Tapahtumavinkit alkuvuoteen 2020 ja vegaaninen herkkuresepti

By |2020-01-07T09:54:04+02:00January 7th, 2020|Ihmiset, Ruoka, Theron, Vinkit, Yleinen|

Tilaisuuksien, kohtaamisten ja keittiön ammattilaiset kertoivat meille vuodenvaihteessa omia mietteitään ajankohdasta ja sen luomista mahdollisuuksista talvisiin aktiviteetteihin. Jutun lopussa keittiömestarimme paljastaa vegaanisen jälkiruokareseptinsä: Talkkunarahkaa kotimaisilla marjoilla. Kun nautimme talvisesta säästä, kaudet marjatkin tulevat tietysti pakkasesta!   Liisa Mutka, Theronin myyntipäällikkö ja aulapalveluiden esimies, on helmihäiden puolestapuhuja, kun kyse on keskitalven hienoimmista juhlista. ”Nykyisin kaunein talvi [...]

Kymmenen hyvää syytä tutustua Svartholman merilinnoitukseen

By |2019-07-09T11:49:38+03:00July 9th, 2019|Bistro Svartholm, Matka, Theron, Vinkit, Yleinen|

1. Helppous. Svartholman merilinnoitus ja Bistro Svartholm sijaitsevat Loviisan edustalla. Reittialus vie matkustajat Loviisan laivasillalta puolessa tunnissa saareen. Matkan aikana voi rentoutua ja katsella kauniita merimaisemia. Myös koirat ovat tervetulleita laivaan. Saaressa on vierasvenesatama, joten sinne pääsee toki myös omalla veneellä. 2. Kotimaista matkailua. Kotimaan matkailun suosio on kasvussa ja Svartholman linnoitus on mitä eksoottisin kohde. [...]

Vinkkejä tapahtumatuotantoon vuonna 2019

By |2019-02-13T19:30:03+02:00February 13th, 2019|Theron, Theron Events, Tips, Vinkit, Yleinen|

Mikä sopii sinulle - monitapahtumalliset materiaalit, transformaatio vai tassuterapia?   Helena Wallon ajankohtaiset vinkit tapahtumatuotantoon Ekologisuus, eettisyys, kestäväkehitys – nämä kaikki liittyvät myös tapahtumiin. Ekologisuudesta puhutaan yhä enemmän myös tapahtumien yhteydessä. Kestäväkehitys näkyy ja kuuluu jo kansainvälisillä areenoilla. Jos tahdot sekä tehdä hyvää, että olla trendikäs – kierrätä ja lainaa mahdollisimman paljon tapahtumissa. Ei tulosteta [...]

Hyvinvointia virkistyspäivään, tykypäivä vai tyhypäivä?

By |2019-02-05T21:31:39+02:00February 5th, 2019|Health, Kesä, Terveys, Theron, Theron Events, Tips, Vinkit, Yleinen|

Miten lisätä työyhteisön hyvinvointia? – hyvää oloa kokous- tai virkistyspäivään! Miksi hyvinvointi on entistä enemmän esillä virkistyspäivissä ja muissa henkilöstön kesken pidettävissä tilaisuuksissa? TYHY- ja TYKY-päivissä terveyttä edistävä sisältö on ilmeistä, mutta ne ovat suosittuja myös kokouksien lomassa. Vastaus on yksinkertainen. Se on satsaus henkilöstön työkykyyn, jolla työnantaja voi ehkäistä työkykyongelmia ja edistää työhyvinvointia! Toimenpiteiden [...]

KESÄJUHLIEN TOP 5 – JUHLATILA HAKUSESSA MERELLISESTÄ HELSINGISTÄ TAI LOVIISAN SAARISTOSTA?

By |2018-12-06T10:31:34+02:00December 2nd, 2018|Kesä, Summer, Tapahtumat, Themes, Theron, Tips, Tyky/tyhy päivä, Villa Andania, Vinkit, Yleinen|

    Meri on lähellä, vieressä. Itämereen liittyy paljon symboliikkaa pääkaupunkiseudulla, kuten myös historiallisessa Loviisassa. Merestä on muodostunut niin ikään tärkeä osa Theronia. Eikä pidä unohtaa, että Theronin omistaja ja toimitusjohtaja Tero Blom on aloittanut uransa saaristosta. Merellinen Helsinki on poikkeuksellisen kiinnostava lähestulkoon missä tahansa mielessä. Entisiä niin sanottuja suljettuja saaria on hiljattain avattu yleisölle, [...]

Miksi minun pitäisi keskeyttää työ ja jumpata?

By |2019-01-09T13:17:13+02:00October 31st, 2018|Health, Terveys, Tips, Vinkit|

Vinkit kehon ja mielen vetristämiseen. Taukojumppa. Jumppa. Rentoutushetki. Kuulostaa turhanpäiväiseltä keskeytykseltä, johon juuri minulla ei nyt vaan ole aikaa… Oletko sinäkin joskus ajatellut näin, kun työmäärä ja kiire painavat niskassa tai vaihtoehtoisesti työn imu on valtava tai olet diasulkeisten täyttämässä kokouspäivässä? Otetaanpa pieni tauko ja pohditaan asiaa. On kiistattomasti osoitettu, että keho ei kestä paikallaanoloa, [...]

Load More Posts

Uusimmat postaukset

Olli Karppinen on Theron Cateringin kantava voima

Theron on työpaikka, jossa viihdytään hyvin. Monella theronilaisella on takanaan vuosien työrupeama yrityksen palveluksessa. Yksi työsuhde yltää kuitenkin ylitse muiden. Keittiömestari Olli Karppinen on ollut toiminnassa mukana alusta alkaen. Ja koska kyseessä on värikäs ravintolamaailma, mahtuu kolmeenkymmeneen työvuoteen monenlaisia muistoja. Ollin ravintolaura käynnistyi Rovaniemeltä. Kemiläinen nuori mies haaveili vaatturin urasta, mutta ovet eivät auenneet vaatetusalan... Lue lisää →