovat aina olleet lähellä Katrin sydäntä. Theron Catering blogissa hän tulee jakamaan huomioita ja aihioita juhlista, ruoasta, juomasta ja tästä Yhdestä Suuresta Perheestä.
STEFANIE LILJENDAL
STEFANIE LILJENDAL
Stefanie vastaa Theronilla laskutuksesta ja on koulutukseltaan laskentatoimen ja johtajuuden tradenomi. Hyvä ruoka ja kirjallisuus ovat lähellä Stefanien sydäntä. Hän tulee jakamaan blogin kautta reseptejä ja vinkkejä kotikeittiöön.

Stefanie är fakturerings ansvarig vid Theron och har utbildat sig till tradenom inom ekonomistyrning och ledarskap. God mat och litteratur ligger nära Stefanies hjärta. Hon kommer att dela med sig via blogget recept och tips för hemköket.

HELENA VALLO
HELENA VALLO
Helena on intohimoinen tapahtumaihminen. Hän on suunnitellut, toteuttanut ja hyödyntänyt tapahtumia toimiessaan markkinointitehtävissä. Hän on kirjoittanut Tapahtuma on tilaisuus sekä Isännyyden ihanuus -kirjat. Helena on myös toiminut Evento Awards -tuomaristossa. Hänen missionaan on edistää tapahtuma-alaa. Tapahtumatohtorina hän puhuu, kouluttaa, kirjoittaa ja bloggaa yhä tuloksekkaampien tapahtumien puolesta, sillä jokainen tapahtuma on tilaisuus.
PETTERI KAINULAINEN
PETTERI KAINULAINEN
Petteri on Theron Groupin copywriter, joka kirjoittaa syödäkseen ja syö kirjoittaessaan.
LARISSA RAUDAS
LARISSA RAUDAS
Larissa kirjoittaa kaikesta mahdollisesta, mitä Theronin värikkäässä maailmassa tapahtuu. Blogien inspiraation lähteinä ovat Theronin suuret persoonat, kiinnostavat tapahtumat ja tietenkin mutkattoman maukas ruoka. Erityisen kiehtovaa on myös ruokakulttuurin visuaalisuus, sillä Larissa kuvaa mielellään.