Teemapäivät – mitä ihmettä?

By |2017-02-02T11:40:56+02:00May 9th, 2016|Food, Ruoka, Teemat, Themes, Theron|

Theron Catering on ottanut tehtäväkseen tarjota lounasta, joka on elämys arjen keskellä. Lounasravintolat tarjoavat päivittäin vaihtuvan ja yllättävän noutopöydän, joka itsessään jo tuo hymyn asiakkaiden huulille. Aina välillä Theron yllättää asiakkaansa tarjoamalla makuja ja tunnelmaa eri puolilta maailmaa, seuraavaksi viikolla 20 Amerikka-teemalla, viimeksi inspiraatiota saatiin eksoottisesta Meksikosta. Lounasravintoloissa vietettiin meksikolaisten makujen juhlaa maaliskuussa, ja pääsin [...]

Vapuksi Näppärät Pikkumunkit

By |2017-02-02T11:41:00+02:00April 29th, 2016|Food, Mayday, Recipes, Reseptit, Ruoka, Teemat, Themes, Tips, Vappu, Vinkit|

Jälleen kerran on se aika vuodesta, kun ihmetellään: Mihin se lakki on varastoitu? Laatikoiden pohjalta kaivetaan viime vuodesta ylijääneet serpentiinipötköjen puolikkaat ja niin lapset kuin aikuisetkin bongaavat ja ihailevat monen muotoisia ja värisiä ilmapalloja. Näitä heliumtäytteisiä elukoita näkee usein rykelmissä toreilla, puistoissa ja muilla kohtaamispaikoilla hymysuisen juhlatuulella olevan seuralaisen taluttamina. Toisin kuin juhannuksena ja jouluna, [...]

Pääsiäisenä otetaan rauhallisesti

By |2023-10-04T16:13:16+03:00March 21st, 2016|Easter, Food, Haastattelut, Interviews, Pääsiäinen, Recipes, Reseptit, Ruoka, Teemat, Themes|

Aki Järveläinen työskentelee kokkina Theron Cateringin Neilikkatien ravintolassa. Järveläinen kertoo, kuinka maustuu ja valmistuu maukas lammaspaisti. Tärkeintä on varata paistin paistamiseen riittävästi aikaa, mutta sama resepti pätee myös ihmisiin: pääsiäisenä annetaan aikaa itselleen. Onko lammas pääsiäispöydän ykkönen? Tavallaan on, mutta aina voi rikkoa ennakko-odotuksia ja hakea uusia ideoita. Suunnittelin juuri asiakkaan tarpeisiin kolme erilaista [...]

Meksikon makuja – Chili-suklaamousse

By |2023-10-04T16:20:35+03:00February 29th, 2016|Food, Recipes, Reseptit, Ruoka, Tips, Vinkit|

¡Hola amigos! Sitoumus ruokailijoihin, alan ammattitaito ja erittäin hyvän, ellei täydellisen ruuan valmistaminen ovat Theron Cateringin arvoja. Meksikolaiset kuvaavat näitä taitoja yhdellä sanalla: ”sazón”, joka tarkoittaa ”mauste”. Meksikolainen ruokakulttuuri on niin vahvasti sidottu symbolismiin ja juhlapyhiin, että UNESCO lisäsi tämän ihmiskunnan aineettoman kulttuuriperinnön luetteloon vuonna 2010. Nykyään Meksikolaista ruokakulttuuria voi sanoa fuusioksi, jossa yhdistyy [...]

Inspiraatiota ruoanlaittoon

By |2017-02-02T11:41:01+02:00February 19th, 2016|Food, Ruoka, Theron, Tips, Vinkit|

Mitä tänään syötäisiin? Tämä kysymys tulee monella vastaan useammankin kerran viikossa. Budjetti, ajan puute, kuin myös tutut ja turvalliset hankinnat lähikaupasta saavat helposti kangistumaan vanhaan samaan kaavaan. Joillakin saattaa ruokahalu ehtyä, kun joka maanantai on lautasella tarjolla se sama perunamuusi ja lihapullat. Vaihtelu virkistää, mutta mistä saisi inspiraatiota? Omassa tapauksessani haen inspiraatiota kotikeittiööni kolmesta lähteestä. [...]

Expert tips on how to pair food with wine

By |2017-02-02T11:41:02+02:00November 12th, 2015|Events, Food, Ihmiset, People, Tapahtumat, Tips, Viini, Vinkit, Wine|

Visiting Pernod Ricard's Juomavinkki booth in search of tips The Wine, Food and Good Living -fair is arranged in Helsinki every October. This year I visited the Juomavinkki booth powered by Pernod Ricard Finland and met with Kaisa Kavekari, Wine Brand Manager at Pernod Ricard Finland Ltd., a daughter company of Pernod Ricard SA, which is the world leader in [...]

Uusimmat postaukset

Go to Top