Sami Engström – Svenska Klubbenin keittiömaestro

By |2019-04-23T11:04:46+00:00April 18th, 2019|Haastattelut, Ihmiset, Interviews, People, Svenska Klubben, Theron, Yleinen|

Svenska Klubbenin rakennus on komistanut Kruunuhaan rantaa vuodesta 1901 alkaen. Insinööri Ossian Donner rakennutti jyhkeän rakennuksen kodiksi perheelleen, ja vuonna 1932 rakennus siirtyi Svenska Klubbenin haltuun. Nykyään ravintola Svenska Klubben toimii tilausravintolana. Komeasta rakennuksesta löytyy monipuoliset kokous- ja juhlatilat, joita on helmikuusta alkaen isännöinyt Theron Catering. Tapaan Svenska Klubbenin keittiömestari Sami Engströmin rakennuksen tummanpuhuvassa ja [...]

Heikki Tuunanen – myynnin mestari

By |2019-04-17T08:39:01+00:00April 5th, 2019|Haastattelut, Ihmiset, Interviews, People, Yleinen|

Maanantaiaamuna tunnelma on varsin rauhallinen Theron Cateringin toimistossa Unioninkadulla. Seesteisestä tunnelmasta huolimatta konttori on Theronin polttopiste, josta käsin ammattilaisista koostuva myyntitiimi myy noin 400 tilaisuutta vuodessa. Myyntipäällikkö Heikki Tuunanen kertoo, että parhaimmillaan hän myy viisitoista tilaisuutta viikossa. ”Myyn mitä tahansa”, Tuunanen nauraa ja tarkentaa heti perään myyvänsä `korkealaatuisia hyviä tilaisuuksia omissa sekä asiakkaiden tiloissa`. Ravintola-ala [...]

Vinkkejä tapahtumatuotantoon vuonna 2019

By |2019-02-13T19:30:03+00:00February 13th, 2019|Theron, Theron Events, Tips, Vinkit, Yleinen|

Mikä sopii sinulle - monitapahtumalliset materiaalit, transformaatio vai tassuterapia?   Helena Wallon ajankohtaiset vinkit tapahtumatuotantoon Ekologisuus, eettisyys, kestäväkehitys – nämä kaikki liittyvät myös tapahtumiin. Ekologisuudesta puhutaan yhä enemmän myös tapahtumien yhteydessä. Kestäväkehitys näkyy ja kuuluu jo kansainvälisillä areenoilla. Jos tahdot sekä tehdä hyvää, että olla trendikäs – kierrätä ja lainaa mahdollisimman paljon tapahtumissa. Ei tulosteta [...]

Hyvinvointia virkistyspäivään, tykypäivä vai tyhypäivä?

By |2019-02-05T21:31:39+00:00February 5th, 2019|Health, Kesä, Terveys, Theron, Theron Events, Tips, Vinkit, Yleinen|

Miten lisätä työyhteisön hyvinvointia? – hyvää oloa kokous- tai virkistyspäivään! Miksi hyvinvointi on entistä enemmän esillä virkistyspäivissä ja muissa henkilöstön kesken pidettävissä tilaisuuksissa? TYHY- ja TYKY-päivissä terveyttä edistävä sisältö on ilmeistä, mutta ne ovat suosittuja myös kokouksien lomassa. Vastaus on yksinkertainen. Se on satsaus henkilöstön työkykyyn, jolla työnantaja voi ehkäistä työkykyongelmia ja edistää työhyvinvointia! Toimenpiteiden [...]

Estradilla Markku Manninen – Theron Catering keittiöpäällikkö

By |2019-01-25T07:50:58+00:00January 17th, 2019|Haastattelut, Ihmiset, Interviews, People, Yleinen|

Theron Cateringin pääkeittiön keittiöpäällikkö Markku Manninen kertoo kevään edustusmenusta ja siinä sivussa paljosta muustakin. Haastatteluhetkestä muodostuu tutkimusmatka eri maanosien ruokakulttuureihin.   Pitäjänmäen pääkeittiöltä lähtee vuosittain noin 2000 catering-tilausta erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin. Markku Mannisella on suuri rooli keittiöpäällikkönä ja vuosikymmenten kokemus ravintola-alasta. Kuinka kiinnostus ravintola-alaa kohtaan syttyi? 1970-luvulla alle 10-vuotias Manninen oli mukana äidin konditoriamyymälässä [...]

Taseessa positiivista velkaa – kylävelka

By |2018-12-21T09:26:24+00:00December 19th, 2018|Christmas, Joulu, Perinteet, Yleinen|

Kylävelkaako? Nuoruudessani järjestettiin usein kahvikekkereitä, illallisia, naamiaisia tai pukujuhlia, ja tuohon aikaan kuulin myös ensimmäistä kertaa sanan kylävelka. Myöhemmin äitini selitti minulle, että vuorotellen kutsutaan pariskuntia, ystäviä tai sukulaisia kylään. Omasta mielestäni vuorotellen tapahtui melko usein. Toisinaan vieraille tarjottiin pitkän kaavan mukaan alkuruuaksi punajuurikeittoa, pääruuaksi keitettyjä perunoita, porkkanoita sekä paistia kastikkeen kera. Erityinen herkku oli [...]

Load More Posts

Uusimmat postaukset

Sami Engström – Svenska Klubbenin keittiömaestro

Svenska Klubbenin rakennus on komistanut Kruunuhaan rantaa vuodesta 1901 alkaen. Insinööri Ossian Donner rakennutti jyhkeän rakennuksen kodiksi perheelleen, ja vuonna 1932 rakennus siirtyi Svenska Klubbenin haltuun. Nykyään ravintola Svenska Klubben toimii tilausravintolana. Komeasta rakennuksesta löytyy monipuoliset kokous- ja juhlatilat, joita on helmikuusta alkaen isännöinyt Theron Catering. Tapaan Svenska Klubbenin keittiömestari Sami Engströmin rakennuksen tummanpuhuvassa ja... Lue lisää →