Pääsiäisenä otetaan rauhallisesti

By |2023-10-04T16:13:16+03:00March 21st, 2016|Easter, Food, Haastattelut, Interviews, Pääsiäinen, Recipes, Reseptit, Ruoka, Teemat, Themes|

Aki Järveläinen työskentelee kokkina Theron Cateringin Neilikkatien ravintolassa. Järveläinen kertoo, kuinka maustuu ja valmistuu maukas lammaspaisti. Tärkeintä on varata paistin paistamiseen riittävästi aikaa, mutta sama resepti pätee myös ihmisiin: pääsiäisenä annetaan aikaa itselleen. Onko lammas pääsiäispöydän ykkönen? Tavallaan on, mutta aina voi rikkoa ennakko-odotuksia ja hakea uusia ideoita. Suunnittelin juuri asiakkaan tarpeisiin kolme erilaista [...]

Päivä kuljettajan matkassa

By |2017-02-02T11:41:01+02:00January 15th, 2016|Haastattelut, Ihmiset, Interviews, People, Theron|

Pääsin hiljattain seuraamaan, millainen on Theron Cateringin pakettiautonkuljettajan tyypillinen työpäivä. Tänään ratin takana istuu Juha Jauhiainen, toinen Theron Cateringin vakituisista kuljettajista. Hän on aloittanut Theronilla vasta viikko sitten ja on nyt toista päivää yksin ratissa, joten päivä on meille molemmille melko uusi kokemus. Onneksi Juha on saanut hyvän opastuksen työhönsä, joten päivämme sujuu sutjakkaasti, vaikka [...]

Tulevaisuuden toivo: Timmy Blom

By |2017-02-02T11:41:01+02:00January 4th, 2016|Haastattelut, Ihmiset, Interviews, People|

Tällä kertaa piinapenkkiin päätyi Theron Cateringin omistajan Tero Blomin poika Timmy Blom, joka on varsin kirjaimellisesti kasvanut Theronilaiseksi - mikä on entistä merkittävämpää nyt, kun hänet on 1.1.2016 alkaen nimitetty yrityksen osakkaaksi. Timmy työskentelee päätoimisesti kokkina, mutta pääsee monesti tuuraamaan milloin minnekin, kun ketään muuta ei ole saatavilla. Haastatteluhetkellä hän teki kahden viikon mittaista tuurausjaksoa [...]

Miten Theronin työntekijät juhlistavat uutta vuotta?

By |2017-02-02T11:41:01+02:00December 30th, 2015|Haastattelut, Ihmiset, Interviews, People|

Vuosi 2016 kolkuttelee jo ovella, ja itse kukin suunnittelee jo tulevaa vuotta. Ennen kuin ryhdytään miettimään elämäntapamuutoksia, on kuitenkin aika muistella kulunutta vuotta ja juhlistaa tulevaa. Siispä kyselin Theronin työntekijöiltä, miten he aikovat viettää vuodenvaihdetta ja millaisia perinteitä illanviettoon kuuluu.   Olli-Pekka Karppinen, keittiöpäällikkö, Estradi: Mitä suunnitelmia sinulla on uudenvuodenaatoksi? Keskiviikkona ennen uutta vuotta ajan [...]

Kurkistus kulisseihin – Essi Mäentaka

By |2017-02-02T11:41:02+02:00November 20th, 2015|Haastattelut, Ihmiset, Interviews, People, Theron|

Theronilla työskentelee monenlaisissa työtehtävissä hyvin erilaisia ihmisiä, ja yhden arki ei välttämättä ole toiselle lainkaan tuttua. Kävin tapaamassa Theron Cateringin ravintolatoimenjohtajaa Essi Mäentakaa saadakseni paremman käsityksen hänen toimenkuvastaan. Lue lisää Essin vauhdikkaasta arjesta alta. Hei Essi! Mitä haluaisit kertoa työstäsi Theronilla? Olen ollut kolme vuotta ravintolapäällikkönä lounasravintola Lepuuttajassa Rantatie Business Parkissa. Nyt uutena toimenkuvana toimin [...]

The Battle of Helsinki..gets their grill on!

By |2017-02-02T11:41:04+02:00September 21st, 2015|Events, Haastattelut, Ihmiset, Interviews, People, Tapahtumat|

This September -for the first time ever- Helsinki hosted the M32 Series sailing competition that took place at Hernesaarenranta. Hernesaarenranta is a 2,000 m² multi-purpose area where you can relax and enjoy food and drinks under the sun and by the sea. A brand new concept that was launched in the summer of 2015 in Helsinki and [...]

Uusimmat postaukset

Go to Top