Olli Karppinen on Theron Cateringin kantava voima

By |2020-02-20T12:31:28+02:00February 20th, 2020|Haastattelut, Ihmiset, Interviews, Theron, Villa Andania, Yleinen|

Theron on työpaikka, jossa viihdytään hyvin. Monella theronilaisella on takanaan vuosien työrupeama yrityksen palveluksessa. Yksi työsuhde yltää kuitenkin ylitse muiden. Keittiömestari Olli Karppinen on ollut toiminnassa mukana alusta alkaen. Ja koska kyseessä on värikäs ravintolamaailma, mahtuu kolmeenkymmeneen työvuoteen monenlaisia muistoja. Theronin keittiössä viihdytään. Ollin ravintolaura käynnistyi Rovaniemeltä. Kemiläinen nuori mies haaveili vaatturin urasta, [...]

Enjoy an upscale lunch on Thursdays at Svenska Klubben!

By |2020-02-11T13:30:12+02:00February 11th, 2020|Events, Food, Haastattelut, Interviews, Kokouspaikat Helsingissä, Lounas, Yleinen|

Svenska Klubben ('Swedish Club' of Helsinki) is a high-class event venue built in 1900 located at the Kruununhaka district, an area at the center of Finland's capital next to the harbour where many embassies reside. At this historic building, the Svenska Klubben conversational club for gentlemen has been meeting weekly and its members have been [...]

Theron Catering ja JT-Line yhteistyöhön

By |2020-02-07T11:33:50+02:00February 7th, 2020|Theron, Yleinen|

Theron Group on solminut sopimuksen JT-Linen catering-palveluista 1.5.2020 alkaen. Theron Catering on catering-palveluiden moniottelija ja lämminhenkinen perheyritys. Yritys hoitaa yli 25 vuoden kokemuksella tapahtumat arjesta juhlaan, perhejuhlista gaala-illallisiin. Theronilla on lisäksi omia juhlatiloja ja yritys palvelee myös yksityisiä asiakkaita heidän omissa kodeissaan ja tiloissaan enenevissä määrin. Theron Catering on vuonna 2020 neljättä kertaa Evento Awards [...]

Tapahtumavinkit alkuvuoteen 2020 ja vegaaninen herkkuresepti

By |2020-01-07T09:54:04+02:00January 7th, 2020|Ihmiset, Ruoka, Theron, Vinkit, Yleinen|

Tilaisuuksien, kohtaamisten ja keittiön ammattilaiset kertoivat meille vuodenvaihteessa omia mietteitään ajankohdasta ja sen luomista mahdollisuuksista talvisiin aktiviteetteihin. Jutun lopussa keittiömestarimme paljastaa vegaanisen jälkiruokareseptinsä: Talkkunarahkaa kotimaisilla marjoilla. Kun nautimme talvisesta säästä, kaudet marjatkin tulevat tietysti pakkasesta!   Liisa Mutka, Theronin myyntipäällikkö ja aulapalveluiden esimies, on helmihäiden puolestapuhuja, kun kyse on keskitalven hienoimmista juhlista. ”Nykyisin kaunein talvi [...]

Villa Andania – 100 vuotta huvilaelämä juhlatila meren rannalla

By |2019-11-12T09:11:26+02:00September 1st, 2019|Villa Andania, Yleinen|

Riveliniemen kärjessä kohoaa ylväänä kaksikerroksinen puuhuvila Villa Andania, jonka 100-vuotista historiaa juhlitaan tänä vuonna. Tunnelmallinen juhlatila on tutustumisen arvoinen. Jo matka Andaniaan Kallahdenniemen harjumaiseman halki on mielenkiintoinen sekä kulttuurihistoriallisesti että ainutlaatuisen luontonsa vuoksi. Varhaisia asutuksia Kallahdenniemellä olivat torpat ja kalastajatuvat. Vuonna 1885 sinne kohosi ensimmäinen kesähuvila Källvik. Itä-Helsingin kaunis saaristoalue oli houkutteleva kohde kesäasukkaille, kun [...]

Lepuuttajan Lillin matkassa

By |2019-08-28T10:41:00+03:00August 24th, 2019|Haastattelut, Ihmiset, People, Yleinen|

Hermannin Rantatiellä sijaitsee Kalasataman kätketty helmi, lounasravintola Lepuuttaja. Jos ravintola ei ole entuudestaan tuttu, ei sinne vahingossa eksy. Vaikka alueella sijaitsee lukuisia lounasravintoloita, on Lepuuttajalla vakioasiakkaansa. Ravintolapäällikkö Lilli Masalin kertoo, että luottoasiakkaat tulevat Lepuuttajaan lounaalle Itäväylän sillan toiselta puolelta saakka. Ja asiakkaita on mukavasti, päivittäin keittiöstä lähtee neljästä viiteensataan lounasta. Lepuuttajan perusresepti on yksinkertainen: kotiruokaa, [...]

Uusimmat postaukset

Go to Top