Lomaillaan elokuussa

By |2017-02-02T11:40:54+02:00August 25th, 2016|Events, Rapujuhla, Themes, Vinkit, Yleinen|

Nyt otan opikseni. Tästä lähtien vietän lomani elokuussa. Sehän on ehdottomasi yksi juhlituimmista kuukausista. On rapujuhlaa, weekendiä, flow´ta, taiteidenyötä, venetsialaisia ja mitä näitä kissanristijäisiä nyt onkaan. Sitä ei millään ehdi tehdä töitä. Rapujuhlat Vaikka rakastankin rapuja, ovat ne minun kärpäsen kärsivällisyydelle – ja ainaiselle nälälle – suuri haaste. Muutaman kerran olenkin saanut kumiveneseuran rapujuhlissa viereeni [...]

Kesän kruunaa raparperipiirakka

By |2017-02-02T11:40:55+02:00July 22nd, 2016|Food, Kesä, Recipes, Reseptit, Ruoka, Summer, Yleinen|

Kesällä nautitaan elämästä, levätään ja tietenkin herkutellaan. Kesän makuelämyksiin kuuluu grilliruoka, jäätelö, kotimaiset marjat ja kauden vihannekset, kuten varhaisperunat ja raparperi. Raparperi – joka tunnetaan suurista vihreistä lehdistään ja punaisista varsistaan – mielletään usein virheellisesti hedelmäksi happaman ja hedelmäisen makunsa takia. Raparperia käytetään paljon jälkiruoissa ja hyvällä reseptillä siitä saa kaiken luontaisen maun irti. Nykyisen luottoreseptini raparperipiirakasta testasin [...]

Andaniassa grillikauden avaus!

By |2017-02-02T11:40:55+02:00May 29th, 2016|Kesä, Summer, Teemat, Themes, Theron, Yleinen|

Muistan, kuinka kerran Suomessa vierailulla ollut sveitsiläinen diplomaatti kyseli minulta, miksi suomalaisilla on niin pitkä kesäloma? Seisoimme laivan kannella, hän kuohuviinilasi kädessään ja minä valikoima cocktailpaloja tarjottimella. Katsoimme molemmat Helsingin saaristoa mereltä päin ja totesin: ”Ehkä syy on se, että voisimme nauttia luonnosta mahdollisimman paljon sen ollessa parhaimmillaan!” Suomen kevät ja kesä ovat kauniita ja [...]

Teemapäivät – mitä ihmettä?

By |2017-02-02T11:40:56+02:00May 9th, 2016|Food, Ruoka, Teemat, Themes, Theron|

Theron Catering on ottanut tehtäväkseen tarjota lounasta, joka on elämys arjen keskellä. Lounasravintolat tarjoavat päivittäin vaihtuvan ja yllättävän noutopöydän, joka itsessään jo tuo hymyn asiakkaiden huulille. Aina välillä Theron yllättää asiakkaansa tarjoamalla makuja ja tunnelmaa eri puolilta maailmaa, seuraavaksi viikolla 20 Amerikka-teemalla, viimeksi inspiraatiota saatiin eksoottisesta Meksikosta. Lounasravintoloissa vietettiin meksikolaisten makujen juhlaa maaliskuussa, ja pääsin [...]

Vapuksi Näppärät Pikkumunkit

By |2017-02-02T11:41:00+02:00April 29th, 2016|Food, Mayday, Recipes, Reseptit, Ruoka, Teemat, Themes, Tips, Vappu, Vinkit|

Jälleen kerran on se aika vuodesta, kun ihmetellään: Mihin se lakki on varastoitu? Laatikoiden pohjalta kaivetaan viime vuodesta ylijääneet serpentiinipötköjen puolikkaat ja niin lapset kuin aikuisetkin bongaavat ja ihailevat monen muotoisia ja värisiä ilmapalloja. Näitä heliumtäytteisiä elukoita näkee usein rykelmissä toreilla, puistoissa ja muilla kohtaamispaikoilla hymysuisen juhlatuulella olevan seuralaisen taluttamina. Toisin kuin juhannuksena ja jouluna, [...]

Lokakuiset häät Tenalji von Fersenissä

By |2017-09-06T14:56:06+03:00April 5th, 2016|Events, Häät, Tapahtumat, Teemat, Themes, Theron, Weddings|

Kun vuotta ennen häitä aloimme suunnitella juhlaa puolisoni kanssa, päätimme heti kääntyä Theron Cateringin puoleen. Olin itse ollut juhlissa, joiden tarjoilusta Theron Catering oli vastannut ja sekä ruoan että palvelun laatu teki minuun aikoinaan vaikutuksen. Emme siis häitä suunnitellessa edes pyytäneet tarjouksia muualta. Ensimmäisessä alustavassa suunnittelutapaamisessa kävimme läpi häiden peruspalikat (vierasmäärä, paikka, ajankohta). Lisäksi kerroimme [...]

Uusimmat postaukset

Go to Top