Tiskin takaa: koskaan ei voi tietää, mistä sitä itsensä löytää

By |2017-06-12T12:11:04+03:00June 12th, 2017|Badenbaden, Food, Theron, Viini, Yleinen|

Ja koskaan ei tietenkään pidä sanoa ei koskaan. Ja tämä tarina on muistutus – lähinnä itselleni – siitä. Omistan kyllä kirjan Opi sanomaan EI ilman syyllisyyttä, jonka myös lahjoitin samasta viasta kärsivälle ystävälleni. Lukihäiriöisenä ja sisäistämiskyvyttömänä, sanoma ei ole mennyt perille. Mutta toisaalta äiti on aina sanonut, että on epäkohteliasta kieltäytyä. Keväällä olin katsastamassa Hietsussa [...]

Expert tips on how to pair food with wine

By |2017-02-02T11:41:02+02:00November 12th, 2015|Events, Food, Ihmiset, People, Tapahtumat, Tips, Viini, Vinkit, Wine|

Visiting Pernod Ricard's Juomavinkki booth in search of tips The Wine, Food and Good Living -fair is arranged in Helsinki every October. This year I visited the Juomavinkki booth powered by Pernod Ricard Finland and met with Kaisa Kavekari, Wine Brand Manager at Pernod Ricard Finland Ltd., a daughter company of Pernod Ricard SA, which is the world leader in [...]

Uusimmat postaukset

Olli Karppinen on Theron Cateringin kantava voima

Theron on työpaikka, jossa viihdytään hyvin. Monella theronilaisella on takanaan vuosien työrupeama yrityksen palveluksessa. Yksi työsuhde yltää kuitenkin ylitse muiden. Keittiömestari Olli Karppinen on ollut toiminnassa mukana alusta alkaen. Ja koska kyseessä on värikäs ravintolamaailma, mahtuu kolmeenkymmeneen työvuoteen monenlaisia muistoja. Ollin ravintolaura käynnistyi Rovaniemeltä. Kemiläinen nuori mies haaveili vaatturin urasta, mutta ovet eivät auenneet vaatetusalan... Lue lisää →