Lepuuttajan Lillin matkassa

By |2019-08-28T10:41:00+03:00August 24th, 2019|Haastattelut, Ihmiset, People, Yleinen|

Hermannin Rantatiellä sijaitsee Kalasataman kätketty helmi, lounasravintola Lepuuttaja. Jos ravintola ei ole entuudestaan tuttu, ei sinne vahingossa eksy. Vaikka alueella sijaitsee lukuisia lounasravintoloita, on Lepuuttajalla vakioasiakkaansa. Ravintolapäällikkö Lilli Masalin kertoo, että luottoasiakkaat tulevat Lepuuttajaan lounaalle Itäväylän sillan toiselta puolelta saakka. Ja asiakkaita on mukavasti, päivittäin keittiöstä lähtee neljästä viiteensataan lounasta. Lepuuttajan perusresepti on yksinkertainen: kotiruokaa, [...]

Sami Engström – Svenska Klubbenin keittiömaestro

By |2019-05-22T12:59:54+03:00April 18th, 2019|Haastattelut, Ihmiset, Interviews, People, Svenska Klubben, Theron, Yleinen|

Svenska Klubbenin rakennus on komistanut Kruunuhaan rantaa vuodesta 1901 alkaen. Insinööri Ossian Donner rakennutti jyhkeän rakennuksen kodiksi perheelleen, ja vuonna 1932 rakennus siirtyi Svenska Klubbenin haltuun. Nykyään ravintola Svenska Klubben toimii tilausravintolana. Komeasta rakennuksesta löytyy monipuoliset kokous- ja juhlatilat, joita on helmikuusta alkaen isännöinyt Theron Group. Tapaan Svenska Klubbenin keittiömestari Sami Engströmin rakennuksen tummanpuhuvassa ja [...]

Heikki Tuunanen – myynnin mestari

By |2019-05-22T13:04:38+03:00April 5th, 2019|Haastattelut, Ihmiset, Interviews, People, Yleinen|

Maanantaiaamuna tunnelma on varsin rauhallinen Theron Groupin toimistossa Unioninkadulla. Seesteisestä tunnelmasta huolimatta konttori on Theronin polttopiste, josta käsin ammattilaisista koostuva myyntitiimi myy noin 400 tilaisuutta vuodessa. Myyntipäällikkö Heikki Tuunanen kertoo, että parhaimmillaan hän myy viisitoista tilaisuutta viikossa. ”Myyn mitä tahansa”, Tuunanen nauraa ja tarkentaa heti perään myyvänsä `korkealaatuisia hyviä tilaisuuksia omissa sekä asiakkaiden tiloissa`. Ravintola-ala [...]

Estradilla Markku Manninen – Theron Catering keittiöpäällikkö

By |2019-01-25T07:50:58+02:00January 17th, 2019|Haastattelut, Ihmiset, Interviews, People, Yleinen|

Theron Cateringin pääkeittiön keittiöpäällikkö Markku Manninen kertoo kevään edustusmenusta ja siinä sivussa paljosta muustakin. Haastatteluhetkestä muodostuu tutkimusmatka eri maanosien ruokakulttuureihin.   Pitäjänmäen pääkeittiöltä lähtee vuosittain noin 2000 catering-tilausta erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin. Markku Mannisella on suuri rooli keittiöpäällikkönä ja vuosikymmenten kokemus ravintola-alasta. Kuinka kiinnostus ravintola-alaa kohtaan syttyi? 1970-luvulla alle 10-vuotias Manninen oli mukana äidin konditoriamyymälässä [...]

For the love of love and food!

By |2018-03-29T12:56:18+03:00January 29th, 2018|Events, Food, Haastattelut, Ihmiset, Interviews, People, Tapahtumat, Weddings, Yleinen|

In mid January the Mennään naimisiin ('Let's get married', in English) wedding fair takes place annually in Wahna Satama organised by the Mennään naimisiin magazine.  Mennään naimisiin is the leading wedding magazine in Finland that provides wedding inspiration to brides and grooms, widely appreciated for its high visual and editorial quality. The Mennään naimisiin wedding fair [...]

Brazil and Finland: 100 years of friendship (and tasty food!)

By |2017-05-22T19:32:17+03:00May 18th, 2017|Food, Haastattelut, Ihmiset, Interviews, People, Ruoka, Yleinen|

Theron Catering has been catering for a variety of events and functions at the Embassy of Brazil over the years. We decided to find out about Brazilian culture and share our insights with you. In this blog post, we feature an interview with Maila-Kaarina Rantanen, Director of the Brazil-Finland Cultural Center at the Embassy of Brazil [...]

Uusimmat postaukset

Go to Top