Aamiainen, mitä mainioin syy herätä

By |2017-11-07T10:24:02+02:00November 7th, 2017|Food, Ruoka, Theron, Vinkit, Yleinen|

Aamiainen on ihmisen parasta aikaa. Varsinkin kun sen jakaa muiden kanssa. Viikonlopun brunssit ovat tietenkin ihan omaa luokkaansa, mutta arkiaherruksesta tulee vielä astetta miellyttävämpää kun tankkaa juuri oikein ja juuri sopivasti. Aamiaispalaverit ovat nykyajan ihana ilmiö – joskin vielä vähän käytetty voimavara. Ajatuksena ei ole kannustaa entistä tehokkaampaan ajankäyttöön ja tehdä jokaisesta suupalasta tuottavuuden mitta. [...]

Herkkuja kepposella

By |2017-10-30T13:08:40+02:00October 30th, 2017|Food, Halloween, Halloween, Juoma, Recipes, Reseptit, Ruoka, Tips, Vinkit|

Vapiskaa, ruokailijat! Theronin lounasravintolat muuttuvat taas Halloweenina kauhukeittiöiksi. Noidankattilat ovat kaivettu esiin varaston hämäristä nurkista ja hullu keittiömestari teroittaa lihakirvestään. Juhlapöytiä suunnitellaan meillä riemulla ja toteutetaan pilke silmäkulmassa. Mutta kaikkien keittiönkaapeista ei kuitenkaan löydy kuivuneita liskonhäntiä, hautuumaasta kaivettuja matoja tai vankityrmässä mädätettyjä perunoita. Ei hätää! Allekirjoittanut Halloween-intoilija jakaa kanssanne omat vinkkinsä, jotta tarjolla olisi juhlapäivään [...]

Syksyn 2017 trendimarja. Pihlaja.

By |2017-10-06T13:15:34+03:00October 4th, 2017|Food, Juoma, Ruoka, Theron, Tips, Trendit|

Pihlajanmarja, tuo tämän syksyn supermarja, on nostanut itsensä marjojen aateliin. Joten pakkohan sitä on testata. Aloita marjasadon jalostaminen pukeutumalla oikein, koska asu ratkaisee. Aina. Esimerkiksi Kettukarkkipaita toimii. Ota selfie. Kettukarkki eli oudommin Pihlaja on muuten Fazerin vanhin makeinen, jota edelleen valmistetaan. Jo yksi karkki on nostalgiatrippi mummolaan. Ja sitten duuniin. Poimi marjat. Mehusta ne. Pihlajanmarjojen [...]

Ilmainen lounas ja uutisähky: Valimotie 27

By |2017-09-18T15:12:54+03:00September 18th, 2017|Food, Lounas, Ruoka, Yleinen|

Oi, oi, oi, kyllä syksy on mahtavaa aikaa. Metsät ja puutarhat notkuvat antimista. Niistähän Larissa jo bloggasikin tuossa. Minä puolestanipääsin kalaan, koska järvet notkuvat muikuista. Notkuvatko järvet? Suuntasimme viime viikonloppuna pappani kanssa perinteiselle muikunmetsästys matkalle. Siis JO toisen kerran aikuisiällä. Muikku on onneksi niin pieni, ja yleensä valmiiksi tajuton, kun niitä päästelee verkosta, etten tunne itseäni sarjamurhaajaksi. [...]

Ilmainen lounas ja uutisähky: Estradi Aku Korhosentie 8-10

By |2018-03-23T14:34:34+02:00September 11th, 2017|Food, Lounas, Ruoka, Theron, Yleinen|

Se on taas aika polkaista uusi viikko käyntiin. Voisiko sen paremmin aloittaa kuin lounaalla? Ei. Taukohan se on se, joka tekee työnteosta arvoisensa. Viikonlopun puutalkoot siskojen ja vanhempien kanssa jätti kyllä jälkensä. Ruumiillinen työ teki minusta melkein ruumiin. Tai ainakin jokaista olematontakin lihasta kolottaa. Joskin palju helli heti kun laittoi tikunkin ristiin. Koska viikonloppu oli [...]

Brazil and Finland: 100 years of friendship (and tasty food!)

By |2017-05-22T19:32:17+03:00May 18th, 2017|Food, Haastattelut, Ihmiset, Interviews, People, Ruoka, Yleinen|

Theron Catering has been catering for a variety of events and functions at the Embassy of Brazil over the years. We decided to find out about Brazilian culture and share our insights with you. In this blog post, we feature an interview with Maila-Kaarina Rantanen, Director of the Brazil-Finland Cultural Center at the Embassy of Brazil [...]

Uusimmat postaukset

Go to Top