Välittämisen voima

By |2017-02-02T11:41:01+02:00February 13th, 2016|Ihmiset, People, Theron|

Menin tässä yhtenä päivänä palaveriin VVO:n taloon. Myynti mielessä, ensimmäistä kertaa tapaamassa mahdollisia asiakkaita. Haimme kahvit lounasravintolasta ja huomasin, että se on Theron cateringin pitämä. Hyvät muistot tulvahtivat mieleeni ja aloin heti hehkuttamaan: Teillä on varmasti hyvät lounaat! Onko Villa Andania tuttu huvila? Katso, tuon ikkunan takana minä tein töitä! Tuolla kannattaa järjestää kesäjuhlat tai [...]

Päivä kuljettajan matkassa

By |2017-02-02T11:41:01+02:00January 15th, 2016|Haastattelut, Ihmiset, Interviews, People, Theron|

Pääsin hiljattain seuraamaan, millainen on Theron Cateringin pakettiautonkuljettajan tyypillinen työpäivä. Tänään ratin takana istuu Juha Jauhiainen, toinen Theron Cateringin vakituisista kuljettajista. Hän on aloittanut Theronilla vasta viikko sitten ja on nyt toista päivää yksin ratissa, joten päivä on meille molemmille melko uusi kokemus. Onneksi Juha on saanut hyvän opastuksen työhönsä, joten päivämme sujuu sutjakkaasti, vaikka [...]

Kurkistus kulisseihin – Essi Mäentaka

By |2017-02-02T11:41:02+02:00November 20th, 2015|Haastattelut, Ihmiset, Interviews, People, Theron|

Theronilla työskentelee monenlaisissa työtehtävissä hyvin erilaisia ihmisiä, ja yhden arki ei välttämättä ole toiselle lainkaan tuttua. Kävin tapaamassa Theron Cateringin ravintolatoimenjohtajaa Essi Mäentakaa saadakseni paremman käsityksen hänen toimenkuvastaan. Lue lisää Essin vauhdikkaasta arjesta alta. Hei Essi! Mitä haluaisit kertoa työstäsi Theronilla? Olen ollut kolme vuotta ravintolapäällikkönä lounasravintola Lepuuttajassa Rantatie Business Parkissa. Nyt uutena toimenkuvana toimin [...]

Vauvan nimiäiset Villa Andaniassa

By |2017-02-02T11:41:03+02:00November 9th, 2015|Ihmiset, People, Teemat, Themes, Theron, Yleinen|

Pidän isoista juhlista, ja olen säännöllisesti järjestänyt sukujuhlia. Olen toiminut tapahtumamarkkinointialalla pitkään ja ollut vastuussa sadoista tuhansien ihmisten tuotannoista yrityksemme Eventgardenin kanssa. Nyt päivää ennen kuopuksen nimiäisiä nauroin, että ihan kuin en koskaan olisi järjestänyt yhtään tapahtumaa. Suutarin lapsilla ei ole kenkiä vai miten se oli? Syksy on menty haipakkaa matkustellen ja viimeinen kuukausi on [...]

Palaveri paremmaksi

By |2019-01-02T14:10:36+02:00November 4th, 2015|Teemat, Themes, Theron, Tips, Vinkit|

Lokakuinen aamu valkenee hiljalleen Helsingin Ruoholahdessa. Aamun hämäryys muuttuu hitaasti päiväksi, mutta verkkaisuus ei yllä liikekiinteistössä sijaitsevaan neuvotteluhuoneeseen saakka. Huoneesta kantautuu vilkasta puheensorinaa. Kiireiset askeleet kaikuvat käytävällä. Joku huikkaa, onko kahvia? Kyllä, kahvia on. Kahvi tuoksuu houkuttelevasti, ja tarjolla on myös tuoreita sämpylöitä ja raikkaita hedelmiä annospaloina. Mitäpä olisi kokous ilman kahvitusta? Useimmiten työpäivä alkaa [...]

Juhliin valmistautumista

By |2017-02-02T11:41:03+02:00October 16th, 2015|Events, Tapahtumat, Theron|

Menin Theronin Pitäjämäen keskuskeittiölle tutustumaan, kuinka he valmistautuvat asiakkaan juhliin. Tapasin siellä keittiöpäällikkö Markku Mannisen, joka oli valmistelemassa samana iltana järjestettävän illallisen ruokia. Tämän ohessa Markku ehti kertoa keittiön valmistautumisesta illallistilaisuuksiin. Tapahtumapäivät ovat henkilökunnalle yleensä pitkiä ja tapahtumat tulevat nopealla syklillä. Valmistautuminen alkaa yleensä jo pari päivää aikaisemmin ruoka-ainetilausten tekemisellä. Markku Manninen kertoo aterioiden valmistamisen [...]

Uusimmat postaukset

Go to Top