Raakapuuro – hyvää ja terveellistä!

By |2018-02-02T12:16:57+02:00February 2nd, 2018|Food, Recipes, Reseptit, Ruoka, Tips, Vinkit|

Välillä on hyvä fressata ja ravita omaa ruumista hiukan terveellisemmällä ravinnolla. Ainakin minun mielestä. On virkistävää rikkoa vaikkapa aamiaisrutiineja ja valmistaa perinteisten toastien ja munakkaiden sijaan, vaikka nyt tämä raakapuuro. Valmistus on helppoa ja maku on aivan taivaallinen. Nälkä pysyy poissa pitkään. Puuro on itseasiassa niin hyvää, että sitä voisi syödä myös lounaaksi, välipalaksi ja [...]

Herkkuja kepposella

By |2017-10-30T13:08:40+02:00October 30th, 2017|Food, Halloween, Halloween, Juoma, Recipes, Reseptit, Ruoka, Tips, Vinkit|

Vapiskaa, ruokailijat! Theronin lounasravintolat muuttuvat taas Halloweenina kauhukeittiöiksi. Noidankattilat ovat kaivettu esiin varaston hämäristä nurkista ja hullu keittiömestari teroittaa lihakirvestään. Juhlapöytiä suunnitellaan meillä riemulla ja toteutetaan pilke silmäkulmassa. Mutta kaikkien keittiönkaapeista ei kuitenkaan löydy kuivuneita liskonhäntiä, hautuumaasta kaivettuja matoja tai vankityrmässä mädätettyjä perunoita. Ei hätää! Allekirjoittanut Halloween-intoilija jakaa kanssanne omat vinkkinsä, jotta tarjolla olisi juhlapäivään [...]

Saisinko alkoholittoman kiitos?

By |2017-10-10T15:39:57+03:00October 10th, 2017|Events, Juoma, Tapahtumat, Teemat, Tips, Trendit, Yleinen|

Päätin kokeilla alkoholittomuutta. Tapahtumiin astellessani tilanne onkin mielenkiintoinen. Kuulun vähemmistöön, joka ei nauti tarjottavana lähes normiksi lukeutuvaa tervetulias-kuohuvaa. Usein tarjottimelta löytyy myös ’holiton’ vaihtoehto, kuten pitääkin. Mutta erään kerran odottelin aulassa kymmenisen minuuttia alkoholitonta juomaani. Kuvittele, jos tilanne olisikin toinen ja pääsääntöisesti tarjoaisimme alkoholittomia juomia ja erikseen pyydettäisiin ’holillinen kiitos’? Seisoisimmeko avaukseen tai tervetulias puheisiin [...]

Syksyn 2017 trendimarja. Pihlaja.

By |2017-10-06T13:15:34+03:00October 4th, 2017|Food, Juoma, Ruoka, Theron, Tips, Trendit|

Pihlajanmarja, tuo tämän syksyn supermarja, on nostanut itsensä marjojen aateliin. Joten pakkohan sitä on testata. Aloita marjasadon jalostaminen pukeutumalla oikein, koska asu ratkaisee. Aina. Esimerkiksi Kettukarkkipaita toimii. Ota selfie. Kettukarkki eli oudommin Pihlaja on muuten Fazerin vanhin makeinen, jota edelleen valmistetaan. Jo yksi karkki on nostalgiatrippi mummolaan. Ja sitten duuniin. Poimi marjat. Mehusta ne. Pihlajanmarjojen [...]

Ruoka on liian hyvää hukattavaksi!

By |2017-09-14T09:50:18+03:00September 14th, 2017|Tips, Vinkit, Yleinen|

Tällä viikolla nostetaan pöydälle kissa nimeltään Hävikki. Nostetaan myös rohkeasti käsi ylös, jos seuraavat skenaariot ovat tuttuja: 1) Kauppaan lähdettiin vatsa kurnien. Nälkäisenä teki mieli vähän kaikkea. Nappaat jotain mukaasi illalliseksi, ja vielä jotain lisää iltapalaksi – sinulla on sellainen tunne, että pelkkä illallinen ei riitä tähän nälkään. (Söit ison illallisen ja olit erittäin kylläinen). [...]

Makumatka Budapestissa

By |2017-04-21T17:26:33+03:00April 20th, 2017|Food, Matka, Ruoka, Tips, Vinkit|

Kevät saapuu Suomeen hitaasti ja monen mutkan kautta. Sään vaihdellessa lämpimien aurinkoisten päivien ja loskasateen välillä, oli maaliskuu oiva aika pakata laukku ja karata hieman etelämpään. Tällä kertaa matkakohteena Unkarin Budapest. Moni kuvailee Budapestia ”Keski-Euroopan pieneksi Pariisiksi” – kaupungiksi, jossa riittää nähtävyyksiä ja elämyksiä. Minä innokkaana matkailijana olin jo ennen lähtöä kartoittanut itseäni (ja matkakumppaniani) [...]

Uusimmat postaukset

Go to Top