Päivä kuljettajan matkassa

By |2017-02-02T11:41:01+02:00January 15th, 2016|Haastattelut, Ihmiset, Interviews, People, Theron|

Pääsin hiljattain seuraamaan, millainen on Theron Cateringin pakettiautonkuljettajan tyypillinen työpäivä. Tänään ratin takana istuu Juha Jauhiainen, toinen Theron Cateringin vakituisista kuljettajista. Hän on aloittanut Theronilla vasta viikko sitten ja on nyt toista päivää yksin ratissa, joten päivä on meille molemmille melko uusi kokemus. Onneksi Juha on saanut hyvän opastuksen työhönsä, joten päivämme sujuu sutjakkaasti, vaikka [...]

Tulevaisuuden toivo: Timmy Blom

By |2017-02-02T11:41:01+02:00January 4th, 2016|Haastattelut, Ihmiset, Interviews, People|

Tällä kertaa piinapenkkiin päätyi Theron Cateringin omistajan Tero Blomin poika Timmy Blom, joka on varsin kirjaimellisesti kasvanut Theronilaiseksi - mikä on entistä merkittävämpää nyt, kun hänet on 1.1.2016 alkaen nimitetty yrityksen osakkaaksi. Timmy työskentelee päätoimisesti kokkina, mutta pääsee monesti tuuraamaan milloin minnekin, kun ketään muuta ei ole saatavilla. Haastatteluhetkellä hän teki kahden viikon mittaista tuurausjaksoa [...]

Miten Theronin työntekijät juhlistavat uutta vuotta?

By |2017-02-02T11:41:01+02:00December 30th, 2015|Haastattelut, Ihmiset, Interviews, People|

Vuosi 2016 kolkuttelee jo ovella, ja itse kukin suunnittelee jo tulevaa vuotta. Ennen kuin ryhdytään miettimään elämäntapamuutoksia, on kuitenkin aika muistella kulunutta vuotta ja juhlistaa tulevaa. Siispä kyselin Theronin työntekijöiltä, miten he aikovat viettää vuodenvaihdetta ja millaisia perinteitä illanviettoon kuuluu.   Olli-Pekka Karppinen, keittiöpäällikkö, Estradi: Mitä suunnitelmia sinulla on uudenvuodenaatoksi? Keskiviikkona ennen uutta vuotta ajan [...]

Rento resepti viihtymiselle

By |2017-09-06T15:12:28+03:00December 4th, 2015|Christmas, Events, Ihmiset, Joulu, People, Tapahtumat, Teemat, Themes|

Miltä maistuisi salmiakkiglaseerattu porsaanfilee? Sitä Comiq Oy:n myyntijohtaja Esa Pirttinen pohti tehdessään menuvalintaa henkilökunnan pikkujouluun. Hän kertoo, että kolme kertaa vuodessa järjestettävät tapahtumat ovat oiva vastapaino omalle työlle, ja lisäksi hän tunnustaa rakkautensa ruokaan. Se rakkaus kulkee suorastaan suvussa, ehtihän hänen isoäitinsä toimia mm. marsalkka Mannerheimin kokkina. Aina lauantaisin Esa itsekin kokkaa ja loihtii parasta [...]

Kurkistus kulisseihin – Essi Mäentaka

By |2017-02-02T11:41:02+02:00November 20th, 2015|Haastattelut, Ihmiset, Interviews, People, Theron|

Theronilla työskentelee monenlaisissa työtehtävissä hyvin erilaisia ihmisiä, ja yhden arki ei välttämättä ole toiselle lainkaan tuttua. Kävin tapaamassa Theron Cateringin ravintolatoimenjohtajaa Essi Mäentakaa saadakseni paremman käsityksen hänen toimenkuvastaan. Lue lisää Essin vauhdikkaasta arjesta alta. Hei Essi! Mitä haluaisit kertoa työstäsi Theronilla? Olen ollut kolme vuotta ravintolapäällikkönä lounasravintola Lepuuttajassa Rantatie Business Parkissa. Nyt uutena toimenkuvana toimin [...]

Expert tips on how to pair food with wine

By |2017-02-02T11:41:02+02:00November 12th, 2015|Events, Food, Ihmiset, People, Tapahtumat, Tips, Viini, Vinkit, Wine|

Visiting Pernod Ricard's Juomavinkki booth in search of tips The Wine, Food and Good Living -fair is arranged in Helsinki every October. This year I visited the Juomavinkki booth powered by Pernod Ricard Finland and met with Kaisa Kavekari, Wine Brand Manager at Pernod Ricard Finland Ltd., a daughter company of Pernod Ricard SA, which is the world leader in [...]

Uusimmat postaukset

Go to Top