Miten Theronin työntekijät juhlistavat uutta vuotta?

By |2017-02-02T11:41:01+02:00December 30th, 2015|Haastattelut, Ihmiset, Interviews, People|

Vuosi 2016 kolkuttelee jo ovella, ja itse kukin suunnittelee jo tulevaa vuotta. Ennen kuin ryhdytään miettimään elämäntapamuutoksia, on kuitenkin aika muistella kulunutta vuotta ja juhlistaa tulevaa. Siispä kyselin Theronin työntekijöiltä, miten he aikovat viettää vuodenvaihdetta ja millaisia perinteitä illanviettoon kuuluu.   Olli-Pekka Karppinen, keittiöpäällikkö, Estradi: Mitä suunnitelmia sinulla on uudenvuodenaatoksi? Keskiviikkona ennen uutta vuotta ajan [...]

Kurkistus kulisseihin – Essi Mäentaka

By |2017-02-02T11:41:02+02:00November 20th, 2015|Haastattelut, Ihmiset, Interviews, People, Theron|

Theronilla työskentelee monenlaisissa työtehtävissä hyvin erilaisia ihmisiä, ja yhden arki ei välttämättä ole toiselle lainkaan tuttua. Kävin tapaamassa Theron Cateringin ravintolatoimenjohtajaa Essi Mäentakaa saadakseni paremman käsityksen hänen toimenkuvastaan. Lue lisää Essin vauhdikkaasta arjesta alta. Hei Essi! Mitä haluaisit kertoa työstäsi Theronilla? Olen ollut kolme vuotta ravintolapäällikkönä lounasravintola Lepuuttajassa Rantatie Business Parkissa. Nyt uutena toimenkuvana toimin [...]

The Battle of Helsinki..gets their grill on!

By |2017-02-02T11:41:04+02:00September 21st, 2015|Events, Haastattelut, Ihmiset, Interviews, People, Tapahtumat|

This September -for the first time ever- Helsinki hosted the M32 Series sailing competition that took place at Hernesaarenranta. Hernesaarenranta is a 2,000 m² multi-purpose area where you can relax and enjoy food and drinks under the sun and by the sea. A brand new concept that was launched in the summer of 2015 in Helsinki and [...]

Mies Theron Cateringin takana

By |2017-02-02T11:41:05+02:00August 21st, 2015|Haastattelut, Ihmiset, Interviews, People, Theron|

Mikä olisi parempi tapa aloittaa Theronin oma blogi kuin esittelemällä mies yrityksen takana. 21-vuotiaana yrittäjäksi ryhtynyt Tero Blom ei näe Theronia työpaikkana, vaan pitää yritystä yhtenä lapsenaan, ja uskoo henkilökuntansa osaamiseen täysillä. Kyseessä on mies, jonka aivot kehittelevät uusia ideoita lakkaamatta, ja joka viihtyy keittiössä, mutta silti useimpina iltoina kotiin tullessaan laittaa ruokaa mikrossa. Tapasin [...]

Uusimmat postaukset

Go to Top